2024, 11 25, 02:38:52

Szerző Téma: SHOKKA9 ROM  (Megtekintve 41159 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Norbosz

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: SHOKKA9 ROM
« Reply #475 Dátum: 2009, 10 02, 13:29:11 »
Sajnos nekem több gondom is van ezzel a rommal. :( Mikor állítanám be a Todayen hogy touchflo legyen alapértelmezett, nem ugrik át arra a beállításra csak x megnyomás után, mindig visszaugrik a témákra. Amikor pedig a vibrációt állítom, fölcsúsztatom mondjuk a csúszkát hogy max vibráció legyen, erre egyszerűen kilép abból az ablakból egy másikra. Akkor amikor ki akarom rakni a programokat gyorsindítóra és tallózom be a programokat, az ikonoknak csak a fele látszik. Sajnos ez a wowhd sem valami jó benne, igaz csinál egy kis dinamikát a zenének, de igazi mélyet nem tudtam belőle kicsikarni. Vagy samsungos fülhallgatóm nem olyan jó. Zene lejátszásnál az ikonok akadozva gördülnek, az igo mikor elindítom 5 másodpercre odafagy a képe a kijelzőre és csak  utána tudok benne tovább navigálni. SMS-t már meg se néztem a küldést, de akkor ezek szerint még ez is gond benne. Asszem várok még egy újabb shokka romot, ez valahogy még elég bugos.

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #476 Dátum: 2009, 10 02, 13:54:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajnos nekem több gondom is van ezzel a rommal. :( Mikor állítanám be a Todayen hogy touchflo legyen alapértelmezett, nem ugrik át arra a beállításra csak x megnyomás után, mindig visszaugrik a témákra. Amikor pedig a vibrációt állítom, fölcsúsztatom mondjuk a csúszkát hogy max vibráció legyen, erre egyszerűen kilép abból az ablakból egy másikra. Akkor amikor ki akarom rakni a programokat gyorsindítóra és tallózom be a programokat, az ikonoknak csak a fele látszik. Sajnos ez a wowhd sem valami jó benne, igaz csinál egy kis dinamikát a zenének, de igazi mélyet nem tudtam belőle kicsikarni. Vagy samsungos fülhallgatóm nem olyan jó. Zene lejátszásnál az ikonok akadozva gördülnek, az igo mikor elindítom 5 másodpercre odafagy a képe a kijelzőre és csak  utána tudok benne tovább navigálni. SMS-t már meg se néztem a küldést, de akkor ezek szerint még ez is gond benne. Asszem várok még egy újabb shokka romot, ez valahogy még elég bugos.
Ezekből nekem csak az sms válasz és a fél ikon probléma jött elő, de mivel a fél ikonok csak a programok betallózásánál jelennek meg ezért az nem zavar. Ha jól emlékszem akkor ez build hiba, de erről majd hátha valaki más megerősít vagy cáfol.
Egyébként viszont elég stabilan működik nekem, nem is tudom, hogy fagyott-e már ki nálam.

Újabb shokka romot pedig ne várj, mert ha jól tudom, akkor már nem csinál többet. :(

Nem elérhető Norbosz

« Reply #477 Dátum: 2009, 10 02, 17:14:36 »
Ezekből nekem csak az sms válasz és a fél ikon probléma jött elő, de mivel a fél ikonok csak a programok betallózásánál jelennek meg ezért az nem zavar. Ha jól emlékszem akkor ez build hiba, de erről majd hátha valaki más megerősít vagy cáfol.
Egyébként viszont elég stabilan működik nekem, nem is tudom, hogy fagyott-e már ki nálam.

Újabb shokka romot pedig ne várj, mert ha jól tudom, akkor már nem csinál többet. :(

Nem tudom akkor ezek a gondok nálam vannak e. Minden esetre omniája is válogathatja a gondok nagy részét, ezt tapasztalatból mondom nem minden Omnia i900 egyforma. De azért ha valaki megtenné hogy utána néz nekem ezeknek a hibáknak jelentkezik e valakinél,megköszönöm. Mert ha nem jelentkezik senkinél akkor a hiba az én készülékemben van. Romot tuti jól töltöttem le mert be volt csomagolva és szépen ki is csomagolta. Annak nem örülök hogy nem készít legalább még egy romot Shokka. :( Ráfért volna egy kis javítás még, illetve egy stabilabb buildre épített Shokka módosítás. Minden esetre még gondolkodom vissza tegyem e ezt a romot, csak előbb várok véleményeket jelentkeznek e valakinél ezek a problémák amik nálam.

