Persze, próbáltam a javasolt megoldással élni és elvileg élő kapcsolatot varázsoltam a két szerkezet közt, viszont sem a lan sem az ftp nem hajlandó segíteni nekem abban h betekintést nyerjek a másik világba.
Pedig elméletileg nem bonyolult dolog.Első lépésben töltsd le a marketről a swiftp-t.A galaxys-on bekapcsolod a wi-fi-t majd elindítod a swiftp-t,a beállításokban megadsz neki egy felhasználónevet és jelszót,a többihez nem is nagyon kell hozzányúlni.Majd vissza a főoldalra és start gomb,ettől a pda egy teljes értékű ftp kliens-é alakul.Azonnal meg is jelenik a cím amin eléred pc-ről,ami kb így néz ki You are not allowed to view links.
Register or
LoginEz az az ip cím amit a routered adott a galaxysodnak.Az X változó érték lehet ezért nálad ez más lehet.
Ezután elindítod a total commandert és a hálózat ftp kapcsolódás menüben ezt a címet beállítod magadnak.Kb így
Kapcsolat neve:ide bármit beírhatsz amiről ráismersz hogy mi az.
Kiszolgáló neve:a routered által adott ip cím pl: 192.168.X.XXX:2121/
felhasználó név:a név amit beírtál a swiftp-be
jelszó: detto
Lejjebb van egy olyan hogy passzív mód használata,azt pipáld be és nyomd meg az ok gombot,ezzel kész is vagy.
Ha ismét elindítod az ftp kapcsolódást a tc-ben akkor már ott is van az előbb beállítottak.Kiválasztod és kapcsolódás gomb lenyomása után máris van egy oda-vissza kapcsolatod pc és pda között.