Sajnos pár nap teszt után azt kell mondjam ez is szakad,de ritkábban mint az előző.
Nekem úgy tűnik veszít a lendületéből ez az android fejlesztés hd2-re.Vagy rosszul látom?
...igen, az utóbbi napokban de talán két hétben mintha ritkábban jelennének meg új buildek. Ezzel együtt, az adatlapomon szereplő konstrukcióval 5mA standby, és 99% hibátlan működéssel nyomulok. Annyira megbízható a dolog, hogy a wm-et egyáltalán nem állítgattam be, mert vésztartalékként sincs rá szükségem.
Érdekesség: egy barátom HD2-ese akadozva, dadogva vette az androidot. No ez engem idegesített, mert én beszéltem rá az androidra. Leboltoltuk, hogy ideadja kikúrálásra a vasat - én meg odaadtam neki a Desirét, hogy ismerkedjen egy eredeti androidossal is. Elindultam a "kályhától": gyári 1.66 vissza, majd HSPL on, rádiócsere, főzött rom, HSPL off. Mivel korábban bajlódtunk már a kártyáival, ezért kölcsönadtam a 8 GB-os, nálam jól működőt. Android fel, működik is szépen. Fogyasztás 5 mA - standby. Üzenek neki, hogy készen is volnánk...Aztán eszembe jut, hogy a win-t csak felszerelem neki, SPB-s dolgok, IGO, 1-2 apróság...újraindítás után - és ezért írom le az egészet - fogyasztás nem jött le standby-ban 20 mA alá!!! Nem volt mit tennem, win alatt nyomtam egy HR-t. Lássatok csodát: minden visszaállt szépen az eredeti rendre: 5 mA fogyi.
Magam sem értem, mert az android boot-jakor a win leáll. Valami azonban mégis van, mert a win-re telepített progik felborították az egész androidot. Jelzem, hogy az akció előtt, alatt és után a kártyán semmit nem variáltam, nem töröltem mappákat.
Azoknak, akiknél vacakolnak a dolgok javallom, hogy tegyenek egy ilyen próbát. Win-t kiherélni - én még a comm managgerben a rádiót is kikapcsolom - és úgy indítani az androidot.
No elég hosszú lettem, de talán segít a tapasztalatom valakinek.
Ja és azóta is jól működik a vas, androiddal.