2024, 11 27, 03:43:04

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158950 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #8000 Dátum: 2010, 11 24, 17:02:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
az a baj a winamp-al, hogy benne van a win szócska!  :p

:D Ebben van valami...bár Nekem még túl friss az élmény, így egyelőre nem vagyok képes megvetni a cirka 3 évig használt kedvenc PDA-s oprendszeremet!  :p
A Winampot én egyedül azért használom, mert AOSP lockscreen mellett egyedül az hajlandó lezárt állapotban is megjelenni a képernyőzár helyett!  :hmm: Vagy erre a Poweramp, vagy esetleg más program is képes?
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #8001 Dátum: 2010, 11 24, 17:11:19 »
:D Ebben van valami...bár Nekem még túl friss az élmény, így egyelőre nem vagyok képes megvetni a cirka 3 évig használt kedvenc PDA-s oprendszeremet!  :p
A Winampot én egyedül azért használom, mert AOSP lockscreen mellett egyedül az hajlandó lezárt állapotban is megjelenni a képernyőzár helyett!  :hmm: Vagy erre a Poweramp, vagy esetleg más program is képes?
mixzing
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #8002 Dátum: 2010, 11 24, 17:36:08 »
sziasztok!
Egy rövid beszámolót írnék Nektek az Omnia II lecseréléséről SGS-re.
(de csak azért, mert Pati rámszólt, hogy nagyon csendben vagyok) :)
Kevés időm volt még tegnap este óta, de az első benyomások:
Kijelző lényegesen szebb, bár az apró betűk olvashatatlanok. Nem tudom miért.
Filmeknél főleg érződik a S-Amoled jótékony hatása.
A hangjától nem vagyok elszállva. Az O2 jobb volt (Wow HD)
Véleményem szerint egy telefonálás közben is halkabban hallom a dolgokat.
Az Android rendszer nekem nagyon új, de az elsőre látszik, h több lehetőség van benne, mint a WM-ben, csak még meg kell tanulnom.
Az internet fényévekkel gyorsabb, végre használható. :)
Sokan panaszkodtak a GPS-re. Hát én nem, fogok. Lényegesen jobb mint az O2-é. Az enyém 10-ből 9-szer 5 mp alatt fogott jelet.
Különösen tetszik, hogy nem fogy a memória, hogy nem fagy le, és nem lassul be. (csak ritkán)
Összegezve: nem bántam meg a váltást. Mindenkinek ajánlom.
Ha kicsit tanulok még, akkor értelmesebben fogok tudni nyilatkozni a részletekről.
Addig is a legjobbakat. :)

Nem elérhető jimbo

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #8003 Dátum: 2010, 11 24, 17:50:53 »
sziasztok!
Az Android rendszer nekem nagyon új, de az elsőre látszik, h több lehetőség van benne, mint a WM-ben, csak még meg kell tanulnom.
Sokan panaszkodtak a GPS-re. Hát én nem, fogok. Lényegesen jobb mint az O2-é. Az enyém 10-ből 9-szer 5 mp alatt fogott jelet.
Különösen tetszik, hogy nem fogy a memória, hogy nem fagy le, és nem lassul be. (csak ritkán)
Ha kicsit tanulok még, akkor értelmesebben fogok tudni nyilatkozni a részletekről.

Üdv a klubban...  :ok:
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8004 Dátum: 2010, 11 24, 17:59:00 »
sziasztok!

Én ugyanezt éreztem, azzal a különbséggel, hogy HD2-ről váltottam.  :) Először kicsit "hiányoltam" azt a 0,3"-et a kijelzőből, de a Super AMOLED  (és valamilyen telefon vékonysága) meggyőzött, hogy 4-inch ilyen feltételek mellett sokkal jobb, mint egy 4,3"-as sima TFT kijelző. A GPS-vétel nálam is nagyon gyors, megkockáztatom, hogy gyorsabb mint a HD2-nél. A hangjával Nekem nincs bajom, körülbelül ugyanúgy, vagy talán kicsit jobban szól, mint a HD2, de lehet, hogy azért mondom ezt, mert rég hallottam már egy O2 hangszórójából zenét!  :D

