2024, 11 25, 00:51:53

Szerző Téma: SHOKKA9 ROM  (Megtekintve 41157 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető grind

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 4S
  • PDA ROM: 6.1.3
Re: SHOKKA9 ROM
« Reply #500 Dátum: 2009, 10 07, 19:44:04 »
Főzésre gondoltam bocsi elírtam :) hát de ez a két rom mikor jön ki ?:::) tud valaki valamit?

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #501 Dátum: 2009, 10 07, 22:01:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Főzésre gondoltam bocsi elírtam :) hát de ez a két rom mikor jön ki ?:::) tud valaki valamit?
Persze, hogy tudunk mindent, de nem áruljuk el, ezért kénytelen leszel elolvasni a modacon a Schokka válaszát a kérdésedre. :D

Nem elérhető Pufi

• Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #502 Dátum: 2009, 10 07, 22:54:40 »
Várom! :) kíváncsi leszek miket pakol majd bele  ;)
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pufi

« Reply #503 Dátum: 2009, 10 08, 08:19:26 »
Kész a v22-es!

Azt írja előhozható tárcsázó:

To enable the i8000 dialer

Use Advanced Config;
goto - phone>skin>Enabled

Or a Registry editor to do this;
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin]
"Enabled"=dword:00000001[/b]

SHKv22_M2D_23017 -  You are not allowed to view links. Register or Login

SHKv22L_23017 - You are not allowed to view links. Register or Login

Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pedro

• Navigáció / Navigation: Samsung I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: 28227_Clean
« Reply #504 Dátum: 2009, 10 09, 09:53:17 »
A zöld Shokkas hátteret vagy a témát valaki be tudná linkelni?

Köszi

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #505 Dátum: 2009, 10 11, 22:32:14 »
Gondoltam felnézek már ide, erre látom hogy Shokkának új romja van? :shock: Valaki egy hete kb. azt mondta nem lesz több romja elvileg. Temettem is mindent, erre itt a V22. :) Hú, holnap fel is rakom, nagyon kíváncsi vagyok a hibákat ki küszöbölte e belőle. Van tapasztalat ez ügyben valakinek? Milyen az új rom?

Nem elérhető Pufi

« Reply #506 Dátum: 2009, 10 12, 05:29:26 »
Gondoltam felnézek már ide, erre látom hogy Shokkának új romja van? :shock: Valaki egy hete kb. azt mondta nem lesz több romja elvileg. Temettem is mindent, erre itt a V22. :) Hú, holnap fel is rakom, nagyon kíváncsi vagyok a hibákat ki küszöbölte e belőle. Van tapasztalat ez ügyben valakinek? Milyen az új rom?

Aham új rom van. Meg lesz is még egy v23-as. Hát figyelj én feltettem, de nem nem jött be vmiért nem nagyon akart működni. De olvastam máshol a neten is, oszlanak a vélemények vkinek jó, vkinek meg nem. De inkább várok a v23-ra. Remélem az jobb lesz! :)

Nem elérhető Pufi

« Reply #507 Dátum: 2009, 10 12, 05:35:59 »
Kész a v23.

SHKv23_M2D_23064 : You are not allowed to view links. Register or Login
SHKv23L_23064 : You are not allowed to view links. Register or Login

Meg is lesz délutánra a programom :) De ezzel hagyja abba a Shokka :'(

Nem elérhető Norbosz

« Reply #508 Dátum: 2009, 10 12, 13:00:15 »
Hmm, akkor v22-t már fel sem rakom.  :D Inkább a v23., de nekem gyanús hogy ilyen gyorsan kijött a v23. Vagy kihagyott valamit a főzésből és kijavította gyorsan mert sokaknak nem volt tökéletes a szakács műve, vagy a hibák ebbe is benne maradtak. Azt néztem miután beírtam ide hogy modacon sokan panaszkodtak, de sokan meg istenítették a romot. Mondjuk tényleg nem minden i900 egyforma sajnos, nekem most 6.1.4-van fent de itt is vannak azért bugok, legalábbis nálam, ami másnál nem jelentkezik. Ha valaki próbálta ezt a v23 romot megosztana velünk egy tapasztalatot?:)

Nem elérhető Pufi

« Reply #509 Dátum: 2009, 10 12, 14:54:06 »
itt van a Modacos fórum oldal :

Azért nem olyan hamar jött ám ki. Most délután felteszem a v23-at. Remélem az jobb, lesz mint a v22. :) Aztán majd leírom a tapasztalatokat.

