2025, 01 10, 22:02:39

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728330 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nervy

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One
Re: Android a HD2-re
« Reply #1700 Dátum: 2010, 12 05, 23:15:41 »
hupsz ezt nem láttam, hogy nekem jött :D
advanced task killer. képernyőkikapcs-nál automatikusan öl.

jelenlegi verzió folyamatos hsdpa kapcsolattal 5-6 mA standby módban

You are not allowed to view links. Register or Login
Légy szíves írd már be melyik folyamatos TasKillert használod, és ha be kell szettelni milyen beállítást használsz.

Nem elérhető Trusk

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: manila
Re:Android a HD2-re
« Reply #1701 Dátum: 2010, 12 06, 08:19:08 »
Sziasztok!

A video lejátszással csak nekem van problémám? Az AVI-knak egyáltalán nincs képe, csak hang van.
Van ötlete valakinek hogy mit tehetnék?

Előre is köszi!

Nem elérhető nervy

« Reply #1702 Dátum: 2010, 12 06, 11:52:11 »
melyik android?
melyik videolejátszó?
milyen tipusú videó? (sima vagy 720p, ac3 vagy nem, ...)

bármelyik lehet probléma...

Sziasztok!

A video lejátszással csak nekem van problémám? Az AVI-knak egyáltalán nincs képe, csak hang van.
Van ötlete valakinek hogy mit tehetnék?

Előre is köszi!

Nem elérhető Trusk

« Reply #1703 Dátum: 2010, 12 06, 12:23:12 »
SZia!

MDJ FroyoHD 4.3
sajnos minden lejátszóval ezt csinálja... :(
az mp4, és a 3gp megy, azoknak van képe.

az AVIról nemsokat tudok mondani sajnos, de többet is megpróbáltam, és egyiknek sincs képe.

mi lehet az oka szerinted?

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #1704 Dátum: 2010, 12 06, 13:33:44 »
RockPlayer-rel próbáld sztem

Nem elérhető Trusk

« Reply #1705 Dátum: 2010, 12 06, 16:05:46 »
Szia!

Nagyon köszönöm, a rockplayer részben megoldotta a problémát. ha a "software decoding mode"-ot választom, akkor van kép is, de ha a "hardware decoding mode"-ot választom, akkor továbbra sincs.

szerintem összefüggésben van a probléma azzal is, hogy a DogaPlayerrel ha mobil TV-t akarok nézni, ott is ugyanez a helyzet, vagyis hang van, de kép nincs.

vajon mire lehet következtetni ebből, hogy a software-es módban megy, de hardware-esben nem?

Nem elérhető atideath

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: i900 -> i8000 -> HD2 -> Sensation
  • PDA ROM: Folyamatosan változik :)
« Reply #1706 Dátum: 2010, 12 06, 18:49:20 »

Melyik programmal lehet a fogyasztást mérni standby állapotban? (meg egyébként is).
Hogy sikerült ilyen kis fogyasztást elérned? Nekem az advanced Task killer - Crazy-re van állítva és szerintem így is gyorsan merül a telefon Androiddal.. :S

Nem elérhető kabocax

• PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #1707 Dátum: 2010, 12 06, 19:24:10 »
CurrentWidget

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1708 Dátum: 2010, 12 06, 21:18:58 »
De unalmas ,a 4.3 HD is jól ment egy-két napig nem szakadt a net,most megint elkezdte >:(
Igazából nem is szakad,hanem beragad ,se lekapcsolni nem lehet a mobilnetet ,se repülőmódba rakni.Csak e SR segít.
Meg néha elképesztően be tud lassulni

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #1709 Dátum: 2010, 12 06, 23:17:49 »

Köszi, ez valóban teszi a dolgát. Ezt a verziót nem ismertem, miután feltettem minden aplikációt "reg all" és stanby-ban leszedett mindent a háttérből.
Lehet hogy láma kérdés de csak most ismerkedem az androiddal, mivel a nagy fogyasztás miatt nagyon hamar leszedtem, nem maradt idő az ismerkedésre. De a mostani rom-ok már igen csak "használhatóak", de a kérdésem az lenne, hogyan lehet elmenteni a letöltött .akp alkalmazásokat.
Sok verziót próbálgatok és az agyamra megy hogy nem tudom spájzolni lagalább a leg fontosabbakat. Úgy tudom a data.img ban megvannak az alkalmazások de ezek csak a saját verziójukhoz használhatóak.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1710 Dátum: 2010, 12 06, 23:26:51 »
De a mostani rom-ok már igen csak "használhatóak", de a kérdésem az lenne, hogyan lehet elmenteni a letöltött .akp alkalmazásokat.
Sok verziót próbálgatok és az agyamra megy hogy nem tudom spájzolni lagalább a leg fontosabbakat. Úgy tudom a data.img ban megvannak az alkalmazások de ezek csak a saját verziójukhoz használhatóak.
Pl Android Commander tud többek közt ilyesmit is.

