2024, 11 28, 18:51:54
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159163 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #1625 Dátum: 2010, 07 18, 21:57:03 »
szövegbevitelnél szerintetek van valami rejtett opció arra, hogy pontosan a helyére lehessen vinni a kurzort? vagy csak a bökögetős módszer van?
ez főleg akkor kritikus ha fentebb lévő sorban történt javítás után szeretnék a szöveg végére ugrani... nem hogy oda de még az utolsó sorra se tudom leparancsolni a kurzort...
Ti hogy álltok ezzel???  ja és ha szövegbevitel közben zoomolok ugye hátha pontosabban bökök akkor aztán hektikussá válik a képernyőtájolása... középre ugrik magától...nem enged bal szélre... és még kevésbé lehet kijelölni a pozíciót...stb...stb...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1626 Dátum: 2010, 07 18, 22:09:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
szövegbevitelnél szerintetek van valami rejtett opció arra, hogy pontosan a helyére lehessen vinni a kurzort? vagy csak a bökögetős módszer van?
ez főleg akkor kritikus ha fentebb lévő sorban történt javítás után szeretnék a szöveg végére ugrani... nem hogy oda de még az utolsó sorra se tudom leparancsolni a kurzort...
Ti hogy álltok ezzel???  ja és ha szövegbevitel közben zoomolok ugye hátha pontosabban bökök akkor aztán hektikussá válik a képernyőtájolása... középre ugrik magától...nem enged bal szélre... és még kevésbé lehet kijelölni a pozíciót...stb...stb...
Állítva vagy fektetve próbálod?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1627 Dátum: 2010, 07 18, 22:12:23 »
Állítva vagy fektetve próbálod?
állítva...
nem igen szoktam forgatni... miért ott más opciók vannak ?

a desirén de jó volt az optikai pad...

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1628 Dátum: 2010, 07 18, 22:15:35 »

Az 123 gombot nyomd folyamatosan és akkor előjönnek a kurzor billentyűk
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1629 Dátum: 2010, 07 18, 22:33:58 »
Az 123 gombot nyomd folyamatosan és akkor előjönnek a kurzor billentyűk
bigthx...  :ok: rohanok...próba...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1630 Dátum: 2010, 07 18, 22:51:32 »
állítva...
nem igen szoktam forgatni... miért ott más opciók vannak ?

a desirén de jó volt az optikai pad...
Fektetve könnyebb eltalálni :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető papika

• PDA: HP iPAQ 1940, Nokia e51, Galaxy S
  • PDA ROM: cyanogen
« Reply #1631 Dátum: 2010, 07 18, 22:58:55 »
Üdv mindenkine,

1 napja nekem is van ez a kisokos

talan meg nem irta senki, de a samsung apps az uj regisztraloknak aug. 18-ig ad 10 EURO-t, ha a Kies-en vagy a telefonon regisztral, ez csak a nemet oldalon lathato, a link: You are not allowed to view links. Register or Login
egyböl rateszik
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1632 Dátum: 2010, 07 18, 23:15:53 »
Üdv mindenkinek,

1 napja nekem is van ez a kisokos

talan meg nem irta senki, de a samsung apps az uj regisztraloknak aug. 18-ig ad 10 EURO-t, ha a Kies-en vagy a telefonon regisztral, ez csak a nemet oldalon lathato, a link: You are not allowed to view links. Register or Login
egyböl rateszik
jó ez a link? telefonról page not..........

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #1633 Dátum: 2010, 07 18, 23:20:40 »
Jo a link, asztali gepen siman megy.  A problema, hogy regisztraltam, de a keszulekek kozott nincs ott a GS....  vagy rossz helyen sasoltam

Nem elérhető WiLLiAmN2o

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I900XXJM1
« Reply #1634 Dátum: 2010, 07 19, 00:49:06 »
Üdv mindenkinek!
Huh, 2 hétig nem voltam itt M.o-n, 27órás buszutazás után hazaértem és elolvastam 30valahány oldalt,plusz még amiket linkeltetek, durván fárasztó, de megérte.:)
Lenne pár kérdésem:
1, nem tudja valaki ho vodafone-nál mikor lesz, vagy egyáltalán lesz e?
2, Ez a Kies valójában mi? mert mondta Pati ,ho Ő pl semmire sem használja, tehát mi ez, ez a program a PC és a PDA között tartja a kapcsolatot? ha ez nincs feltéve, akkro a normáls windowsba nem is tudok felrakni filmet, zenét stb.
Hát kb most ennyi, mindenki szép estét,
Előre is köszi a válaszokat
Tsók

Nem elérhető sghu77

• PDA: Galaxy S4 Mini i9195
  • PDA ROM: Cyanogenmod 11
« Reply #1635 Dátum: 2010, 07 19, 07:38:09 »
Idézetet írta: attttis link=topic=1800.msg175324#msg175324
Olyan kérdésem lenne, hogy androidra van Russa vagy Navitel?