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #510 Dátum: 2009, 10 12, 15:37:26 »
Hmm, akkor v22-t már fel sem rakom.  :D Inkább a v23., de nekem gyanús hogy ilyen gyorsan kijött a v23. Vagy kihagyott valamit a főzésből és kijavította gyorsan mert sokaknak nem volt tökéletes a szakács műve, vagy a hibák ebbe is benne maradtak. Azt néztem miután beírtam ide hogy modacon sokan panaszkodtak, de sokan meg istenítették a romot. Mondjuk tényleg nem minden i900 egyforma sajnos, nekem most 6.1.4-van fent de itt is vannak azért bugok, legalábbis nálam, ami másnál nem jelentkezik. Ha valaki próbálta ezt a v23 romot megosztana velünk egy tapasztalatot?:)
A 22-es és 23-as nem egymás követő build, a 22-es a 23017-es buildre épül ami a régi UI-t tartalmazza, míg a 23-as a 23064-es buildel van amiben az új UI található. Szóval a 23-as nem a 22-es javítása, hanem az új felületű win.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #511 Dátum: 2009, 10 12, 16:53:42 »
A 22-es és 23-as nem egymás követő build, a 22-es a 23017-es buildre épül ami a régi UI-t tartalmazza, míg a 23-as a 23064-es buildel van amiben az új UI található. Szóval a 23-as nem a 22-es javítása, hanem az új felületű win.

Ezt nem tudtam. Az új build amúgy nekem jobban tetszik, szóval akkor még örülök is hogy a v22-est nem próbáltam ki. :) Most rakom fel a v23-at és meglátjuk milyen.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #512 Dátum: 2009, 10 12, 17:20:47 »
Feltettem a v23-as romot. Első benyomásra gyorsabb mint a v21 és nem találtam benne hibát, hacsak egy valamit nem, de az nem tudom miért van. A modacos képen volt a zöld hátterű m2d ami v21-be is volt, erre itt meg szürke minden az m2d-ben. Amikor csúsztatom alul az ikonokat akkor is csak az aktuális ikont mutatja, nem úgy mint elődjénél hogy látod sorba a kis ikonokat m2d-ben. Ezen nem lehet módosítani valahogy? Így elég szürke az egész kinézete.

Nem elérhető Pufi

« Reply #513 Dátum: 2009, 10 12, 19:26:49 »
Feltettem a v23-as romot. Első benyomásra gyorsabb mint a v21 és nem találtam benne hibát, hacsak egy valamit nem, de az nem tudom miért van. A modacos képen volt a zöld hátterű m2d ami v21-be is volt, erre itt meg szürke minden az m2d-ben. Amikor csúsztatom alul az ikonokat akkor is csak az aktuális ikont mutatja, nem úgy mint elődjénél hogy látod sorba a kis ikonokat m2d-ben. Ezen nem lehet módosítani valahogy? Így elég szürke az egész kinézete.

Feltettem én is. Első benyomásra nekem is tetszik. De figyelj ezek : You are not allowed to view links. Register or Login
ennek a romnak a képei. És itt sincs úgy az MD2 szokatlan számomra is, de így legalább tényleg az látszik ahol vagy :)

Másik témával kell megpróbálni, hogy látszódjon az összes kis ikon.
Találtam egy ilyesmi témát a Modaco-n, felülírtam a windows mappában a fájlokat. de nagyon gáz lett az eredmény. Az a start menüben ahogy felfelé húzod az egészet, elmosódnak az ikonok.. Szal sztem, így marad, vagy várni kell míg nem csinál vki egy nomális , új fajta témát hozzá.

