2024, 12 18, 19:16:33

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726474 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető d-roy

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: stock 1.66
Re: Android a HD2-re
« Reply #150 Dátum: 2010, 08 07, 18:05:08 »
köszi! :'(
You are not allowed to view links. Register or Login
sajnos a készitőknek mindnek főzött rom van és általában azt irják oda hogy náluk fut ... :D
ha van időd meg egy felesleges microsdHC kártyád akkor pár percet megéri rászánni kipróbálgatni de sajna itt legtöbben főzött romot használunk igy nem tudjuk a választ :s

Nem elérhető Avicularia

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #151 Dátum: 2010, 08 07, 22:31:16 »
és ugy tűnik az egyszerűbb megoldás bejön :D
kipróbáltam működik
Igen köszi,valóban működik  :ok: :taps:

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #152 Dátum: 2010, 08 08, 12:21:35 »
szerintetek mi lehet a gond, ha elsőre használtam egy fél napot bekonfigoltam egy csomó mindent rajta, második bootra viszont azt mondja hogy egy megfelelő rootfs-t unpackoljak és emiatt nem indul el?? pedig nem módosítottam semmit, a rootfs.img ott figyel a gyökérkönyvtárban a kártyán..

valamint usbn is ott van D: meghajtónak de ha rálépek akkor nincs ilyen meghajtóval visszadob a totalcmd... HTC Syncet nem sikerült beizzítani :(.

Nem elérhető Hawk

• PDA: Asus MeMo Pad fhd,BlackBerry Pasport
  • PDA ROM: V20d-5.0
« Reply #153 Dátum: 2010, 08 08, 12:58:17 »
szerintetek mi lehet a gond, ha elsőre használtam egy fél napot bekonfigoltam egy csomó mindent rajta, második bootra viszont azt mondja hogy egy megfelelő rootfs-t unpackoljak és emiatt nem indul el?? pedig nem módosítottam semmit, a rootfs.img ott figyel a gyökérkönyvtárban a kártyán..

valamint usbn is ott van D: meghajtónak de ha rálépek akkor nincs ilyen meghajtóval visszadob a totalcmd... HTC Syncet nem sikerült beizzítani :(.
Szia!
Sajnos a probléma,melyről írtál nem egyedi.Én is jártam így,ha nem léptem ki megfelelően.Véleményem szerint függ,hogy melyik rom van a pda-n.A hozzászólásokban olvastam,hogy a dualboot megoldás erre a hibára.Melyik romot használod?(android)

Nem elérhető chris

« Reply #154 Dátum: 2010, 08 08, 13:11:09 »
Szia!
Sajnos a probléma,melyről írtál nem egyedi.Én is jártam így,ha nem léptem ki megfelelően.Véleményem szerint függ,hogy melyik rom van a pda-n.A hozzászólásokban olvastam,hogy a dualboot megoldás erre a hibára.Melyik romot használod?(android)

froyostone by darkstone, valami nagyon nagyon új :). A2DP BT füles szuperul megy.. A dualboot megoldást köszi, kipróbálom. Ami még zavar nem tudom mi lehet hogy USB-ről csak tölteni hajlandó magát.
A megoldára ideiglenes megoldásként (dualboot azért jobb lesz :) ) azt csináltam hogy mindent töröltem és újramásoltam kivéve a data.img-t így nem kellett mindent újrakonfigolnom az Androidon és el is indult..

Nem elérhető Hawk

« Reply #155 Dátum: 2010, 08 08, 13:41:22 »
froyostone by darkstone, valami nagyon nagyon új :). A2DP BT füles szuperul megy.. A dualboot megoldást köszi, kipróbálom. Ami még zavar nem tudom mi lehet hogy USB-ről csak tölteni hajlandó magát.
A megoldára ideiglenes megoldásként (dualboot azért jobb lesz :) ) azt csináltam hogy mindent töröltem és újramásoltam kivéve a data.img-t így nem kellett mindent újrakonfigolnom az Androidon és el is indult..
Szerintem töltsd le az "automount your sd card"alkalmazást a marketből.Nekem benne van a romban alapból,ott kipipálod az "enable sd card auto-mountig"-t és utána tudsz bármikor sd-re másolni a totalcommanderrel.Lényeges,ha zenét akarsz hallgatni a kártyáról a pipát vedd ki az alkalmazásból.Fontos!!!A pda-t mindig szabályosan válaszd le a számítógépről.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #156 Dátum: 2010, 08 08, 16:14:40 »

