2025, 01 10, 17:40:04

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728321 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
Re: Android a HD2-re
« Reply #1625 Dátum: 2010, 11 27, 11:26:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Leon neztem delelott a linket nem neztem meg a kepeket, Ez tenyleg regi sense. Nekem is tetszik az uj sense, de nem akarom elhinni, hogy zold robotra nincsen egy olyan okos tarcsazo mint WinMo-ra az Inesoft Phone ami tobbek kozott lezarja a kepernyot hivas kozben. Milyen nyilakra gondolsz az uj sense-ben?

amit a HD ROM megjelenése előttről is hiányoltam már: softkey jelleggel ott van legalul a virtuális bill. alatt 4 virtuális gomb: le/fel/jobbra/balra.. Mivel az Evo/Desire gépekben ez megvan hardveresen ott nincs rá szükség. Viszont a HTC Desire HD-ben nincs, ott a képernyőre kellett kirakni.. pl Írok egy hosszabb SMS/hozzászólást és ha már kilóg a képről nem tudok visszaléptetni..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1626 Dátum: 2010, 11 28, 00:40:43 »
amit a HD ROM megjelenése előttről is hiányoltam már: softkey jelleggel ott van legalul a virtuális bill. alatt 4 virtuális gomb: le/fel/jobbra/balra.. Mivel az Evo/Desire gépekben ez megvan hardveresen ott nincs rá szükség. Viszont a HTC Desire HD-ben nincs, ott a képernyőre kellett kirakni.. pl Írok egy hosszabb SMS/hozzászólást és ha már kilóg a képről nem tudok visszaléptetni..

Kozben beugrott aztan, hogy a billentyuzeten levo kurzor mozgato nyilakra gondoltal.

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1627 Dátum: 2010, 11 28, 12:15:30 »
Nekem is eddig szinte minden build-el ugyanazt csinálta mint neked,de nálam semmi netes dolog nem ment.
Kb 3 hete ennek az elődjét használtamYou are not allowed to view links. Register or Login
Ez is szakadt néha,de legalább kis idő múlva visszajött,esetleg egy repülömódba kiberakás segített rajta.
A mostanit az 1.7-et reggel raktam fel,egész nap nem tapasztaltam ,hogy szakadt volna a net.Viszont ez nem sense rom,akinek arra szüksége van annak nem jó.

Sense felületűeket szeretem, sajnos. Most visszaraktam a 2.15.50.14 Radio-t és tesztelem. Igaz váltottam egy korábbi verzióra is, nem a 3.7-est használom, hanem a 3.4-est, ugyanis úgy emlékszem, hogy ebben ha kikapcsoltam a mobilnetet majd ismételten be, akkor működött.

Remélem hamarosan lesz megoldás erre, és kamera is már!

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1628 Dátum: 2010, 11 28, 20:28:02 »
érdemes kipróbálni

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1629 Dátum: 2010, 11 28, 21:08:19 »
Nekem is eddig szinte minden build-el ugyanazt csinálta mint neked,de nálam semmi netes dolog nem ment.
Kb 3 hete ennek az elődjét használtamYou are not allowed to view links. Register or Login
Ez is szakadt néha,de legalább kis idő múlva visszajött,esetleg egy repülömódba kiberakás segített rajta.
A mostanit az 1.7-et reggel raktam fel,egész nap nem tapasztaltam ,hogy szakadt volna a net.Viszont ez nem sense rom,akinek arra szüksége van annak nem jó.
Sajnos pár nap teszt után azt kell mondjam ez is szakad,de ritkábban mint az előző.
Nekem úgy tűnik veszít a lendületéből ez az android fejlesztés hd2-re.Vagy rosszul látom?

Nem elérhető k5.20

« Reply #1630 Dátum: 2010, 11 28, 22:20:21 »
Sajnos pár nap teszt után azt kell mondjam ez is szakad,de ritkábban mint az előző.
Nekem úgy tűnik veszít a lendületéből ez az android fejlesztés hd2-re.Vagy rosszul látom?

...igen, az utóbbi napokban de talán két hétben mintha ritkábban jelennének meg új buildek. Ezzel együtt, az adatlapomon szereplő konstrukcióval 5mA standby, és 99% hibátlan működéssel nyomulok. Annyira megbízható a dolog, hogy a wm-et egyáltalán nem állítgattam be, mert vésztartalékként sincs rá szükségem.

