Hello,
Most akkor van arra valami megoldás hogy az igo ne a telefonmemóriájára települjön ?
Van, ROM függő.
HA Data2EXT-es romod van, akkor alapból így van. A2SD romoknál is át lehet rakni a ca. 20 MB-os iGo telepítést a kártyára, ehez szükséges:
A2SD+o-s, rootolt rom, teleepített busybox
Utána tetszőlegesen bármit át lehet tenni egyenként parancssorból az EXT-partícióra.
- csatlakoztasd a készüléket a géphez, nem kell módot kiválasztani.
- gépen indítsd el az android sdk-t: adb shell paranccsal.
HA # megjelenik, akkor sikeresen csatlakozott a desire-hez.
Utána a következő parancssorok kellenek:
mount -n -o remount,rw
//újramountolás, írható üzemmódba
df -h | grep data
//megmutatja a szabad elérhető belső memóriát
du -sk /data/data/* | sort -rn | head
//kilistázza a top legtöbb memóriát zabáló app-ot, látható hogy az igo lesz vszeg az első (com.navngo.igo.javaclient)
mkdir /system/sd/.moreapps
//.moreapps nevű rejtett könyvtárat hozol létre a kártyán
mv /data/data/com.navngo.igo.javaclient /system/sd/.moreapps/com.navngo.igo.javaclient
//a telefon belső memóriájában lévő igo adatokat áthelyezi a kártya ezen mappájába
ln -s /system/sd/.moreapps/com.navngo.igo.javaclient /data/data/com.navngo.igo.javaclient
//létrehoz egy linkfájlt a belső memóriában, ami a kártyára helyezett adatra mutat
//ezt a parancsot tetszőlegesen bármilyen programra le lehet futtatni...
ls -al --color=none /data/data/com.navngo.igo.javaclient
//ezzel ellenőrzöd, sikerült-e a link létrehozás, ha igen, kb a következő eredményt kapod:
lrwxrwxrwx 1 0 0 38 Feb 22 05:46 /data/data/com.navngo.igo.javaclient -> /system/sd/.moreapps/com.navngo.igo.javaclient//ennyi. Nálam hibátlanul működik! (Insertcoin 1.0.9, gyári hboot) Erősen ROM-függő, gyári rommal nem megy!