2024, 12 18, 21:16:49

Szerző Téma: Android - Általános  (Megtekintve 849761 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
Re: Android - Általános
« Reply #7050 Dátum: 2015, 10 11, 10:52:17 »
Sziasztok...
Egy kosza kerdes - Sony Z1 Compact ...
Ha az ember telefonal es kozben hallhatoan a fulevel nyomkodja a telefont, meg nem is kapcsol ki soxor a kijelzo telefonalas kozben, az mitol lehet ??!! Letezhet olyan hogy betojik az erzekelo????
Valami kosza szoftver vagy mi a csuda?!
Tok zavaro a hasznalatban, segitsetek lecci egy-ket otlettel, ha tudtok...  :ima:
Koszi elore is!  O->-
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #7051 Dátum: 2015, 10 11, 11:12:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok...
Egy kosza kerdes - Sony Z1 Compact ...
Ha az ember telefonal es kozben hallhatoan a fulevel nyomkodja a telefont, meg nem is kapcsol ki soxor a kijelzo telefonalas kozben, az mitol lehet ??!! Letezhet olyan hogy betojik az erzekelo????
Valami kosza szoftver vagy mi a csuda?!
Tok zavaro a hasznalatban, segitsetek lecci egy-ket otlettel, ha tudtok...  :ima:
Koszi elore is!  O->-
Nagyobb eséllyel valami szoftver akadt össze.

Szerk.: próbáld ki a proximity sensor finder - t. Kiírja hogy valami hány cm van a szenzortól. Ha halott akkor nem érzékeli pl az ujjad. Ha működik akkor valami szoftver a baja
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7052 Dátum: 2015, 10 11, 11:17:33 »
Sziasztok. lehet kémprogramot telepítettek a készülékemre. Van megbízható progi, ami megtalálhatja? Vagy olyan amivel a netes forgalmat tudom figyelni, hogy mi merre küldözget adatokat?

Válaszokat előre is köszönöm.
Amire nem adsz telepítési jogot az nem települ fel. Vannak olyan net forgalmat mérők amik részletezik hogy milyen oldallal kommunikálsz. Asszem 3g Watchdog részletezi
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #7053 Dátum: 2015, 10 11, 19:22:27 »
Nagyobb eséllyel valami szoftver akadt össze.

Szerk.: próbáld ki a proximity sensor finder - t. Kiírja hogy valami hány cm van a szenzortól. Ha halott akkor nem érzékeli pl az ujjad. Ha működik akkor valami szoftver a baja
Koszi, kiprobalom :)
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Horusok

• Navigáció / Navigation: Garmin Nüvi2495LM
  • PDA: S6 G920F
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #7054 Dátum: 2015, 10 12, 13:50:29 »
Amire nem adsz telepítési jogot az nem települ fel. Vannak olyan net forgalmat mérők amik részletezik hogy milyen oldallal kommunikálsz. Asszem 3g Watchdog részletezi

Köszi. Kipróbálom. Más kezében is volt a készülék. :(
üdv

Horusok

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7055 Dátum: 2015, 10 16, 21:03:23 »
Sziasztok!

A Google Now-ban úgy emlékszem mintha lehetne magyarul utasításokat adni neki pl " nyisd meg a böngészőt" Ha igen hogyan vagy esetleg rosszul emlékszem?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #7056 Dátum: 2015, 10 17, 22:42:27 »
Sziasztok!

A Google Now-ban úgy emlékszem mintha lehetne magyarul utasításokat adni neki pl " nyisd meg a böngészőt" Ha igen hogyan vagy esetleg rosszul emlékszem?
Kereső, beállítások, Hang menü ( :google2: első találat)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #7057 Dátum: 2015, 10 18, 16:38:48 »
Kereső, beállítások, Hang menü ( :google2: első találat)
Igen ezt én is megtaláltam. De ez angol utasítással megy. Pl open chrome. De nekem úgy rémlik van magyar is hogy nyisd meg a Chrome-t

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #7058 Dátum: 2015, 10 20, 20:13:10 »
Sziasztok!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

5.1 frissítés óta otthoni környezetben (fullos WiFi és 4G vétel) időnként az infó-sávban a kapcsolati piktogramok mellett megjelenik egy-egy felkiáltójel, és ilyenkor az internetkapcsolat is akadozik, belassul, megáll. Aztán 1-2 perc múlva eltűnnek a felkiáltójelek és minden visszaáll a normális kerékvágásba.
Ez mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető nagual

• nagygabor.com
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3, Samsung Note 10.1 2014
« Reply #7059 Dátum: 2015, 10 28, 23:18:36 »
Sziasztok,
Tudtok olyan app-ot, ami a tableten megtudja osztani a képernyőt? Mint a note tableten lehet 2 dolgot egyszerre futtatni... próbálgattam appokat, de vagy nem hagytak bármit futni a megosztott képernyőn, vagy elsem indultak... Minden esetre leírom, hogy egy ASUS Transformer t701t-hez keresek megoldást. Köszönöm ha megosztod a tpasztalatod.