Érdekesség: egy barátom HD2-ese akadozva, dadogva vette az androidot. No ez engem idegesített, mert én beszéltem rá az androidra. Leboltoltuk, hogy ideadja kikúrálásra a vasat - én meg odaadtam neki a Desirét, hogy ismerkedjen egy eredeti androidossal is. Elindultam a "kályhától": gyári 1.66 vissza, majd HSPL on, rádiócsere, főzött rom, HSPL off. Mivel korábban bajlódtunk már a kártyáival, ezért kölcsönadtam a 8 GB-os, nálam jól működőt. Android fel, működik is szépen. Fogyasztás 5 mA - standby. Üzenek neki, hogy készen is volnánk...Aztán eszembe jut, hogy a win-t csak felszerelem neki, SPB-s dolgok, IGO, 1-2 apróság...újraindítás után - és ezért írom le az egészet - fogyasztás nem jött le standby-ban 20 mA alá!!! Nem volt mit tennem, win alatt nyomtam egy HR-t. Lássatok csodát: minden visszaállt szépen az eredeti rendre: 5 mA fogyi.
Magam sem értem, mert az android boot-jakor a win leáll. Valami azonban mégis van, mert a win-re telepített progik felborították az egész androidot. Jelzem, hogy az akció előtt, alatt és után a kártyán semmit nem variáltam, nem töröltem mappákat.
Azoknak, akiknél vacakolnak a dolgok javallom, hogy tegyenek egy ilyen próbát. Win-t kiherélni - én még a comm managgerben a rádiót is kikapcsolom - és úgy indítani az androidot.
No elég hosszú lettem, de talán segít a tapasztalatom valakinek.
Ja és azóta is jól működik a vas, androiddal.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető chris

« Reply #1631 Dátum: 2010, 11 28, 22:49:20 »
...igen, az utóbbi napokban de talán két hétben mintha ritkábban jelennének meg új buildek. Ezzel együtt, az adatlapomon szereplő konstrukcióval 5mA standby, és 99% hibátlan működéssel nyomulok. Annyira megbízható a dolog, hogy a wm-et egyáltalán nem állítgattam be, mert vésztartalékként sincs rá szükségem.

Érdekesség: egy barátom HD2-ese akadozva, dadogva vette az androidot. No ez engem idegesített, mert én beszéltem rá az androidra. Leboltoltuk, hogy ideadja kikúrálásra a vasat - én meg odaadtam neki a Desirét, hogy ismerkedjen egy eredeti androidossal is. Elindultam a "kályhától": gyári 1.66 vissza, majd HSPL on, rádiócsere, főzött rom, HSPL off. Mivel korábban bajlódtunk már a kártyáival, ezért kölcsönadtam a 8 GB-os, nálam jól működőt. Android fel, működik is szépen. Fogyasztás 5 mA - standby. Üzenek neki, hogy készen is volnánk...Aztán eszembe jut, hogy a win-t csak felszerelem neki, SPB-s dolgok, IGO, 1-2 apróság...újraindítás után - és ezért írom le az egészet - fogyasztás nem jött le standby-ban 20 mA alá!!! Nem volt mit tennem, win alatt nyomtam egy HR-t. Lássatok csodát: minden visszaállt szépen az eredeti rendre: 5 mA fogyi.
Magam sem értem, mert az android boot-jakor a win leáll. Valami azonban mégis van, mert a win-re telepített progik felborították az egész androidot. Jelzem, hogy az akció előtt, alatt és után a kártyán semmit nem variáltam, nem töröltem mappákat.
Azoknak, akiknél vacakolnak a dolgok javallom, hogy tegyenek egy ilyen próbát. Win-t kiherélni - én még a comm managgerben a rádiót is kikapcsolom - és úgy indítani az androidot.
No elég hosszú lettem, de talán segít a tapasztalatom valakinek.
Ja és azóta is jól működik a vas, androiddal.

ezért (is) nehéz megcsinálni az hogy direktben a droid induljon mert akkor az inicializálást is a droidnak kell végeznie. Ezek szerint a wines elinduló progik valamit nagyon elállítanak... VBN rom az be szokott válni, annyira le van butítva hogy van olyan panel ami szerintem benne sincs pedig alap konfigurációs dialog box (nem találtam meg hogy automata fényereje legyen a kijelzőjének).