Még egy olyan kérdésem lenne mindenkihez aki ezt a romot használja és esetleg használta előtte a Romovics 6.1.4-et hogy a gps vételt mennyivel gyorsabban találja meg a Shokka, mint a 6.1.4? Mert én Shokkásat sajnos elfelejtettem xtra.bin nélkül kipróbálni, azonban most 6.1.4-et így próbáltam, és nem valami gyorsan fogott jelet első indítás után.:( (kb.15 perc volt)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #478 Dátum: 2009, 10 02, 17:31:00 »

Még egy olyan kérdésem lenne mindenkihez aki ezt a romot használja és esetleg használta előtte a Romovics 6.1.4-et hogy a gps vételt mennyivel gyorsabban találja meg a Shokka, mint a 6.1.4? Mert én Shokkásat sajnos elfelejtettem xtra.bin nélkül kipróbálni, azonban most 6.1.4-et így próbáltam, és nem valami gyorsan fogott jelet első indítás után.:( (kb.15 perc volt)
Nekem a 6.1.4 másodpercek alatt fogott holdat!!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #479 Dátum: 2009, 10 02, 17:57:17 »
Nekem a 6.1.4 másodpercek alatt fogott holdat!!

Nálam sem számottevő a műholdfogás ideje. max 20 mp.  :)
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető ebola

« Reply #480 Dátum: 2009, 10 02, 18:28:51 »
Végignéztem az általad írt problémákat és nálam csak a korábban említett két hiba fedezhető fel, minden más nálam működik.
Nyomj neki HR-t vagy ha úgysem múlnak el a gondok akkor próbáld meg felrakni mégegyszer a romot.

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #481 Dátum: 2009, 10 02, 19:09:57 »
Nálam viszont az sms- válasz miatt repült a ROM. Pedig meg voltam vele elégedve. :ok:

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #482 Dátum: 2009, 10 02, 20:13:32 »
Azért lenne egy gondom ezzel a rommal: ha sms-t kapok nem tudok rá válaszolni, mert nem ajánlja fel az elküldést csak a draft mappába helyezést. Tud rá valaki megoldást? :hmm:

2 katt az üzenetre (szövegre) az ujjaddal gyorsan és akkor bedob egy ablakot olyan " chat felület" és ott tudod beírni a válaszod és küldés.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #483 Dátum: 2009, 10 02, 20:35:07 »
2 katt az üzenetre (szövegre) az ujjaddal gyorsan és akkor bedob egy ablakot olyan " chat felület" és ott tudod beírni a válaszod és küldés.
Kösz, most épp váltottam, de ha esetleg visszateszem akkor megpróbálom.  :D

Nem elérhető ebola

« Reply #484 Dátum: 2009, 10 02, 20:36:19 »
Működik! :taps:
Köszi! :ok:

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #485 Dátum: 2009, 10 04, 05:32:29 »
Működik! :taps:
Köszi! :ok:

Nincs mit! =)
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banditos

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia/iGO8 ver.: 8.3.2.138649
  • PDA: Samsung SGH-i900 Omnia
  • PDA ROM: Phone: PUJA1/PDA: DXID1 OCK's M2D 23129
« Reply #486 Dátum: 2009, 10 04, 21:09:28 »
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
1. CorePlayert használok az Omnián, és amikor lezárom a "billentyűket", szagatt a lejátszás, mégpedig a Slide melletti kis nyilak villódzásakor. Másnál is van ilyen?
2. A videófelvétel minőségén lehet valahogy javítani? Vagy pedig build probléma, hogy nem túl jó minőségben rögzít? A fotó elfogadható szerintem.

Köszi

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
  • Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900DXIF1
« Reply #487 Dátum: 2009, 10 05, 12:47:51 »
Sziasztok!

