Ezekből nekem csak az sms válasz és a fél ikon probléma jött elő, de mivel a fél ikonok csak a programok betallózásánál jelennek meg ezért az nem zavar. Ha jól emlékszem akkor ez build hiba, de erről majd hátha valaki más megerősít vagy cáfol.
Egyébként viszont elég stabilan működik nekem, nem is tudom, hogy fagyott-e már ki nálam.
Újabb shokka romot pedig ne várj, mert ha jól tudom, akkor már nem csinál többet.
Nem tudom akkor ezek a gondok nálam vannak e. Minden esetre omniája is válogathatja a gondok nagy részét, ezt tapasztalatból mondom nem minden Omnia i900 egyforma. De azért ha valaki megtenné hogy utána néz nekem ezeknek a hibáknak jelentkezik e valakinél,megköszönöm. Mert ha nem jelentkezik senkinél akkor a hiba az én készülékemben van. Romot tuti jól töltöttem le mert be volt csomagolva és szépen ki is csomagolta. Annak nem örülök hogy nem készít legalább még egy romot Shokka.
Ráfért volna egy kis javítás még, illetve egy stabilabb buildre épített Shokka módosítás. Minden esetre még gondolkodom vissza tegyem e ezt a romot, csak előbb várok véleményeket jelentkeznek e valakinél ezek a problémák amik nálam.
Még egy olyan kérdésem lenne mindenkihez aki ezt a romot használja és esetleg használta előtte a Romovics 6.1.4-et hogy a gps vételt mennyivel gyorsabban találja meg a Shokka, mint a 6.1.4? Mert én Shokkásat sajnos elfelejtettem xtra.bin nélkül kipróbálni, azonban most 6.1.4-et így próbáltam, és nem valami gyorsan fogott jelet első indítás után.
(kb.15 perc volt)