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
« Reply #7060 Dátum: 2015, 10 29, 14:46:51 »
Sziasztok,
Tudtok olyan app-ot, ami a tableten megtudja osztani a képernyőt? Mint a note tableten lehet 2 dolgot egyszerre futtatni... próbálgattam appokat, de vagy nem hagytak bármit futni a megosztott képernyőn, vagy elsem indultak... Minden esetre leírom, hogy egy ASUS Transformer t701t-hez keresek megoldást. Köszönöm ha megosztod a tpasztalatod.
Erre gondolsz? You are not allowed to view links. Register or Login
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető Alien4

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900DXID1 WM6.5 Romovics
« Reply #7061 Dátum: 2015, 11 12, 14:01:57 »
Sziasztok!
Van nálam egy samsung (SM-G318H)
droid megy rajta. kedves eljegyzett b.nőmnek az esküvői ruhapróbás képei vannak rajta, amit a nővére fotózott
(igen ezzel)
úgy gondolta, hogy mentés helyett csak simán emailben elküldi, majd törli a fotókat... na a meglepő fordulat, hogy a küldés nem jött össze... :-[

ezzel az eszközzel mit tudok tenni, recoveryzni nem hiszem, hogy tudom, mivel simán usb meghajtóként sem tudom felcsatolni ezt az eszközt, csak fényképezőgép, vagy mobileszköznek engedi csatolni a 8.1em (bár inkább a telefon a gond)

droidról még nem próbáltam ilyet csinálni, rutinosok segítségét kérném, hátha meg lehet oldani a kérdést.
szervizben mondtak rá egy 50et, annyi meg pont nincs rá... na és akkor még a siker sem garantált, csak a fizetés.

ha nagy off akkor sry, helyezzétek át pls, vagy mutassátok meg hol a helye... na meg, hogy hol kapok nagyobb segítséget.
mindenki válaszát előre is köszönöm!

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #7062 Dátum: 2015, 11 12, 15:30:11 »
Sziasztok!
Van nálam egy samsung (SM-G318H)
droid megy rajta. kedves eljegyzett b.nőmnek az esküvői ruhapróbás képei vannak rajta, amit a nővére fotózott
(igen ezzel)
úgy gondolta, hogy mentés helyett csak simán emailben elküldi, majd törli a fotókat... na a meglepő fordulat, hogy a küldés nem jött össze... :-[

ezzel az eszközzel mit tudok tenni, recoveryzni nem hiszem, hogy tudom, mivel simán usb meghajtóként sem tudom felcsatolni ezt az eszközt, csak fényképezőgép, vagy mobileszköznek engedi csatolni a 8.1em (bár inkább a telefon a gond)

droidról még nem próbáltam ilyet csinálni, rutinosok segítségét kérném, hátha meg lehet oldani a kérdést.
szervizben mondtak rá egy 50et, annyi meg pont nincs rá... na és akkor még a siker sem garantált, csak a fizetés.

ha nagy off akkor sry, helyezzétek át pls, vagy mutassátok meg hol a helye... na meg, hogy hol kapok nagyobb segítséget.
mindenki válaszát előre is köszönöm!

Piszkozatok között sincs a levél?

Nem elérhető Alien4

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900DXID1 WM6.5 Romovics
« Reply #7063 Dátum: 2015, 11 12, 15:59:01 »

Piszkozatok között sincs a levél?

túl egyszerű megoldás lenne, sajnos már végigcsekkoltam

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #7064 Dátum: 2015, 11 22, 17:30:57 »
Sziasztok!
Ha valakit érdekelnek az androidos hírek azoknak ajánlom a legújabb videómat/Youtube csatornámat.  :) Remélem tetszik nektek. Üdv: Feri!
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zolkazolka

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: win
  • PDA: vodafone 845
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #7065 Dátum: 2015, 12 12, 15:31:28 »
Sziasztok!

Van egy problémám:
Telefon: Vodafone 845

Szinkronizálni szerettem volna a névjegyeimet a google -al de az összes bejegyzés eltűnt

Ezek elég fontos bejegyzések voltak ezért szeretném őket valahogy visszaállítani.
Lehetséges ez valahogy?
A segítségeteket előre is köszönöm!

Zoli

Nem elérhető kilroy69

Re: Re: Android - Általános
« Reply #7066 Dátum: 2015, 12 13, 07:41:35 »
Sziasztok!

Van egy problémám:
Telefon: Vodafone 845

Szinkronizálni szerettem volna a névjegyeimet a google -al de az összes bejegyzés eltűnt

Ezek elég fontos bejegyzések voltak ezért szeretném őket valahogy visszaállítani.
Lehetséges ez valahogy?
A segítségeteket előre is köszönöm!

Zoli
Szia!
Gmail -ben nézted (pc -n)?

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #7067 Dátum: 2015, 12 15, 11:27:06 »
Sziasztok!