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
« Reply #8005 Dátum: 2010, 11 24, 18:11:04 »
Én ugyanezt éreztem, azzal a különbséggel, hogy HD2-ről váltottam.  :) Először kicsit "hiányoltam" azt a 0,3"-et a kijelzőből, de a Super AMOLED  (és valamilyen telefon vékonysága) meggyőzött, hogy 4-inch ilyen feltételek mellett sokkal jobb, mint egy 4,3"-as sima TFT kijelző. A GPS-vétel nálam is nagyon gyors, megkockáztatom, hogy gyorsabb mint a HD2-nél. A hangjával Nekem nincs bajom, körülbelül ugyanúgy, vagy talán kicsit jobban szól, mint a HD2, de lehet, hogy azért mondom ezt, mert rég hallottam már egy O2 hangszórójából zenét!  :D
Nem a hangszóró hangját mértem össze. Az csapnivaló minden PDA-nál. A füles hangját.
Egyébként az O2 fülesét használom az SGS-hez. Sokkal jobb.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8006 Dátum: 2010, 11 24, 18:16:57 »
Nem a hangszóró hangját mértem össze. Az csapnivaló minden PDA-nál. A füles hangját.
Egyébként az O2 fülesét használom az SGS-hez. Sokkal jobb.

Ez valóban így van, csak én néha szoktam (pl. fürdés közben) hangszóróval (kihangosítva) zenét hallgatni. Azért is mondtam, hogy bár az SGS kihangosítva normál hangszórókhoz képest nagyon rosszul szól, a HD2-nél talán egy kicsit jobban! :) A O2 hangszórójára viszont már sajnos nem emlékszem...

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #8007 Dátum: 2010, 11 24, 18:17:28 »
az én HD2 tapasztalatom szerint a zene minősége rendes fülessel fényévekkel jobb az SGS-en !!
a HD2 sávszűk (a magas hangokat durván levágja) az alapzajról nem is beszélve
a kihangosításról nem tudok mondani semmit mert nem használom (csak GPS-nél de ott ugye csak beszédhang van)

a GPS-el az SGS-nél sem a lockolási idővel van baj (mással) de reméljük nálatok nem jelentkezik ( nálam sajna 2 SGS is hasonlót produkál )

a 4,3-at pedig könnyedén beáldoztam a súly oltárán !!!  :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8008 Dátum: 2010, 11 24, 18:27:47 »
az én HD2 tapasztalatom szerint a zene minősége rendes fülessel fényévekkel jobb az SGS-en !!
a HD2 sávszűk (a magas hangokat durván levágja) az alapzajról nem is beszélve
a kihangosításról nem tudok mondani semmit mert nem használom (csak GPS-nél de ott ugye csak beszédhang van)

a GPS-el az SGS-nél sem a lockolási idővel van baj (mással) de reméljük nálatok nem jelentkezik ( nálam sajna 2 SGS is hasonlót produkál )

Ja igen tudom, elég rosszak lettek az SGS tracklogos eredményei. Majd valamikor én is lefuttatok egyet, bár eddig a mindennapok során nem tűnt föl, hogy pontatlan lenne.

Fülessel (CX300-as Sennheisert használtam mind a HD2-nél, mind most) én is tanúsíthatom, hogy az SGS kalsszisokkal jobban szól. Én nem annyira értek a zenéhez és a hangokhoz (sőt..:D Egyedül a hangok és rezgések fizikai tulajdonságaival vagyok úgy-ahogy tisztában, hiszent azt anno "muszáj" volt "nagyon" tudni! :D), de az SGS esetében nálam sincs alapzaj, a magas hangoknál nincs recsegés és szerintem a mélyeket és szebben adja át... főleg úgy, hogy most vadonatúj a fülesem. Ti. a "régi" fél éves CX300-asom számomra tisztázatlan és érthetetlen körülmények miatt egyszer csak elromlott, és egyre tompábban kezdett el szólni. Ezért is írtam valamelyik fórumban, hogy apám BT-s fülese jobban szól, mint a vezetékesem: hát ezek után nem csodálom!  :p

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #8009 Dátum: 2010, 11 24, 18:31:25 »
Ja igen tudom, elég rosszak lettek az SGS tracklogos eredményei. Majd valamikor én is lefuttatok egyet, bár eddig a mindennapok során nem tűnt föl, hogy pontatlan lenne.

