Sziasztok!
Kis segítség kellene, illetve lenne pár kérdésem is. Nem régóta van meg a Desire és nagyon megtetszett a CyanogenMod. El is kezdtem utána olvasgatni, nagyjából értem is, de előtte azért még kérdezek. Ha jól vettem ki akkor ez a folyamat:
0. Backup (ide a titanium backup megfelel? meg ezzel miket tudok elmenteni? az sms és híváslista nem fontos, az appok és beállításaik inkább, na meg a "people" is kellene majd, továbbá írták h az sd kártyáról is ajánlott másolatot csinálni, mivel néhány problémát annak a formatálása oldhatja meg, de milyen formában tudok az sd kártyáról backupot csinálni/helyreállítani?)
1. Unrevoked segítségével root (azt a hozzászólásokból levettem h 64 bites win7 nem nyerő, a hboot drivert már felraktam és ott is van az eszközkezelőben, na meg persze htc sync uninstall)
2. Rom manager letöltése marketből, majd clockwork recovery install
3. Flashing radio (ezt nem igazán értem, hogy miért is minek), de az érthető, hogy clockwork recoveryben boot és ott az sd kártya gyökeréből a zip segítségével telepíteni kell
4. Flashing CyanogenMod: gondolom ez a rom tényleges telepítése rom manager segítségével, wipe data and cache (gondolom ezért is kell a backup), majd az újraindítás után a választott rom (jelen esetben a CyanogenMod) tölt be.
Ha ezekkel megvagyok gondolom a titanium backup segítségével helyre tudom állítani a dolgokat. Abban kellene a segítség, hogy amit leírtam az jó lesz-e, illetve még további tanácsokat szívesen fogadnék, hogy mikre figyeljek, mik lehetnek a gyakoribb problémák.
Előre is köszönöm!