2024, 12 18, 21:42:35

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 726484 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Android a HD2-re
« Reply #200 Dátum: 2010, 08 11, 01:32:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem emlékszem,hogy ilyet írtam volna,hogy a winmo használhatatlan lenne :hmm:
Semmivel nem használhatóbb az android.Inkább olyan érzésem van vele kapcsolatban,mint egy tüzes thai lányka,aki mellett otthon az asszony,aki mindent megcsinál,hűséges,dehát a kíváncsiság és a kalandvágy hajtja az embert.De mindig jó visszatérni a jó meleg otthonba. :D

Ez igazán költőire és szemléletesre sikeredett, s tulajdonképpen nagyjából én is ugyanígy gondolom!  :D Én is csak azért próbálgatok naponta új Android buildeket, mert kíváncsi vagyok, hogy X nap / hét alatt mit sikerült kihozni, az - eredetileg - lehetetlennek induló folyamatból...
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #201 Dátum: 2010, 08 11, 04:58:47 »
nekem azért tetszik a wm mert minden egyszerűen van megoldva (sokak szerint bonyolult  :shock: ).én 3 évig használtam symbiant de mikor váltottam 1 nap kellett hozzá hogy megszokjam,pedig az első wm-es készülékem.tényleg az embernek olyan érzése van mint ha egy pc-t hordana a zsebében és nekem ez tetszik.ráadásul teljes mértékben szeméyre,egyedivé szabható a rendszer.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #202 Dátum: 2010, 08 11, 05:03:38 »
Valaki aki androidot futtat és van FÉL PERCE, megtenné nekem azt a szívességet hogyha mondjuk magentás előfizető akkor csinál egy network search-öt hogy kijelzi e hogy van e még az éterben a másik 2 szolgáltató? Nekem error searching-et ír ki már a második verzióval, csodálkozom.

Köszi!!!!!!!

Megnéztem, nekem ezt írja: No networks found

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #203 Dátum: 2010, 08 11, 08:10:15 »
uraim!

örülök, hogy a "beszólásommal" ilyen parázs hangulat kerekedett ki! :)
talán én is kipróbálom 1x a droidot ha lesz romba integrált változata bár ezt már 1x leírtam. de addig, amíg majdhogy nem használhatatlan napi szinten hát....
nekem nincs időm naponta "bohóckodni" vele. szerencsés vagy épp nem, akinek erre naponta ideje van. további sikeres tesztelést kívánok!

Aviculaira! a tüzes thai lányka jöhet pécsre is!  :D
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető barna73

« Reply #204 Dátum: 2010, 08 11, 08:18:27 »
Szerintem az ilyen jellegű fejtegetésekkel (kis túlzással) az xdadevelopers létét kérdőjelezed meg - vegyük meg és használjuk nem kell tuningolni stb...

ugye ezt te sem gondoltad komolyan!?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető chris

• Navigáció / Navigation: HTC HD2
  • PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: 2.13 / Miri 17.6
« Reply #205 Dátum: 2010, 08 11, 09:34:53 »
uraim!

talán én is kipróbálom 1x a droidot ha lesz romba integrált változata bár ezt már 1x leírtam. de addig, amíg majdhogy nem használhatatlan napi szinten hát....
nekem nincs időm naponta "bohóckodni" vele. szerencsés vagy épp nem, akinek erre naponta ideje van. további sikeres tesztelést kívánok!

ezzel azért árnyalod azért az előbbi hozzászólásod (legalábbis nekem így jött le). Nincs időd vele órákat bohóckodni, itt a lényeg.. Nekem van (legalábbis mostanában) és rászánok egy párat ha már jobb dolgom úgy sincs...

Először tényleg lehetetlennek indult a dolog, de aztán megjött az áttörés... Nem is olyan rég.

Nem elérhető samgar

• PDA ROM: ROMeOS 4.17 + 2.14.50.04 Radio
« Reply #206 Dátum: 2010, 08 11, 09:49:05 »
Mindent úgy csináltam ahogy levan írva, de kb 4 vagy 5 sort ír ki parancssorban majd lefagy a készülék és csak az akku kivétel segít. Mi lehet a gond?
"Úton lenni: a boldogság, megérkezni: a halál"

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #207 Dátum: 2010, 08 11, 11:44:24 »
Mindent úgy csináltam ahogy levan írva, de kb 4 vagy 5 sort ír ki parancssorban majd lefagy a készülék és csak az akku kivétel segít. Mi lehet a gond?

Talán az hogy gyári romot használsz!

Nem elérhető samgar

« Reply #208 Dátum: 2010, 08 11, 11:58:15 »
Talán az hogy gyári romot használsz!

Sejtettem. Viszont nem tudom melyik romot tegyem fel. Az elegancia rom series pl nagyon tetszik.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #209 Dátum: 2010, 08 11, 12:22:39 »
Sejtettem. Viszont nem tudom melyik romot tegyem fel. Az elegancia rom series pl nagyon tetszik.