Nem tudom válaszolt-e valaki azóta, de Navitel van már Androidra. A turistautak.hu térképei miatt nekem is kelleni fog.

Nem elérhető sghu77

« Reply #1636 Dátum: 2010, 07 19, 07:57:56 »
Üzemidő: a múlt héten Olaszhonban voltunk. Adatroaming kikapcsolva, csak 2G hálózat, de BT végig on. Szombat hajnalban húztam le a gépet a töltőről és szerda reggel még 52%-on állt. Aztán szereztünk egy prepaid sim-kártyát és elszabadult a pokol...  :) Nálam egyébként nagyjából 2 napot bír a jószág, ha nem használok "akksiszívó" applikációkat, mint pl. a nimbuzz.

OFF az előző posztot megszerkesztené nekem valaki jogosult, gondolom valami egyszerű dolog (pl. a quote tag) maradt csak le. Köszönöm.

Nem elérhető papika

• PDA: HP iPAQ 1940, Nokia e51, Galaxy S
  • PDA ROM: cyanogen
« Reply #1637 Dátum: 2010, 07 19, 08:17:29 »
Jo a link, asztali gepen siman megy.  A problema, hogy regisztraltam, de a keszulekek kozott nincs ott a GS....  vagy rossz helyen sasoltam

En a kies-en keresztul regeltem tegnap este es egybol jott is a mail a 10 eurorol
talan az lehet a baj, hogy nem nemetorszagban vagytok?

A lenyeg, hogy a samurol vagy a kies-en keresztul kell regelni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1638 Dátum: 2010, 07 19, 09:17:35 »
Üdv mindenkinek!
2, Ez a Kies valójában mi? mert mondta Pati ,ho Ő pl semmire sem használja, tehát mi ez, ez a program a PC és a PDA között tartja a kapcsolatot? ha ez nincs feltéve, akkro a normáls windowsba nem is tudok felrakni filmet, zenét stb.
a kies olyan, mint nokiánál a nokia pc suite. ha nem teszed fel, akkor is tudsz turkálni a belső memóriában (8gb) és a memóriakártyán, adadátviteli módban.
A kies szinkronizál, névjegyek, sms,  meg minden féléket kezel, lement, visszaállít.
A kies amúgy kell a romcseréhez,ha netán arra kerül a sor.

Nem elérhető Racecam

• Logout
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: XXJF5
« Reply #1639 Dátum: 2010, 07 19, 10:50:25 »
Szerintem csak a rom a hibás. Én általam összeirt hibalista:
- Töltésnél melegszik de nem kicsit.
- Nem fogadott hívásokat len lehet kitörölni bal felül ott figyel a piros kagyló akkor is ha ráböksz, nem lehet eltávolítani, csak ha újraindítod.
- Ha egy perces az email frissítés (6 db kliensnél) úgy belassul, hogy kezelhetetlen.
- Bluetooth kapcsolat kb 30 perc után lebont, elveszti a jelet mint a jó régi nokiáknál.
- Fring hátsó kamera+hang hibája (tudnak róla a fejlesztők frissítéssel megoldódig, csak most nem jó)
- Nincs még full duplexes hangrögzítés. (mint a HD2)
+ Amiket még nem fedeztem fel...

Ezek kivételével Kibx jó készülék, szerintem idő kérdése és mérnökeink javítják.

Ez azért nem jó, mert pl. nálam töltésnél nem melegszik, ha Bluetooth.t eldobálná fél óránkét ki is akadnék, mert Jabbra BT fülesen hallgatom a zenéimet stb.

Tehát ezek nem típushibák, így kár lenne összeírni, mert megtévesztő lehet. Nem hiszem, hogy az általam említett és nem tapasztalt hibák az enyémnél azért nem jelentkeznek, mert 16 GB-os, ennek nem lehet köze hozzá.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1640 Dátum: 2010, 07 19, 11:07:06 »
Ez azért nem jó, mert pl. nálam töltésnél nem melegszik, ha Bluetooth.t eldobálná fél óránkét ki is akadnék, mert Jabbra BT fülesen hallgatom a zenéimet stb.

Tehát ezek nem típushibák, így kár lenne összeírni, mert megtévesztő lehet. Nem hiszem, hogy az általam említett és nem tapasztalt hibák az enyémnél azért nem jelentkeznek, mert 16 GB-os, ennek nem lehet köze hozzá.
Én direkt nem írtam a hibalistájára semmit, de most megteszem, nem bírom tovább :)
- nekem nem melegszik jobban mint eddig bármelyik pda-m töltéskor. (langyos)
- a nem fogadott hívásokat jelző ikon fentről azonnal törlődik, amikor "lehúzzuk a rolót" és rábökünk a nem fogadott hívás notifijére. A híváslistából hosszú rányomás után a "Törölre "kattintva lehet végleg kitörölni.
- emailre nem írok már semmit, évek óta egy gmailre töltöm mindet, szintén egyéne válogatja ki hogy használja
- Sose dobta el a BT kapcsolatot az autórádiómmal, órák alatt sem
- Fring az tényleg nem megy, biztosan javítják ha 10millió db-ot akarnak eladni belőle :D  A fringnek is érdeke, hogy működjön.
- A hangrögzítés a HTC-ken se megy, van akinek kell, van akinek nem, nekem nem létszükséglet.

