Én annyira sok programot nem használok egyszerre és még nem volt gond vele.Igo sem szagatt.Egyébként kell valamit buherálni a registryben és több memo lesz.Az első oldalon írja a srác.Sztem több memo van szabadon mint shokkáéban.Nekem kb 45-50 mb van szabadon, nemtom másnak mennyi...
Felraktam még tegnap és nagyon tetszik a rom. Szép a rom nagyon, de a memóriát tényleg nagyon eszi.
Sajnos nekem 3 szor fagyott ki. Mikor indítanám a zenét akkor fagy ki legtöbbször, a memória nagyon kicsire le esik ha el is indul a zene, alig 30mb marad. alapból 41mb amikor elindítom a rendszert. De hozzáteszem Phoneex felvan rakva ami alapból elindul ez vissza fog pár megát, de akkor is kevés marad. Őszintén szólva kezdem feladni ezt a rom kérdést. Shokka jó lett volna, de irtó sok hiba van benne, 6.1.4 meg jó rom, de 6.5.1-re át kéne ültetni akkor tetszene. ugyanis fontos lenne a kinézet nekem. MS3-t meg nem nagyon kedvelem inkább Touchflo. Esetleg még egy két romot kipróbálok, de nem tudom érdemes e. valahogy mindegyikbe van valami hiba.
Nem tudod, esetleg a régebbi sector 23049 (M2D2.0 version 1919.1432 Full) verzió mennyire eszi a memóriát? Shokkához képest pl. mert shokka is eléggé ette, legalábbis nálam ott is akadozott az ikonok csúsztatása miközben hallgattam a zenét.