Hello. Probalom ezt az Unrevoked root-ot. Odaig minden rendben megy, hogy a drivert felrakom. Utana a bootmenuben kene az elszor HBOOT futtat, utana nekem nincs HBOOTUSB menupont. Es azt sem tudom, hogy hogyan kell a bootmenubol ujrainditani a telefony. Nagyon bena vagyok, es semmit sem ertek, mar 100 szor vegigolvastam a forumot, olyan egyszerunek nez ki ez az unrevoked es megsem megy. Remelem ertheto voltam.
Igaz ez egy forditás de nekem ez alapján sikerült sok sikert.
Először is szedd le az unrevoked.com oldaláról a 3.21-es unrevoked toolst! A legfontosabb, hogy legelőször el kell távolítani a HTC sync-et, AZ USB DEBUGGING LEGYEN ENGEDÉLYEZVE, és a csatlakozás only charging legyen.
"1.: Vol Down+Power hogy belépjen a HBOOT-ba. Ha belépett, mehet rá az usb kábel és amikor a gép kéri a drivert hozzá a zip-ben(amennyiben nincs kitömöritve) található Android USB Driver mappát kell neki megadni.
2. A Eszközkezelő megnyitásához.
3. Kattintson a Start gombra, majd jobb klikk a Számítógép, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra, majd az Eszközkezelő gombra.
4. Az Egyéb eszközök, most kell látni az Android 1,0 készüléket, hasonlóan az alábbi képre.
5. Kattintson a jobb egérgombbal az Android 1.0 és kattintson az Illesztőprogram frissítése. Ön ezt követően lehet a következő képernyő:
6. Kattintson a Tallózás a számítógépen illesztőprogramot.
7. Kattintson a Tallózás gombra, és válassza ki az Android USB Driver mappát a számítógépen, kattintson az OK gombra, majd kattintson a Tovább gombra.
8. Önnek kellene kap egy állapotsor jelzi, hogy a járművezető telepítése. Ha ön kap figyelmeztetést, csak az OK gombra.
9. A meghajtóprogram kell telepíteni, és a képernyőn fog kinézni, mint alább.
10. Kattintson a Bezárás gombra, és győződjön meg arról, Android bootloader felület alatt felsorolt Android telefon. Ha települt a driver akkor normál módban ujraindítani a telefont
11.: Ujraindulás után szintén legyen a telefon a gépen (az USB debuging legyen engedélyezve) és reflash.exe.inditása pc-ről Egy perc és kész is lesz mindenféle buherálás nélkül.(közben 3x ujraindul a telo HBOOT-ba)"