Desire HD romok meg maguktól visszarakják a marketről a programokat, ha beállítod.

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1711 Dátum: 2010, 12 07, 02:15:08 »
Köszi, ez valóban teszi a dolgát. Ezt a verziót nem ismertem, miután feltettem minden aplikációt "reg all" és stanby-ban leszedett mindent a háttérből.
Lehet hogy láma kérdés de csak most ismerkedem az androiddal, mivel a nagy fogyasztás miatt nagyon hamar leszedtem, nem maradt idő az ismerkedésre. De a mostani rom-ok már igen csak "használhatóak", de a kérdésem az lenne, hogyan lehet elmenteni a letöltött .akp alkalmazásokat.
Én Titanium Bacup-ot használok mentésre.A mentéseket is eltárolja.Most mikor váltottam nexus one romról hd romra,mindent szépen visszarakott,megmaradtak az angry birds mentéseim is  :taps:

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #1712 Dátum: 2010, 12 07, 07:31:17 »
Szia!

Nagyon köszönöm, a rockplayer részben megoldotta a problémát. ha a "software decoding mode"-ot választom, akkor van kép is, de ha a "hardware decoding mode"-ot választom, akkor továbbra sincs.

szerintem összefüggésben van a probléma azzal is, hogy a DogaPlayerrel ha mobil TV-t akarok nézni, ott is ugyanez a helyzet, vagyis hang van, de kép nincs.

vajon mire lehet következtetni ebből, hogy a software-es módban megy, de hardware-esben nem?

Sztem codec gond lehet a többi lejátszónál.
Vagyis ez magyarázhatná hogy így miért megy de ez is hülyeség mert nem igaz hogy a többi lejátszóba meg nem tudnak ilyen codec-et rakni.

Nem elérhető zsandras

« Reply #1713 Dátum: 2010, 12 07, 17:26:49 »
Pl Android Commander tud többek közt ilyesmit is.

Desire HD romok meg maguktól visszarakják a marketről a programokat, ha beállítod.
Köszönöm a választ, nekem a Commander install kicsit bonyorultnak tűnik, pedig lehet hogy ez lenne az ideális a programmok gyors telepítésére és valójában használható több típusú romhoz.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #1714 Dátum: 2010, 12 07, 17:31:06 »
Köszönöm a választ, nekem a Commander install kicsit bonyorultnak tűnik, pedig lehet hogy ez lenne az ideális a programmok gyors telepítésére és valójában használható több típusú romhoz.

Csak telepíteni kell a programot, majd összekötöd a telót az USB kábellel, és az USB debugging legyen bekapcsolva. Alapesetben be van, ha nincs, könnyedén beállíthatod (Settings->Applications->Development->USB debugging )
Monjuk afelett elsiklottam, hogy az android SDK is kell hozzá, mivel nekem már megvolt, könnyebb dolgom volt. Amúgy egyszer kell csak megcsinálni, de megéri.

Más megoldások is jók, ha találsz egyszerűbbet, azt használd.

Nem elérhető zsandras

« Reply #1715 Dátum: 2010, 12 07, 18:15:06 »
Én Titanium Bacup-ot használok mentésre.A mentéseket is eltárolja.Most mikor váltottam nexus one romról hd romra,mindent szépen visszarakott,megmaradtak az angry birds mentéseim is  :taps:
Köszi, azt nem tudtam, hogy rom típustól független és kompatibilis a mentés, visszaállítja az aplikációkat akkor is ha történetesen egy más alapu romot használsz, ezek szerint WiFi és egyébb szetteléseket is.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1716 Dátum: 2010, 12 07, 19:50:29 »
hamarosan jön rá a Gingerbread

Nem elérhető Leonaprofi

• PDA ROM: 1.66.479.2 (76641) WWE
« Reply #1717 Dátum: 2010, 12 08, 11:42:16 »
Sziasztok!Tudnátok mondani egy jó progit,amivel fel tudom venni a telefonbeszélgetéseket?Köszi előre is!

Nem elérhető hun_gery

• PDA: EU HD2 volt, US HD2 lesz :)
  • PDA ROM: valamelyik robot...
Re:Android GINGERBREAD HD2-re
« Reply #1718 Dátum: 2010, 12 08, 15:57:04 »
2.3 készülget lassan :)

:taps: :shock:

Nem elérhető Avicularia

« Reply #1719 Dátum: 2010, 12 09, 17:22:02 »
hehe,gyakorlatilag semmi sem működik benne  :D
kicsit reszelni kéne még ezen mielőtt kiadják

Nem elérhető zsandras

« Reply #1720 Dátum: 2010, 12 10, 09:25:13 »
Kivácsi lennék a véleményetekre, hogy mitől nő megy a standby áramfelvétel egy idő ut?n.
Már több rom esetében azt tapasztaltam, hogy egy "rövid időn belül" (minden telepítést követően) beáll a standby áram fogyasztás egy elfogadható értékre (vátozó rom-tól függően 4-8mAh).