Hát akkor? :) Ha tetszik, nyugodtan próbáld ki - egy Elegancia ROM-om nekem is volt, nagyon is tetszett, csak túl "fehér" volt, és sajnos nem lehetett változtatni a kinézetén - ezt az újabbakban már természetesen orvosolták! Ezen kívül csak jó dolgokat tudok elmondani róla, de ha szereted például a testreszabhatóságot egy kicsit mélyebb szinten (tehát pl. olyan dolgokat is szeretnél eszközölni könnyen és gyorsan, amik a TNT-ben vannak benne), akkor ajánlhatom Artemis ROM-jait - szinte akármit el tudsz intézni az "Artemis Center"-ben, a Sense automatikus  forgátásától kezdve a billentyűzet rezgésének kikapcsolásán keresztül a beépített LED vezérléséig!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető barna73

« Reply #210 Dátum: 2010, 08 11, 13:04:42 »
ezzel azért árnyalod azért az előbbi hozzászólásod (legalábbis nekem így jött le). Nincs időd vele órákat bohóckodni, itt a lényeg.. Nekem van (legalábbis mostanában) és rászánok egy párat ha már jobb dolgom úgy sincs...

nem-nem!
az a lényeg, hogy használhatatlan a hd2-n (egyelőre) és amit láttam eddig nem dobtam hanyatt magam. szerintem a wm még mindig jobb. de ne kezdjünk el licitálni, hogy melyik a jobb.
nincs időm erre tényleg naponta. nem is akarom, hogy erre legyen időm. annyi más dolog van még. pl. család, barátok, hobby-k, szép idő van stb. romot is csak 1.5-2 hetente cserélek. nem abból áll ki a napon a munkám mellett, hogy szabadidőmben baxkuráljam a telefont mikor tudom, hogy nem lesz jó! majd ha lesz faxán működő akkor meglesem újra! (csak ismétlem önmagam)

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #211 Dátum: 2010, 08 11, 14:54:40 »
uraim!

OFF
Itt külön hagyománya van ennek,rengeteg férfi hoz magának thai feleséget.
Tele van velük a bevándorlási hivatal.Sőt,mostmár a dánok ideköltöznek ha thai nőt akarnak,mert Dániában nem kapják meg a tartózkodásit,de itt megadják nekik.

Nem elérhető samgar

« Reply #212 Dátum: 2010, 08 11, 15:15:48 »
Hát akkor? :) Ha tetszik, nyugodtan próbáld ki - egy Elegancia ROM-om nekem is volt, nagyon is tetszett, csak túl "fehér" volt, és sajnos nem lehetett változtatni a kinézetén - ezt az újabbakban már természetesen orvosolták! Ezen kívül csak jó dolgokat tudok elmondani róla, de ha szereted például a testreszabhatóságot egy kicsit mélyebb szinten (tehát pl. olyan dolgokat is szeretnél eszközölni könnyen és gyorsan, amik a TNT-ben vannak benne), akkor ajánlhatom Artemis ROM-jait - szinte akármit el tudsz intézni az "Artemis Center"-ben, a Sense automatikus  forgátásától kezdve a billentyűzet rezgésének kikapcsolásán keresztül a beépített LED vezérléséig!

Igen köszönöm, ez jól hangzik! Kifogom próbálni. Köszönöm mégegyszer!

Nem elérhető dilajoska

• Navigáció / Navigation: Igo my way
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: Kelzsoc FLB-R10 Full
« Reply #213 Dátum: 2010, 08 11, 19:42:04 »
egy kis érdekesség

Nem elérhető chris

« Reply #214 Dátum: 2010, 08 11, 20:27:46 »
egy kis érdekesség

jó-jó de az evo-n már a Froyo (2.2) van?

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #215 Dátum: 2010, 08 11, 22:46:51 »
jó-jó de az evo-n már a Froyo (2.2) van?
Nem ,ott van a video alatt.
Hacked HD2 (froyo) vs EVO 4G (2.1) bench mark

Nem elérhető chris

« Reply #216 Dátum: 2010, 08 12, 00:06:37 »
Nem ,ott van a video alatt.
Hacked HD2 (froyo) vs EVO 4G (2.1) bench mark

hát ez az.. állítólag nagyot növeltek a sebességén 2.1-2.2-re úgyhogy ez a teszt szerintem nem annyira mérvadó... a nexus one produkál hasonló sebességet mint a hd2 és azon is froyo van.

Nem elérhető chris

« Reply #217 Dátum: 2010, 08 12, 00:19:51 »
egész jól kezd beállni a ROMom használati ideje, majd' 2 órás Bluetooth zenehallgatás, 15 perc telefonálás, kb fél óra wifis-nyomkodás, pár email frissítés után is még 66%-on áll a töltöttségjelző... ez megfelel kb a WinMo szintjének.

igaz itt használtam a SetCPU progit ami 760MHz fölé nem engedi a procit (nem érzékelek lassulást). csak 40% load esetén engedem feljebb lépni a procit, és kikapcsolt képernyő esetén nem léphet feljebb a minimálsi 256MHz-ről a proci (ez még EQ-s mp3 BT zenehallgatásra is elég).