Nem elérhető Norbosz

« Reply #514 Dátum: 2009, 10 12, 19:56:00 »
Feltettem én is. Első benyomásra nekem is tetszik. De figyelj ezek : You are not allowed to view links. Register or Login
ennek a romnak a képei. És itt sincs úgy az MD2 szokatlan számomra is, de így legalább tényleg az látszik ahol vagy :)

Másik témával kell megpróbálni, hogy látszódjon az összes kis ikon.
Találtam egy ilyesmi témát a Modaco-n, felülírtam a windows mappában a fájlokat. de nagyon gáz lett az eredmény. Az a start menüben ahogy felfelé húzod az egészet, elmosódnak az ikonok.. Szal sztem, így marad, vagy várni kell míg nem csinál vki egy nomális , új fajta témát hozzá.

Hibát még én sem találtam benne mást. :) Remélem nem is találok, de tesztelem aztán kiderül. Erre a téma váltás problémára találtam egy nagyon jó skint. You are not allowed to view links. Register or Login
Itt kicsit lejjebb van egy szerintem nagyon jó kis téma. Ezzel nem mosódik el nekem a start menü. Viszont valami témát a windowsnak is be kell hogy állítsak mert olyan fekete mint a negró, ha start menüre bökve belépek a programok listájához. :D Már csak azt az apró problémát szeretném megoldani hogy a felső taskbart lecserélném valami színesre meg alul a start menü ikont, illetve az X ikont is lecserélném másra. Ezzel kapcsolatba tud valaki linkelni modacos topikokat?

Nem elérhető Pufi

« Reply #515 Dátum: 2009, 10 12, 20:32:18 »
Hibát még én sem találtam benne mást. :) Remélem nem is találok, de tesztelem aztán kiderül. Erre a téma váltás problémára találtam egy nagyon jó skint. You are not allowed to view links. Register or Login
Itt kicsit lejjebb van egy szerintem nagyon jó kis téma. Ezzel nem mosódik el nekem a start menü. Viszont valami témát a windowsnak is be kell hogy állítsak mert olyan fekete mint a negró, ha start menüre bökve belépek a programok listájához. :D Már csak azt az apró problémát szeretném megoldani hogy a felső taskbart lecserélném valami színesre meg alul a start menü ikont, illetve az X ikont is lecserélném másra. Ezzel kapcsolatba tud valaki linkelni modacos topikokat?

Pedig ezzel a témával próbáltam, de most meg jó és nem csúszik el:D Hát mindegy. Jó lesz ez. ;) A többire nem tudok mit írni, nem tudom, hol lehet olyan topic a Modacon.. Remek ez a rom :taps:

Nem elérhető Norbosz

« Reply #516 Dátum: 2009, 10 12, 21:20:22 »

Elcsúszás problémára rájöttem mitől van. Harmadik HR-em kell mondjuk miatta nyomnom, de legalább megtanultam. :D Szóval ha valaki egyedi hátteret akar betenni akkor a today-en belül csak a background-ot szabat kiválasztani és betallózni háttér képet, a különböző témákat nem szabad módosítani és a windows témákat sem szabad elfogadtatni vele, ezeket kerüljük. Csak is háttereket lehet módosítani ha persze valakinek nem tetszik a fekete háttér. De ezt leszámítva a rom remek, asszem fönt is hagyom egy darabig most alaposan ki teszteljem. :) Ha csak hátteret módosítjuk nem fog elcsúszni egyik ikon sem ha m2d-ben témát váltunk. Azok a hibák amik v21-ben voltak nekem egyik sem jelentkezik már itt. Mondjuk Shokka ott hagyhatta volna azt a szép zöld hátteret ahogy alapjába volt. Valaki azt nem tudja belinkelni honnan tölthető az le? Ami v21-ben volt.