Fülessel (CX300-as Sennheisert használtam mind a HD2-nél, mind most) én is tanúsíthatom, hogy az SGS kalsszisokkal jobban szól. Én nem annyira értek a zenéhez és a hangokhoz (sőt..:D Egyedül a hangok és rezgések fizikai tulajdonságaival vagyok úgy-ahogy tisztában, hiszent azt anno "muszáj" volt "nagyon" tudni! :D), de az SGS esetében nálam sincs alapzaj, a magas hangoknál nincs recsegés és szerintem a mélyeket és szebben adja át... főleg úgy, hogy most vadonatúj a fülesem. Ti. a "régi" fél éves CX300-asom számomra tisztázatlan és érthetetlen körülmények miatt egyszer csak elromlott, és egyre tompábban kezdett el szólni. Ezért is írtam valamelyik fórumban, hogy apám BT-s fülese jobban szól, mint a vezetékesem: hát ezek után nem csodálom!  :p
CX400II-vel hallgatom és csak mostanra kezd bejáródni (mivel keveset hallgatom és nem régen vettem belőle kettőt)
esetleg ha valakit érdekel tudok hozzá biztos beszerzési kontaktot (kb fél ár) :oops:

Nem elérhető sugsanyi

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung i9100 Galaxy SII
« Reply #8010 Dátum: 2010, 11 24, 18:33:49 »
sziasztok! lenne több kérdésem is..tegnap vettem i9000 ret a t-mobilba... első és legfontosabb.Hol lehet kikapcsolni hogy ne használja a Netet azaz a csomagkapcsolatot? illetve van benne adat számláló mint a wave-ben? a másik honnan tudok rá Igo-t tenni. illetve témákat lehet rányomni! előre is kösz!

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #8011 Dátum: 2010, 11 24, 18:50:43 »
sziasztok! lenne több kérdésem is..tegnap vettem i9000 ret a t-mobilba... első és legfontosabb.Hol lehet kikapcsolni hogy ne használja a Netet azaz a csomagkapcsolatot? illetve van benne adat számláló mint a wave-ben? a másik honnan tudok rá Igo-t tenni. illetve témákat lehet rányomni! előre is kösz!

quick settings -et ajánlom a marketen (mindent kapcsol egy képernyőn, menü/customize -nál testreszabható)
adatszámláló nincs alapon ( 3G Watchdog -ot ajánlom szintén market )
következő kérdés erősen warez feeling! a kreativitásodon múlik  :-X
témák? hmmmmm tág fogalom (a linken esetleg találsz valamit)

Nem elérhető szega

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: CM9 Alfa Build 17
« Reply #8012 Dátum: 2010, 11 24, 19:27:03 »

Üdv, próbáld ki a smoda widgetet.
Adatszámlálásra a netcounter-t ajánlom.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8013 Dátum: 2010, 11 24, 22:11:17 »
Lenne egy gondom... :( GMail alkalmazás valamiért megadta magát. Hiába próbálom frissíteni a leveleimet, egyszerűen nem engedi. Kiírja, hogy "Your email will appear shortly" - de innentől nem csinál semmit. A beállításoknál néztem (a Fiókoknál), és mindent leszinkronizál, csak a G-Mailt nem.

A G-Mail alkalmazást Titaniummal leszedtem, majd újraraktam, de a jelenség megmaradt... képtelen szinkronizálni a leveleimet. Érdekes módon más alkalmazások viszont igen, szóval nem igazán értem a dolgot...

Lehet ezt valahogyan orvosolni?  >:(

Nem elérhető gtdti

• Navigáció / Navigation: Aura Sygic 2.0,igo 8
  • PDA: Galaxy s3 i9300
  • PDA ROM: Omega v45
« Reply #8014 Dátum: 2010, 11 24, 23:58:32 »
Sziasztok.Sokat olvastam nézelőttem froyo 2.2 témában ,hogyan  lehet letőlteni frissiteni.Igazábol én a kiessel valo frissités mellet vagyok mert végűlis ez a hivatalos .Szeretném már frissteni de nem engedi. "a legfrissebb már fent van"Van őtletetek hogy mikor lesz már elérhető vagy esetleg más őtlet? kőszi  :D :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #8015 Dátum: 2010, 11 25, 00:32:59 »
Sziasztok.Sokat olvastam nézelőttem froyo 2.2 témában ,hogyan  lehet letőlteni frissiteni.Igazábol én a kiessel valo frissités mellet vagyok mert végűlis ez a hivatalos .Szeretném már frissteni de nem engedi. "a legfrissebb már fent van"Van őtletetek hogy mikor lesz már elérhető vagy esetleg más őtlet? kőszi  :D :D

A hivatalos Kies-es frissítés egyelőre nem elérhető a mi régiónkban. Régen létezett egy PC-s registry-trükk, amivel "be lehetett csapni" a Kies-t, de az új verzióban ez már nem elérhető.
A Samsung ígérete szerint november végéig kiadják a hivatalos 2.2-es Froyo-t, azaz már nem kell sokat várni rá. Addig pedig sajnos / nem sajnos custom ROM-okat kell használni, vagy Odinnal "félhivatalos" 2.2-t kell feltenni a SGS-re.