Nem elérhető chris

« Reply #218 Dátum: 2010, 08 12, 00:25:10 »
egész jól kezd beállni a ROMom használati ideje, majd' 2 órás Bluetooth zenehallgatás, 15 perc telefonálás, kb fél óra wifis-nyomkodás, pár email frissítés után is még 66%-on áll a töltöttségjelző... ez megfelel kb a WinMo szintjének.

igaz itt használtam a SetCPU progit ami 760MHz fölé nem engedi a procit (nem érzékelek lassulást). csak 40% load esetén engedem feljebb lépni a procit, és kikapcsolt képernyő esetén nem léphet feljebb a minimálsi 256MHz-ről a proci (ez még EQ-s mp3 BT zenehallgatásra is elég).

amúgy az Android böngészőjét jobbnak tartom az operánál, jobb az antialiasing, érzésre gyorsabb, és a képeket VÉGRE úgy nagyítja hogy nem kockásodik be (nagy probléma látványra szerintem mert a kis fizikai pixelméret miatt egy 40*40es kép nagyításra kerül mondjuk 65*65px-re...), és a flash azért az csakcsak jó ha van, pl flash videok nézegetése (gondolom silverlight nem várható :) )

SetCPUval lehet sokat nyerni, meg a PowerControl Widget aktív használatával (háttér adatátvitel lelövése, wifi/bt kikapcsolása, brightness állítása -este elég egy alap napközben eggyel erősebb) - ezeket én WinMo alatt is csináltam, hasonó eredménnyel.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #219 Dátum: 2010, 08 12, 08:55:38 »
amúgy az Android böngészőjét jobbnak tartom az operánál, jobb az antialiasing, érzésre gyorsabb, és a képeket VÉGRE úgy nagyítja hogy nem kockásodik be (nagy probléma látványra szerintem mert a kis fizikai pixelméret miatt egy 40*40es kép nagyításra kerül mondjuk 65*65px-re...), és a flash azért az csakcsak jó ha van, pl flash videok nézegetése (gondolom silverlight nem várható :) )

Attól függ, melyik Opera. A 9.7-es valami 36200-as buildnél jár, de már a béta 3-as Opera Mobile 10 se kockásodik. Flash továbbra se érdekel, és sztívdzsobsz egyébként megaszonta, hogy az már a múlté. :D

Nem elérhető chris

« Reply #220 Dátum: 2010, 08 12, 11:19:51 »
Attól függ, melyik Opera. A 9.7-es valami 36200-as buildnél jár, de már a béta 3-as Opera Mobile 10 se kockásodik. Flash továbbra se érdekel, és sztívdzsobsz egyébként megaszonta, hogy az már a múlté. :D

valahogy az opera10 nekem nem jött be, számomra kényelmetlen a használata, 9.7-et jobbnak tartom ebből a szempontból és a 10-esben a multitáccs zúmtól is el lehet búcsúzni (lehet kezdeni fikázni hogy az meg minek  :D )...

Nem elérhető Gringo11

• HTC quietly brilliant
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: CoreDroid v7.0 2.36.405.8 CL47853 Rádio: 26.09.04.11_M2 Kernel: 2.6.35.13-Leedroid 3.1.6 bfs
« Reply #221 Dátum: 2010, 08 12, 13:39:34 »
Heló! Sokan szeretnék kipróbálni az androidot gyári romon a megoldás megszületett.
You are not allowed to view links. Register or Login Remélem tudtam segíteni.

Nem elérhető barna73

« Reply #222 Dátum: 2010, 08 12, 15:01:51 »
Heló! Sokan szeretnék kipróbálni az androidot gyári romon a megoldás megszületett.
You are not allowed to view links. Register or Login Remélem tudtam segíteni.

hát ezt nem nagyon értem!

ha már teszel fel HSPL/HSPL2/HSPL3-at és nem a gyári romodhoz illő radiot akkor már mi értelme a gyári romnak?
/lassú, kevés szabad rom, kevés szabad ram tele minden sz..ral/

"Figyelem!Az első indítás akár 8-10 percbe is telhet,legyünk türelemmel!"
nekem ez 1 /egy/ perc volt!

de útmutatásnak egyébként szépen leírt, ábrákkal illusztrált írás!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #223 Dátum: 2010, 08 12, 15:54:24 »
pontosan ezt nem fogtam fel énse :D ha már hspl és gari ugrás akkor már minek a gyári rom ???? :D:D:D

hát ezt nem nagyon értem!

ha már teszel fel HSPL/HSPL2/HSPL3-at és nem a gyári romodhoz illő radiot akkor már mi értelme a gyári romnak?
/lassú, kevés szabad rom, kevés szabad ram tele minden sz..ral/

"Figyelem!Az első indítás akár 8-10 percbe is telhet,legyünk türelemmel!"
nekem ez 1 /egy/ perc volt!

de útmutatásnak egyébként szépen leírt, ábrákkal illusztrált írás!

Nem elérhető mkrisz

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #224 Dátum: 2010, 08 12, 16:25:35 »
pontosan ezt nem fogtam fel énse :D ha már hspl és gari ugrás akkor már minek a gyári rom ???? :D:D:D

Szerintem azért, mert az átlag felhasználónak megfelel a gyári rom és amit azon már beállított ne vesszen el.