Nálam jelentkezett ez a probléma, de a dual boot sem segített rajta igazán, 1-2 indítást kibírt de legtöbbször nem indul el az android, marad egyelőre a fájlok törlése a data.img kivételéve, a többi újramásolása, és megy újra a rendszer, de legalább megmarad minden.
A kártyán van egy könyvtárba a telepítő csomag, ha nem indul, indítom a wint, törlöm a rossz fájlokat, másolom az újakat, és indulhat az android. Kicsit macerás , de nálam egyelőre ez vált be  >:(  :'( 
De mindig megcsinálom mert nagyon tetszik ez a rendszer  :D

Nem elérhető chris

« Reply #157 Dátum: 2010, 08 08, 16:41:39 »
Nekem se igazán segitett a dualboot ahogy latom ez csak egy autotartos program miutan elindult a win elinditja a haret-et. Az automounttal a totalcommanderes masolas rendben van.

Uj kerdes: notification soundnak hogy lehet mast beallitani mint a csengohang? Alabol nem kinal fel semmit...

Contactocat kene nagyon atvarazsolnom ide..  valahogy megoldhato outlookbol?

Ami hatrany h mindig neten akarna lenni... az auto screen brightness sem muxik nekem..

egyelőre ennyi..  :)

Nem elérhető chris

« Reply #158 Dátum: 2010, 08 08, 18:46:59 »
kiteszteltem, ha nem indul a rootfs miatt akkor csak az Android dirt kell az SD kártyáról törölni...

Notification soundos problémám is megoldódott..

kicsit mintha max hangerőn is halkabb lenne a kütyü...

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #159 Dátum: 2010, 08 08, 18:50:20 »
kiteszteltem

Hová ki? :p

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2010, 08 08, 18:52:07 »
kiteszteltem, ha nem indul a rootfs miatt akkor csak az Android dirt kell az SD kártyáról törölni...

Notification soundos problémám is megoldódott..

kicsit mintha max hangerőn is halkabb lenne a kütyü...

Saját csengőhangot lehet valahogy megadni?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #161 Dátum: 2010, 08 09, 02:06:09 »
sziasztok, vannak az uj max sense feluletek, nekem ezeket a romokat az android mindig elso iditas utan kinyirja, nem tudtok valami megoldas mert nagyon tetszenek ezek a romok pl az eleganc seria uj romja, de nem tudom egyutt hasznalni. jo lenne ha tudnatok megoldast erre. koszonom.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető chris

« Reply #162 Dátum: 2010, 08 09, 10:08:50 »
Saját csengőhangot lehet valahogy megadni?

/sdcard/media/audio/ringtones/ dirbe másold. Ha nem látja akkor reboot és úgy... notifications-be meg az sms hangok...

Nem elérhető Hawk

« Reply #163 Dátum: 2010, 08 09, 18:02:56 »
Sziaztok!

Egy érdekes programra leltem,mellyel mappákba lehet rendezni az alkalmazásokat és "Home" képernyőre kirakhatóak.Markettből letölthető:"AppCategories"

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #164 Dátum: 2010, 08 10, 08:02:04 »
/sdcard/media/audio/ringtones/ dirbe másold. Ha nem látja akkor reboot és úgy... notifications-be meg az sms hangok...

Köszönöm, megoldodott ! Abban a változatban amit én használtam nem lehetett hozzá adni hangot (nincs media könyvtár, csak a rendszeren belül van, oda meg hiába tettem hangot, látta de nem játszotta le), feltettem azt az You are not allowed to view links. Register or Login amit te is használsz, és most jó lett.
Viszont nálam nagyon lassan töltődik  az akut , sokkal lassabban mint Win alatt, ez nálad is így van ?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #165 Dátum: 2010, 08 10, 10:50:12 »
Köszönöm, megoldodott ! Abban a változatban amit én használtam nem lehetett hozzá adni hangot (nincs media könyvtár, csak a rendszeren belül van, oda meg hiába tettem hangot, látta de nem játszotta le), feltettem azt az You are not allowed to view links. Register or Login amit te is használsz, és most jó lett.
Viszont nálam nagyon lassan töltődik  az akut , sokkal lassabban mint Win alatt, ez nálad is így van ?