Nem elérhető Pufi

« Reply #517 Dátum: 2009, 10 12, 21:29:28 »
Nah jó nekem elég volt belőle. Megy a levesbe. Jön vissza a v21-es.  Van benne bug elég rendesen. Nem húzom tovább magam.
Csak azért jobban is megcsinálhatta volna a Shokka az ultolsó 2 romját..

Nem elérhető Norbosz

« Reply #518 Dátum: 2009, 10 12, 22:35:26 »
Nah jó nekem elég volt belőle. Megy a levesbe. Jön vissza a v21-es.  Van benne bug elég rendesen. Nem húzom tovább magam.

Leírnád nekem mik azok a hibák? Mert én is találtam azóta kettőt. Csak érdekelne pár bug hogy konkrétan neked mik voltak azok.

Nem elérhető Pedro

• Navigáció / Navigation: Samsung I900
  • PDA: Samsung I900
  • PDA ROM: 28227_Clean
« Reply #519 Dátum: 2009, 10 12, 22:54:47 »
Nekem is Shokka előző romja volt fent.De kipróbáltam Sector romját és jól is  nézz ki, nem fekete az egész és gyors .Pár napja használom és lefagyást nem tapasztaltam.Igo pár másodperc alatt fog holdat.
Egyedül reply sms gondom van de ahozz van fix ;)

Nem elérhető Norbosz

« Reply #520 Dátum: 2009, 10 12, 22:57:55 »
Nekem is Shokka előző romja volt fent.De kipróbáltam Sector romját és jól is  nézz ki, nem fekete az egész és gyors .Pár napja használom és lefagyást nem tapasztaltam.Igo pár másodperc alatt fog holdat.
Egyedül reply sms gondom van de ahozz van fix ;)

Sector konkrétan melyik?:) Bocs de erről még nem hallottam. Hol találok hozzá infót?

Nem elérhető Pufi

« Reply #521 Dátum: 2009, 10 13, 15:18:08 »
Leírnád nekem mik azok a hibák? Mert én is találtam azóta kettőt. Csak érdekelne pár bug hogy konkrétan neked mik voltak azok.

Home képernyőn sehogy se jött össze az időjárás kijelzés. Se a fok se a kép. Az időjárás panelt frissítettem, az működött is. Az M2Dben a Settingsnél, hiába volt ott annyi lehetőség, csak a csengőhangot a Sync DAta-t, és az About-ot engedte választani. A többit (wallpaper, communikacion, location) nem. Ennyi tapasztalat volt, amíg használtam. Igo-t nem próbáltam vele..
Nem baj, marad a jól bevált v21-es :)

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #522 Dátum: 2009, 10 13, 16:05:54 »
Home képernyőn sehogy se jött össze az időjárás kijelzés. Se a fok se a kép. Az időjárás panelt frissítettem, az működött is. Az M2Dben a Settingsnél, hiába volt ott annyi lehetőség, csak a csengőhangot a Sync DAta-t, és az About-ot engedte választani. A többit (wallpaper, communikacion, location) nem. Ennyi tapasztalat volt, amíg használtam. Igo-t nem próbáltam vele..
Nem baj, marad a jól bevált v21-es :)
Probáld meg a Ryrzy romját  :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető Pufi

« Reply #523 Dátum: 2009, 10 13, 16:41:25 »
Probáld meg a Ryrzy romját  :taps: :taps: :taps:

Jahm láttam, hogy ott is van ilyen. Ááá csak Shokka egyelőre:D
Ez nagyon jó ami van. Nem váltok mostanában  :) :p

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #524 Dátum: 2009, 10 13, 17:21:19 »
Jahm láttam, hogy ott is van ilyen. Ááá csak Shokka egyelőre:D
Ez nagyon jó ami van. Nem váltok mostanában  :) :p

Nekem a 23 30 percig volt fenn. Telepítgetés, névjegyzék sms helyreállítás, és arra lettem figyelmes, hogy az egyik újraindítás után a program files mappában a mappák neve megváltozott [  .  ]-ra. Volt vagy 5 hr, de mindíg ez a hiba jött elő. Többet mentudok mondani mert visszament a 21.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.