0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem a PUIE1 jött be és fent van a szerveren.
Azóta volt egy hard reset is. De ugyanez van. Valaki tapasztalt ilyet?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginIgy néz ki eredetileg
de azok a programok amiknek a képeit belinkeltem azok így néznek ki neked is? De most valamiért megemberesedett és már nem olyan. Nem tudom mi lehetett a baja.Amúgy nekem ilyen
kar hogy csak a fo oldalon lapozva visszater a zoldes hatter
De azért tényleg érdekelne, h miért volt olyan a képernyő Hát mondjuk igen. De a start menünél is ez a lány van:Dmeg amikor lezárod a készüléket akkor is Csak ott meg a start menünél nagyobba jelenik meg. Itt az M2D lecsíp belőle Ha kellene tessék :
ez mar glamur kep nem hiszem hogy a topcba illene,plane premier......talan tomoritva letoltolinkel
Nagyon kellemes látvány elismerem de azért nem biztos, hogy ki kellene rakni ilyen képeket mert járnak ide kiskorúak is pl mi van akkor ha Nabis megnézi, hogy fog a hétvégén harcolni?
először tettem be így képet, bocsánat Nem fogsz ki rajtam You are not allowed to view links. Register or Login
Így jó de így az egész pakkot kérjük!!!
Azt már nem vállalom be! Akinek kell az küld egy üzenetet és megkapja a linket hozzá Meg azok már nem ennyire erotikusak:DDe valahogy igazolnia kell, hogy nagykorú
Nézd meg a profilomban! Jöhet a pü!
gabes lelepet a csajod? vagy mi van veled??
Csak azért te ne tedd ki háttérnek azt lehet nem díjazná a barátnőd
Eddíg is hasonló volt kinnt!