Meg elfLordnak ket gondolat....
Mindenkepp vegyetek kezbe a Minit a dontes elott, szornyen pici! Persze ennek en orulok, de a szifon utan nehogy csalodjatok ! ! Marmint a meretben.... mert ahhoz vagytok szokva. Szoftveresen termeszetesen nincs ilyenrol szo
A masikat meg elfelejtettem mire ezt bepotyogtem , bocsi...
3-4 hónapja van meg az iPhone, előtte Nokia E71 volt mindkettőnknek. Ahogy nézegettem, a mini pro kinyitva akkora/hasonló méretű, mint a sima E71, csak vastagabb és a kijelzőjük is közel akkora. Szerintem nem lesz vele gond. Azon is moziztunk, játszottunk, sms és főként email ment rajta. A mini pro-n is ezek mennének, csak most már a Gmail-lel. Feleségemnek elég itthon a wifi, nekem munkahelyre meg lesz egy 100 megás mobilnet. De az is lehet, hogy neki is lesz, mert amikor sétál a gyerkőcökkel, akkor éppen nincs itthon ugyebár, és máris bukik a mutatvány.
Szerintem nem lesz csalódás. Jelenleg nem tudjuk hol kézbevenni, mivel nálunk ugyan a boltban lehetne kapni (Photohall), de nincs most bolti készleten, rendelni meg azért nem biztos, hogy fogok, hogy megnézzem. Max mielőtt megvesszük. Ha meg nem tetszene (amit kétlek), akkor kiteszem a vitrinbe és majd más elviszi.
Az iPhone-t is szokni kellett, de nem feltétlenül a méretei miatt. Kicsit macerásabb az egész iCucc rendszer, mint amilyennek az Androidot eddig látom, de ez a rész mindegy is. Megvesszük és meg kell szokjuk majd a mini pro-t, mivel az iPhonok nem megbízhatóak, Nokiáról le lettem itt beszélve, a Galaxy S-t nem adnám a gyerek kezébe a kijelző és a hátlap sérülékenysége miatt. Kompakt készülék kell, amit ki is használunk mindenre, amire csak lehet. Az iPhone-ok megmaradnak, azokkal lehet majd játszani meg filmet nézetni a gyerekkel és ha leejti akkor így járt, arról nem is beszélve, hogy olyan kártyával fogjuk őket használni, amin ha éppen egy fagyás miatt nem érnek el, akkor sincsen gond, mert 5 perc múlva vissza tudom hívni aki keresett, mivel az adott kártyának a számát rajtam kívül csak 3 ember fogja tudni, velük meg ingyen fogok beszélni bármikor. A mini pro-ba kerül a feltöltős voda kártya mobilnettel és jónapot.
Apropó: van olyan lehetőség valamilyen formában, hogy anélkül böngésszek Android appok után, hogy Andoidos készülékem legyen. Csak mert van egy nagyon jó kiadáskezelő progim iPhone-ra és arra kezdenék már el most keresni Androudos alternatívát...