Pedig elméletileg nem bonyolult dolog.Első lépésben töltsd le a marketről a swiftp-t.A galaxys-on bekapcsolod a wi-fi-t majd elindítod a swiftp-t,a beállításokban megadsz neki egy felhasználónevet és jelszót,a többihez nem is nagyon kell hozzányúlni.Majd vissza a főoldalra és start gomb,ettől a pda egy teljes értékű ftp kliens-é alakul.Azonnal meg is jelenik a cím amin eléred pc-ről,ami kb így néz ki You are not allowed to view links.
Register or Login
Ez az az ip cím amit a routered adott a galaxysodnak.Az X változó érték lehet ezért nálad ez más lehet.
Ezután elindítod a total commandert és a hálózat ftp kapcsolódás menüben ezt a címet beállítod magadnak.Kb így
Kapcsolat neve:ide bármit beírhatsz amiről ráismersz hogy mi az.
Kiszolgáló neve:a routered által adott ip cím pl: 192.168.X.XXX:2121/
felhasználó név:a név amit beírtál a swiftp-be
jelszó: detto
Lejjebb van egy olyan hogy passzív mód használata,azt pipáld be és nyomd meg az ok gombot,ezzel kész is vagy.
Ha ismét elindítod az ftp kapcsolódást a tc-ben akkor már ott is van az előbb beállítottak.Kiválasztod és kapcsolódás gomb lenyomása után máris van egy oda-vissza kapcsolatod pc és pda között.
Köszönöm!
Köszönöm!
És még egyszer köszönöm!
Valami hasonlót szerettem volna kérni, bár az ES-t és a swiFTP-t nem tudtam meggyőzni, hogy átengedjék magukat a feladatuknak a Websharing ezekkel a beállításokkal végül megadta magát és létre jött a hőn áhított találkozás!!!
A fent említett makacskodókkal is hasonlóképp jártam el, mégis időtúllépés zavarában abbahagyták a tevékenységüket és nem volt szívem tovább ösztökélni őket. (Egyébként is zongoráztak már az idegeimen)
Androiddal még sosem ütköztem olyan problémába, amit fél órán belül ne tudtam volna megoldani, némi olvasgatás után...
Tehát köszönöm és jó egészséget!