Nem elérhető bostone

• PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000XWJVK
« Reply #8016 Dátum: 2010, 11 25, 00:42:23 »
Sziasztok!

Még mindig küzdök a pda és a pc közti wifi kapcsolattal...
Valaki tudna segíteni?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #8017 Dátum: 2010, 11 25, 05:23:37 »
Sziasztok!

Még mindig küzdök a pda és a pc közti wifi kapcsolattal...
Valaki tudna segíteni?
Visszalapoztál egy oldalt mielőtt ezt leírtad vagy más jellegű problémád is adódott?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #8018 Dátum: 2010, 11 25, 07:13:26 »
Igazábol én a kiessel valo frissités mellet vagyok mert végűlis ez a hivatalos .
Az Odint is a Samsung fejlesztette, csak kiszivárgott...a szerviz azt használja :) De használj persze, amit csak jólesik...szvsz  egyszerűbb 4 fájlt betallózni, és 3 perc alatt végezni, mint visszarakni a még átverhető kiest, aztán a registryt buherálni, majd még fél órát várni.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: P5100 - Google navigáció :-)
  • PDA: HTC One M8
  • PDA ROM: 5.0.1 Stock
« Reply #8019 Dátum: 2010, 11 25, 08:10:21 »
Próbáld meg kézi beállítások alkalmazásával létrehozni a G-Mail-os fiókod!  :ok: You are not allowed to view links. Register or Login megtalálhatod az összes beállítást, de a procedúra előtt engedélyeznek kell az IMAP-ot a G-Mail internetes fiókod / Beállítások / Átirányítás és POP/IMAP opciója alatt, ha ezt esetleg még nem tetted volna meg!

Köszi a segítséget, de sajnos nem sikerült megoldani. IMAP be volt állítva, nem kellett hozzányúlni, próbáltam mindent, amit ajánlottatok de nem ment. Aztán egy factory reset rendbe tette. Még 1x köszi!
VIGYÁZAT! AZ ANDROID OPERÁCIÓS RENDSZER FÜGGŐSÉGET OKOZHAT!

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
« Reply #8020 Dátum: 2010, 11 25, 08:12:52 »
::P :ok:

Hölgyek s urak! valakinek van az, hogy bekapcs után nem töltödik be a home csak a háttérkép és az alsó menüsor? alkalmazásokra kattintva is csak forog a folyamatábra  :shock:
ezt már közvetlen FR utáni második indításnál is eljátszadozta
(elsőnél és harmadiknál jó :D) szóval vicces

Ugyanezt játszotta el velem tegnap egy FR után... elég ijesztő, de aztán egy újraindítás rendbe tette. Hogy ez mi lehet?  :shock:

Nem elérhető jimbo

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: Gyári Telenor XXUGMK6/XXUGMK6/PANGML1
« Reply #8021 Dátum: 2010, 11 25, 08:52:50 »
Ugyanezt játszotta el velem tegnap egy FR után... elég ijesztő, de aztán egy újraindítás rendbe tette. Hogy ez mi lehet?  :shock:

Csak ennél a romnál jött eddig elő?
"A galaxyS az Orion Övön van."
"Ezek nem azok a droidok, amiket kerestek."

Nem elérhető bubo35

• DOUBLE CLUB
« Reply #8022 Dátum: 2010, 11 25, 09:17:54 »
Csak ennél a romnál jött eddig elő?

ez volt nálam az első eset, kb egy hónapja használom ezt a romot, előtte gyári JM1/JM2 volt... szóval nem tudom

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
« Reply #8023 Dátum: 2010, 11 25, 11:49:47 »
Sziasztok!
Van már működő Skype 2.1-re?

Nem elérhető stewekk

• Navigáció / Navigation: Wayteq
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: XXLA6
Market
« Reply #8024 Dátum: 2010, 11 25, 12:23:20 »
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy már több mint egy hete nem tudok semmit letölteni a Marketről... Kiválasztok valamit letöltésre, elindul a Starting download, és fut a letöltőcsík, de így is marad! Van ami már több mint egy hete így "áll"! :-((
Valakinek hasonlo? Valami ötlet?