Valaki belinkelne elérhető új SHOKKA ROM-ot.
A régi link már nem megy  :(

Köszi

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #488 Dátum: 2009, 10 05, 12:51:56 »
Sziasztok!

Valaki belinkelne elérhető új SHOKKA ROM-ot.
A régi link már nem megy  :(

Köszi

itt nézz körül.

Nem elérhető Kuruzsló

• Frekvenciakezelés
  • Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900DXIF1
« Reply #489 Dátum: 2009, 10 05, 12:57:25 »

itt nézz körül.

Kösz, ez gyors volt... :taps:

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #490 Dátum: 2009, 10 05, 12:58:14 »
Kösz, ez gyors volt... :taps:

Átlag idő  :D :D :D

Nem elérhető Pedro

• Navigáció / Navigation: Samsung I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: 28227_Clean
« Reply #491 Dátum: 2009, 10 05, 14:23:17 »
Hello!

6.1 -es Shokka romot használja valaki?
Valakinek tapasztalat?

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #492 Dátum: 2009, 10 05, 19:30:55 »
Hello!

6.1 -es Shokka romot használja valaki?
Valakinek tapasztalat?

nekem volt fent és szerintem borzalmas ... egy ideig nagyon tetszett de hoszabb idő útán borzalmas ..
ha 6.1 es romot akarsz én ryrzyt javaslom ezt használom most és hát mit mondjak??:D maga a tökély :D

Nem elérhető Norbosz

« Reply #493 Dátum: 2009, 10 05, 19:48:09 »
Sziasztok!

Nekem még mikor fent volt ez a Shokka v21 6.5-ös rom múltkor (meg lehet még fent lesz, ezért is érdeklődnék) Amikor a peoplet bekapcsoltam a Manilla 2D-ben majd akartam hozzáadni embereket, nem olvasta be a sim kártyán lévő számokat. Sehol nem tudtam át állítani hogy beolvassa. Ilyenkor mi tévő legyek? Mert Nem jöttem rá akkor hogy mégis mit kellene beállítanom hogy sim kártyán lévő számokat vegye alapul.

Nem elérhető Pedro

« Reply #494 Dátum: 2009, 10 05, 20:36:13 »
nekem volt fent és szerintem borzalmas ... egy ideig nagyon tetszett de hoszabb idő útán borzalmas ..
ha 6.1 es romot akarsz én ryrzyt javaslom ezt használom most és hát mit mondjak??:D maga a tökély :D
Köszi a választ.Csak azért gondolkodom 6.1ben mert több a memo

Nem elérhető Pedro

« Reply #495 Dátum: 2009, 10 05, 20:37:19 »
Sziasztok!

Nekem még mikor fent volt ez a Shokka v21 6.5-ös rom múltkor (meg lehet még fent lesz, ezért is érdeklődnék) Amikor a peoplet bekapcsoltam a Manilla 2D-ben majd akartam hozzáadni embereket, nem olvasta be a sim kártyán lévő számokat. Sehol nem tudtam át állítani hogy beolvassa. Ilyenkor mi tévő legyek? Mert Nem jöttem rá akkor hogy mégis mit kellene beállítanom hogy sim kártyán lévő számokat vegye alapul.
Nekem simán megy.De lehet azért mert simről mindent másoltam a telóra a phonex miatt.

Nem elérhető ebola

« Reply #496 Dátum: 2009, 10 06, 16:36:12 »
Shokka utolsó 2 romja nemsokára megérkezik az új m2d felülettel.
23017 és 23060 build közül lehet majd választani.

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
« Reply #497 Dátum: 2009, 10 06, 19:58:12 »
Shokka utolsó 2 romja nemsokára megérkezik az új m2d felülettel.
23017 és 23060 build közül lehet majd választani.

Shokka nem azt írta hogy abba hagya a romfrissítést?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #498 Dátum: 2009, 10 06, 20:17:05 »
Ha a frissítést nem is, a főzést biztosan! ;) :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ebola

« Reply #499 Dátum: 2009, 10 06, 20:32:46 »
Még azt a kettőt megfőzi és utána tényleg, végleg elteszi az edényeket.