Én most 7végén "csodát tapasztaltam", igaz nem telefonáltam és a kijelző is csak 20 percet ment, pár gmail ellenőrzéssel (kézi), 2G módban, 36 óra standby után is 50% felett volt a töltöttség ami brutálisan jó eredmény, szerintem. ezért is lassult le a fejlesztés mert 1-2 nagyságrenddel jobbak a mostani ROM-ok, nincs lassú reagálás a képernyőhozzáérésre, stabilitással sincsenek gondok (2 hetes uptimeom volt a 3.7es HD ROMmal, és csak a kernelcsere miatt állítottam le.

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1632 Dátum: 2010, 11 29, 00:17:40 »
miert lehet az ,hogy a telefonom nem jegyzi meg a beallitott telefonalasi hangerot? minden uj hivaskor le kell halkitanom, mert leszakad tole fulem! barmilyen androidos rom-ot teszek fel, az osszessel ezt csinalja!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Trusk

• PDA ROM: manila
« Reply #1633 Dátum: 2010, 11 30, 08:41:34 »
ezért (is) nehéz megcsinálni az hogy direktben a droid induljon mert akkor az inicializálást is a droidnak kell végeznie. Ezek szerint a wines elinduló progik valamit nagyon elállítanak... VBN rom az be szokott válni, annyira le van butítva hogy van olyan panel ami szerintem benne sincs pedig alap konfigurációs dialog box (nem találtam meg hogy automata fényereje legyen a kijelzőjének).

Én most 7végén "csodát tapasztaltam", igaz nem telefonáltam és a kijelző is csak 20 percet ment, pár gmail ellenőrzéssel (kézi), 2G módban, 36 óra standby után is 50% felett volt a töltöttség ami brutálisan jó eredmény, szerintem. ezért is lassult le a fejlesztés mert 1-2 nagyságrenddel jobbak a mostani ROM-ok, nincs lassú reagálás a képernyőhozzáérésre, stabilitással sincsenek gondok (2 hetes uptimeom volt a 3.7es HD ROMmal, és csak a kernelcsere miatt állítottam le.

Szia!

Tudsz ajánlani valami letisztult, szinte eredeti főzött romot, amivel megy az android? most is egy desireHD-t használok, de le akarom cserélni a jelenlegi winmobos romot, mert jobban tetszett a gyári, de persze azon is úgyis a desireHD-t fogom használni :)

Előre is köszi!

Üdv!

Nem elérhető chris

« Reply #1634 Dátum: 2010, 11 30, 09:50:47 »
Szia!

Tudsz ajánlani valami letisztult, szinte eredeti főzött romot, amivel megy az android? most is egy desireHD-t használok, de le akarom cserélni a jelenlegi winmobos romot, mert jobban tetszett a gyári, de persze azon is úgyis a desireHD-t fogom használni :)

Előre is köszi!

Üdv!

A Mirit próbáld ki amíg nem váltottam VBN csupaszítottra addig az volt alatta és igazából nem érzékeltem nagy különbséget, azt se mondják rossznak. Viszont van aki meg az officialt rakja alá.. Tényleg lehet attól függ inkább hogy valaki telerakja e a wint egyéb progikkal amik már bootkor elindulnak vagy sem.

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1635 Dátum: 2010, 11 30, 10:05:14 »
Nem muszáj főzött rom, a gyárival is tökéletesen megy az android. (Nem is értem, miért írják sok "Androidot HD2-re" útmutatónál kitételnek a főzött romot.)

Nem elérhető Trusk

« Reply #1636 Dátum: 2010, 11 30, 12:54:20 »
A Mirit próbáld ki amíg nem váltottam VBN csupaszítottra addig az volt alatta és igazából nem érzékeltem nagy különbséget, azt se mondják rossznak. Viszont van aki meg az officialt rakja alá.. Tényleg lehet attól függ inkább hogy valaki telerakja e a wint egyéb progikkal amik már bootkor elindulnak vagy sem.

Pont a Miri romot akarom lecserélni, mert nem tetszik hogy olyan színes, csicsás minden.

