Köszönöm! Azóta a Quick System Infoval megtaláltam az infókat. Internal storage: 148mb/114 mb free, és az A2Sd storage-ből pedig: 0.94 gb/800 mb free, de még mindig nem tudom, hogy hol kell beállítani azt, hogy ide pakolja a cuccokat. A Spare Partsban van egy ilyen A2SD menüpont, az externalt választottam, de még mindig a telefonmemóriába ment.
Lehet, hogy tévedek, de nekem mintha kicsit lassabb lenne, mint a a sima gyári ROOT-olt Froyo. Lehet, hogy a gyári Class 2-es SD kártya miatt? Mert már úton van a 8 gb Class 4-es.
1./ A másik topikban éppen tegnap írtam le részletesen az A2DP+ használatát. Leírtam azt is, hogy mit tesz át és mit nem, már nem először. keresd meg és olvasd el az éltalános topikban, lécci...
2./ Az is leírtam sokszor, hogy a 2.2 Froyo alapból tudja az appok kártyára való áthelyezését! Ez a funkció a Settings - Applications Manager helyen lakik.
3./ Mielőtt rootolni, meg varázsolni kezdenénk nem ártana megismerkedni a készülék működésével, a menüpontokkal. Nem ártana rootolás előtt tisztában lenni azzal, hogy hogyan kell ki- és bekapcsolni, stb...!
Mielőtt bárki is megsértődne, hangsúlyozom, hogy mi itt szívesen segítünk, de el is kellene olvasni az általunk leírtakat, mert így semmi értelme a felhalmozott információknak!
Minden nap beírni a topikokba ugyanazt, azonkívül privátban is elküldözgetni nem mindig van ideje 8és néha kedve sem) az emberfiának, naponta ötször-hatszor...
A lassuság szvsz nem is biztos, hogy csak a kártya hibája, vannak gyorsabb és lassabb ROM verziók, meg sok minden egyéb dologtól is függ!
A Class2 kártyák tényleg nem a legfürgébbek, de a még a noname C4-esek írási/olvasási sebessége is a mérések szerint a C6-osokénak felel meg általában. C10estől nagyobb sebességű kártyát ez a hardver műr nem biztos, hogy ki tud használni.