Úgy tűnik mégsem jön be ez a változat, kezeli a sztereó Bluetooth fülest, de telefonálni nem tudok vele, se fogadni se hívni, kifagyasztatja a rendszert  :hmm:   

Nem elérhető chris

« Reply #166 Dátum: 2010, 08 10, 11:28:43 »
Úgy tűnik mégsem jön be ez a változat, kezeli a sztereó Bluetooth fülest, de telefonálni nem tudok vele, se fogadni se hívni, kifagyasztatja a rendszert  :hmm:

tesztelés után én is erre az eredményre jutottam... bár nekem nem fagyott de telefonálni nem lehet vele :(.

Kis akksi időt lehet nyerni ha SetCPU-val, én beállítottam hogy screen off esetén max 245MHz-el fusson a CPU (A2DP BT mp3 lejátszásra ez is elég), és egyéb esetben is 40%-os CPU load esetén lépegessen feljebb, ~900MHz helyett ~700MHz-re.

Nem elérhető chris

« Reply #167 Dátum: 2010, 08 10, 11:29:13 »
van még mit reszelni ezen a ROMon de nagyon nincs kedvem visszaállni WinMo-ra...

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #168 Dátum: 2010, 08 10, 11:47:32 »
Idézetet írta: chris link=topic=2295.msg1845javascript:void(0);97#msg184597 date=1281432553
van még mit reszelni ezen a ROMon de nagyon nincs kedvem visszaállni WinMo-ra...

Visszateszem az előző változatot, ott nem volt gondom se a töltéssel se a Bluetooth-tal, legfeljebb nem lesz egyedi csengőhangom, én se akarok WinMot használni :D

Nem elérhető chris

« Reply #169 Dátum: 2010, 08 10, 12:12:57 »
Visszateszem az előző változatot, ott nem volt gondom se a töltéssel se a Bluetooth-tal, legfeljebb nem lesz egyedi csengőhangom, én se akarok WinMot használni :D

melyikre gondolsz? kiprobalnal nekem mig ez a verzio van fenn hogy csinalsz egy manuális operátorválasztást? nekem search errorral bedöglik azaz külföldön vagy határvidéken szívnék mert nem tudnék kézzel kiválasztani egy hálózatot... nem tudom hogy csak nekem nem megy e vagy általános probléma-e...

Nem elérhető Avicularia

« Reply #170 Dátum: 2010, 08 10, 13:26:22 »
Nekem ez van fent ,és lehet vele telefonálni.Most ment kb. másfél-két napot fagyás nélkül.

Nem elérhető chris

« Reply #171 Dátum: 2010, 08 10, 13:31:31 »
Nekem ez van fent ,és lehet vele telefonálni.Most ment kb. másfél-két napot fagyás nélkül.

átállni hogy lehet? elég ha mindent kicserélek kivéve a data.img-t és akkor új kernel stb cserélődik? vagy újra kell telepíteni mindent?

Nem elérhető Avicularia

« Reply #172 Dátum: 2010, 08 10, 13:41:01 »
átállni hogy lehet? elég ha mindent kicserélek kivéve a data.img-t és akkor új kernel stb cserélődik? vagy újra kell telepíteni mindent?
Azt nem tudom,de amikor ebből az 1.4 volt fent,fájdalommentesen tudtam átállni az 1.5-re az itt leírt módon.You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #173 Dátum: 2010, 08 10, 14:23:55 »

tisztelettel megkérdezném akkor miért vettél/vettetek egy csúcskategóriás wm telefont ha annyira jó az android!?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #174 Dátum: 2010, 08 10, 14:27:48 »
tisztelettel megkérdezném akkor miért vettél/vettetek egy csúcskategóriás wm telefont ha annyira jó az android!?

Talán azért mert amikor ezt vettük még nem volt csúcskadetóriás androidos készülék, vagy csak szerettük volna kipróbálni az androidot, és annyira bejött hogy inkább ezt használnánk mint a végnapjait élő WinMo.