Nem elérhető Trusk

« Reply #1637 Dátum: 2010, 11 30, 12:54:53 »
Nem muszáj főzött rom, a gyárival is tökéletesen megy az android. (Nem is értem, miért írják sok "Androidot HD2-re" útmutatónál kitételnek a főzött romot.)

Az eredeti romot honnan tudnám letölteni? tudsz esetleg egy olyan linket adni, amin olyan verziót találok, ami alól megy a droid?

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #1638 Dátum: 2010, 11 30, 13:01:48 »
Fú, hát nem igazán. Nekem gyárilag 1.66 van rajta. Az androidhoz HSPL2 => rádió legfrissebbre => 1.42 SPL vissza és teljesen jó minden. Ennyit csináltam.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1639 Dátum: 2010, 11 30, 14:31:32 »
Az eredeti romot honnan tudnám letölteni? tudsz esetleg egy olyan linket adni, amin olyan verziót találok, ami alól megy a droid?

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Trusk

« Reply #1640 Dátum: 2010, 11 30, 15:14:57 »

Nagyon szépen köszönöm!

Ha a legújabb 3.14-eset felrakom, akkor az alól simán fut a droid?

Nem elérhető kabocax

• PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #1641 Dátum: 2010, 11 30, 15:49:35 »
Nagyon szépen köszönöm!

Ha a legújabb 3.14-eset felrakom, akkor az alól simán fut a droid?

Nekem megy vele.

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #1642 Dátum: 2010, 11 30, 18:14:05 »
működik a kamera igaz higy a videó csak mms módba :ok:

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #1643 Dátum: 2010, 11 30, 21:36:28 »
működik a kamera igaz higy a videó csak mms módba :ok:

Naaa! Végre valami! Kezd alakulni! Erre várok már lassan egy hónapja! Azért még nem teszem fel!  :hmm:
bajzso

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1644 Dátum: 2010, 11 30, 22:14:27 »
Naaa! Végre valami! Kezd alakulni! Erre várok már lassan egy hónapja! Azért még nem teszem fel!  :hmm:

Én feltettem nagyon jó a fogyasztása!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1645 Dátum: 2010, 11 30, 23:30:13 »
Uj Hastarin kernel:
Release r8.5.1 - You are not allowed to view links. Register or Login
 (Overclock and Undervolt enabled but defaults to normal speeds and voltages)

Release r8.5.1_eb - You are not allowed to view links. Register or Login
 (as above but with older battery driver with extended battery support)

Mar toltom is az uj HD 4.0-at. A data.img filet bemasolhatom ebbe az ujabb verzioba is vagy elofordulhatnak tole problemak? Nincs nagyon kedvem ujraepiteni. Szep estet mindenkinek.

Nem elérhető Menotti

• PDA: Htc Sensation
  • PDA ROM: 1.73.401.4
« Reply #1646 Dátum: 2010, 11 30, 23:40:40 »
Ezek a data.img mire is jók egész pontosan?Benne vannak előre a beállitások?
Hova kell másolni?Az android mappába?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1647 Dátum: 2010, 11 30, 23:49:52 »
Ezek a data.img mire is jók egész pontosan?Benne vannak előre a beállitások?
Hova kell másolni?Az android mappába?

Az Android mappa gyokereben van es tartalmazza a beallitasaidat ahogyan belaktad a rendszert. Programokkal mindennel egyutt. Csak nem tudom mennyire atjarhato a dolog ha at akarom vinni egy ujabb verziora. Masik konyhafonok foztjere megaztan megugyse, de egy probat meger vagy mukodik vagy nem.

Nem elérhető whanklee

• BlackBurry Informatika & Multimédia Kft.
  • Navigáció / Navigation: htc HD2
  • PDA: htc HD2
  • PDA ROM: imilka's Incredible Sense v1.1
« Reply #1648 Dátum: 2010, 12 01, 17:34:54 »
Én feltettem nagyon jó a fogyasztása!

Mennyi időt bírt ki neked? És milyen beállításokkal. Most fogom felrakni én is! :)

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #1649 Dátum: 2010, 12 01, 18:13:28 »
Mennyi időt bírt ki neked? És milyen beállításokkal. Most fogom felrakni én is! :)

Tegnap este jobban nézett ki mint ma... Reggel 7 óta most 18:12 ig 32% van az akkuba. E-maileket folyamatosan frissíti kb 30 perc telefon volt ma 30 perc netezés.