Sajnos a problémámnak nem találtam megfelelő topikot ahova írhatnám, ezért ide írom. Anyukámnak tegnap így 1 forintért adott a szolgáltató egy Samsung Young 2 (SM-G130HN) telefont, amit szeretnék neki rootolni, mivel rengeteg fölösleges app van benne amitől borzasztóan belassul a telefon. Keresgéltem a neten hogyan lehetne ezt a készüléket rootolni, de azokkal a megoldásokkal nem sikerült. (Ezt próbáltam ki többek között: You are not allowed to view links. Register or Login ) Szóval ha tud valaki segíteni a rootolásban egy leírással, esetleg linkel, azt megköszönöm! :)

Nem elérhető Lámpás

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: I9100XWLSW
  • PDA ROM: i9100metls2
« Reply #7068 Dátum: 2015, 12 18, 12:14:25 »
Sziasztok...A segítségeteket szeretném kérni.Van egy SG I9301L NEO tipusú telóm.De csak 4.4.2 van rajta...Szeretném "házilag" tuningolni de sajna nem nagyon találok hozzá megfelelő 4.4.4 progit.Tudna valaki esetleg segíteni? Köszönöm :)

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #7069 Dátum: 2015, 12 18, 23:42:30 »
Szasztok

Vezeték nélküli töltőből mit ajánlotok??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #7070 Dátum: 2015, 12 25, 16:59:24 »
Szasztok

Vezeték nélküli töltőből mit ajánlotok??

Ugylátom semmit!!!!??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #7071 Dátum: 2015, 12 25, 18:04:17 »
Ugylátom semmit!!!!??
Annyi a lényeg sztem, hogy legyen rá gari, ha gond van, vissza tudd vinni. Ezen kívül kvázi tök mindegy, mit veszel, nekem van ebayes és gyári Samsung is. Ha a gyors töltés is fontos, akkor minél nagyobb legyen az output a töltőn.

Nem elérhető Deby

• PFC Fan
  • PDA: Nokia
  • PDA ROM: Lumia 520
« Reply #7072 Dátum: 2015, 12 28, 15:51:21 »
Sziasztok! Van egy Androidos Alcatel One Touch Pixi 7 tabletem. Rendszere 4.4.2 KitKat. Root-oltam és feltettem egy csomó progit. Volt köztük egy Google áruház hack progi. Azt elindítottam és az ujraindítást követően, nem boot-olt be és csak a feliratig jut el és nagyritkán a robot is megjelenik. A felirat fojamatosan világít. Nam kapcsolódik usb. a számítógéphez, nincs az a funkció a recovery módban hogy sd kártyáról zip formátumban telepítsen és nem tudta beolvasni az img fájlokat sem. Letöltöttem zip formátumban a különböző gapps fájlokat de nem tudom hogy hogyan telepítsem, vagy hogy mit csináljak vele.
Segítségedet előre is köszi! You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kilroy69

Re: Re: Android - Általános
« Reply #7073 Dátum: 2015, 12 28, 21:59:01 »
Sziasztok! Van egy Androidos Alcatel One Touch Pixi 7 tabletem. Rendszere 4.4.2 KitKat. Root-oltam és feltettem egy csomó progit. Volt köztük egy Google áruház hack progi. Azt elindítottam és az ujraindítást követően, nem boot-olt be és csak a feliratig jut el és nagyritkán a robot is megjelenik. A felirat fojamatosan világít. Nam kapcsolódik usb. a számítógéphez, nincs az a funkció a recovery módban hogy sd kártyáról zip formátumban telepítsen és nem tudta beolvasni az img fájlokat sem. Letöltöttem zip formátumban a különböző gapps fájlokat de nem tudom hogy hogyan telepítsem, vagy hogy mit csináljak vele.
Segítségedet előre is köszi! You are not allowed to view links. Register or Login
Szia! Ha szerinted a hekkelt gugli play áruházas app (modded google play, vagy freedom) balhézik, akkor sd -re szedd le az aroma file manager -t (xda -n megtalálod) és recovery -ben install -t nyomj neki, majd megkeresed ezt az appot ( /data/app mappa, vagy valami ilyesmi) és kitörlöd onnan. Aztán egy exit, és reboot. Talán...
Végső eset: gyári reset :S

Nem elérhető kalapacsolok

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Galaxy
  • PDA ROM: gyári
« Reply #7074 Dátum: 2016, 01 03, 11:00:02 »
Sziasztok! Van egy androidos Huawei Mate 7-em és egy Jabra Freeway autós kihangosítóm, bluetoothos. Ez azt is tudja, hogy ha azt mondom neki, Phone commands, akkor a telón megnyitja a hangvezérléses programot, hogy hang alapján tudjon tárcsázni... Viszont ez a telefonomon nincs telepítve, nem tudom, milyen kiegészítő kell ehhez?
Pl a leggyakrabban hívott 15 partner nevét rámondanám, így hang alapján tudnám hívni őket kocsiból, az nagyon kényelmes volna... Mit kell telepítenem a telón? Köszi a segítséget előre is!