Sziasztok!
2 dolog miatt írok, hátha van itt okos ember aki tudna segíteni.
Első:
Van egy Galaxy Ace készülék, már volt rajta a szervizben software frissítés(nem fogadott hívást a készülék, hívni viszont lehetett simán róla), ami ideig óráig megoldotta a gondokat. Most megint megőrült a telefon! A tünet, hogy bejövő hívásnál egy kicsöngés után foglaltra teszi a hívást, erről a telón csak egy SMS-jön a szolgáltatótól. Azt mondják a T-nél, hogy készülék hiba.
Mivel nem akarok fizetni megint, ezért én szeretném megcsinálni.
Böngésztem és azt találtam, hogy odin v_3_10_6 letölt, és azzal kéne felraknom az új droidot.
Ezt találtam hozzá, le is szedtem:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginKérdés, hogy ez jó hozzá? A telepítési leírás ami a linken van, az tényleg jó? Nem szeretném elszúrni a telefont.
Még valami. A gyári androiddal, ami rajta volt a telefon vételekor, olyan gond nem volt mint az újabbal, amit a telmaxnál raktak rá, hogy a telefon nyavalyog, hogy elfogyott a memóriája, pedig semmi nincsen rá telepítve, gyakorlatilag 10-15 bejövő üzenet után már baja van. Elképzelhető, hogy az újabb android verzió több belső memóriát foglal és ezért fogy el a telefon memóriája? A memória kártya sajnos nem megoldás, mert nincsen mit áthelyezni.
Ezt csak azért kérdezem, hogy nem-e lenne jobb azt az android verziót a készülékre pakolni ami gyárilag rajta volt, nem pedig a legfrissebbet?
Gyárilag ez van rajta: Gingerbread (Google Android OS v2,3)
A másik gondom.
Húgom beszerzett egy samsung S4-est. Ami önmagában nem lenne, gond csak mint kiderült a készülék egy clón..
Szerencsére nem volt neki sokban, nem szidtam le... Nagyon...
Szóval. Reset után az első üzenete a telefonnak, hogy kevés a memória, töröljek..
Itt is arra gyanakszom, hogy ez előző tulaj okosította a telefont 4.4.4-re ami megint csak annyi memóriát megzabál, hogy a telefon rögtön fejre áll tőle...
Szerintetek lehetne erre a telóra régebbi androidot tenni?? Mondjuk 4.4.2-őt. Ez megoldaná a gondot??
Ja.. És honnan szedjem le? Mert igazándiból a telefon azt hiszi és hirdeti magáról, hogy Ő Samsung.
Model: GT-I9500 (mtk6589_wet_lca) Erre a fenti sammobile oldalon nem igazán találtam droidot, félek, hogy ha samsungos oprendszert teszek rá akkor az nem fog menni.
Szóval mit tegyek???
Ja. Még valami!
Ez a rootolási leírás használható szerintetek??? (ez meg egy Star S4 hez kéne)
You are not allowed to view links.
Register or
LoginÜdv,
Trepee