Egy pár nap használat után felmegy 54 mAh környékére azonos feltételek között, azaz lekapcsolva minden frissítés WiFi stb.
Van valami ötletetek mitől van ez a jelenség, vagy csak én teszek valamit rosszúl?

Ma reggelig hagytam a töltőn, noha este már 100 ra felvolt töltve de a Current widget szerint még csatlakozva a töltőre is volt kb. 50 mAh áramfelvétel, ..... kb. 1 1/2 óra mulva lecsökkent 2 mAh -re.

Reggel nem direkt nem használtam hagytam standby-ba, csak levettem a töltőröl és kb 2 óra mulva ismét megnéztem és hasonlóan 54 mAh volt az áramfogyasztás.

Nem elérhető Trusk

« Reply #1721 Dátum: 2010, 12 10, 13:29:54 »
Sziasztok!

Tesztelgetem a 4.4-es MDJ FroYo HD-t.

Sajnos azonban hiába jönnek újabb verziók, újabb kernelekkel, apróbb javításokkal, az én nemis annyira apró hibáimra továbbra sem lelem a megoldást. :(

- Továbbra sem akar működni a dedikált APN-en keresztüli exchange ActiveSync... :(
- Továbbra sincs képe a videóknak, meg a mobileTV-nek (doga player), egyedül a RockPlayer-nek van képe, ha a szoftveres kódolást választom, viszont a RockPlayerben nem lehet URL-t stream-elni, így a MobilTV használhatatlan pillanatnyilag.

Nagyon kíváncsi lennék az új 2.3-as Droidra is, kár hogy SENSE-es, és teljesen működő verzióra még nagyon sokat kell várni, HTC nem szereti elkapkodni a dolgot... :(

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #1722 Dátum: 2010, 12 10, 14:26:22 »
Kivácsi lennék a véleményetekre, hogy mitől nő megy a standby áramfelvétel egy idő ut?n.
Már több rom esetében azt tapasztaltam, hogy egy "rövid időn belül" (minden telepítést követően) beáll a standby áram fogyasztás egy elfogadható értékre (vátozó rom-tól függően 4-8mAh).

Egy pár nap használat után felmegy 54 mAh környékére azonos feltételek között, azaz lekapcsolva minden frissítés WiFi stb.
Van valami ötletetek mitől van ez a jelenség, vagy csak én teszek valamit rosszúl?

Ma reggelig hagytam a töltőn, noha este már 100 ra felvolt töltve de a Current widget szerint még csatlakozva a töltőre is volt kb. 50 mAh áramfelvétel, ..... kb. 1 1/2 óra mulva lecsökkent 2 mAh -re.

Reggel nem direkt nem használtam hagytam standby-ba, csak levettem a töltőröl és kb 2 óra mulva ismét megnéztem és hasonlóan 54 mAh volt az áramfogyasztás.
Valami hasonlót tapasztalok én is.
Annyi különbséggel, hogy rom ill. kernel frissítés után szinte mindig 54 mAh-ra áll be a standby fogyasztás. (kb. fél-egy nap várakozás után) Viszont ha 1-3 újraindítást csinálok akkor beáll 4-7 mAh-ra, és tapasztalataim szerint ez több nap használat után sem változik.
Ez irányú tapasztalataimat leírtam már, de senki nem erősítette meg, habár az xda-n is olvastam róla.

Nem elérhető nervy

« Reply #1723 Dátum: 2010, 12 10, 16:26:47 »
Valami hasonlót tapasztalok én is.
Annyi különbséggel, hogy rom ill. kernel frissítés után szinte mindig 54 mAh-ra áll be a standby fogyasztás. (kb. fél-egy nap várakozás után) Viszont ha 1-3 újraindítást csinálok akkor beáll 4-7 mAh-ra, és tapasztalataim szerint ez több nap használat után sem változik.
Ez irányú tapasztalataimat leírtam már, de senki nem erősítette meg, habár az xda-n is olvastam róla.

igyigaz

viszont, nálatok nem lassult be a fórum mostanában? nalam percekig tököl mire betölt(pc-n gyors nettel nem pda-n) :S

Nem elérhető zsandras

« Reply #1724 Dátum: 2010, 12 10, 20:01:45 »
igyigaz

viszont, nálatok nem lassult be a fórum mostanában? nalam percekig tököl mire betölt(pc-n gyors nettel nem pda-n) :S
De, sokszor tapasztaltam én is pár napja, de azt jelezték, hogy karbantartás miat elnézést kérnek a kellemetlenségért.