Örülnék egy abc leválogatónak a listás alkalmazás nézetben.
Nem megy a Motonav a háttérben.
Szerk: nem adja ki az effekteket ST BT fülesre :(
Több olyan hiányosságot nem fedeztem fel, ami nélkül nem tudok élni  :hmm:

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1641 Dátum: 2010, 07 19, 11:11:19 »

nálad a wifire-újracsatlakozási probléma sincs? mert akkor nagyon szerencdés vagy...
Nekem is melegszik töltésnél...
Ezek szerint széria függő dolgok ezek...
Csak mert a wifi bajság akinél volt a 3as végű szoftnál és felrakta az5öst annak megmaradt

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1642 Dátum: 2010, 07 19, 11:13:21 »
nálad a wifire-újracsatlakozási probléma sincs? mert akkor nagyon szerencdés vagy...
Nekem is melegszik töltésnél...
Ezek szerint széria függő dolgok ezek...
Csak mert a wifi bajság akinél volt a 3as végű szoftnál és felrakta az5öst annak megmaradt
Nincs gondom a wifivel. Amint felébred van kapcsolat.

Nem elérhető sghu77

« Reply #1643 Dátum: 2010, 07 19, 11:14:41 »
Nekem is tök jól működik a gép. Nem melegszik, kivéve ha töltés plusz GPS együtt megy hosszabb ideig. Wifi is jó, BT is. Örülünk, Vincent...  :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1644 Dátum: 2010, 07 19, 11:28:34 »
Félreértések elkerülése végett: nekrm is jó a wifi...érzékenység is nagyon jó..
Csak ha eldobja mert kimegyek akkor érthetetlen hogy mitől függ hogy visszacsatlakozik-e vagy sem...
Ha igen akkor minden klassz..
Ha nem akkor pedig azt írja hogy nem tud csatlakozni próbálja újra...
ha manuálisan újracsatlakoztatom vagy ki-be kapcsolom a tel.-t akkor természetesen felmegy...
Ez vicces hiba... Egy tel.  és pda sem csinálta ennél a routernél ezt...

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #1645 Dátum: 2010, 07 19, 12:31:12 »
Sziasztok! Nem nagyon jelentkeztem, mert nálam minden tökéletesen működik, és csak használom, és élvezem a készülék+Android adta lehetőségeket. Most, hogy már mindent sikerült testre szabnom, egyetlen dolog van amit jó lenne használni, de semmi hír róla. Ez pedig a LOGMEIN nevű program, mellyel távolról a gépészeti rendszerünket táv vezéreltem (régen iphone on ) aztán a desire-n. A desires válzozat sajnos trial volt, ami lejárt, és sehogyan nem tudom megszerezni. Megnézné nekem valaki, a fizetős marketben hogy kiadták-e a végleges verziót. Nekem nem rootolt a készülék, ezért nem tudom megnézni, és a neten sem találtam hírt róla..előre is köszi.
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1646 Dátum: 2010, 07 19, 12:47:10 »
Sziasztok! Nem nagyon jelentkeztem, mert nálam minden tökéletesen működik, és csak használom, és élvezem a készülék+Android adta lehetőségeket. Most, hogy már mindent sikerült testre szabnom, egyetlen dolog van amit jó lenne használni, de semmi hír róla. Ez pedig a LOGMEIN nevű program, mellyel távolról a gépészeti rendszerünket táv vezéreltem (régen iphone on ) aztán a desire-n. A desires válzozat sajnos trial volt, ami lejárt, és sehogyan nem tudom megszerezni. Megnézné nekem valaki, a fizetős marketben hogy kiadták-e a végleges verziót. Nekem nem rootolt a készülék, ezért nem tudom megnézni, és a neten sem találtam hírt róla..előre is köszi.

Béta állapotban van még, de kiválóan működik
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #1647 Dátum: 2010, 07 19, 13:41:38 »

Béta állapotban van még, de kiválóan működik
Bocs, de nekem a Béta nem megy..ment egy darabig, aztán letiltott, és azt írja, hogy lejárt a Béta állapot.. :(
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1648 Dátum: 2010, 07 19, 14:13:22 »
Sziasztok!

1. Szinkronizálások típusát/irányát lehet valahol állítani?
Kitöröltem telón egy kontaktot, szinkronizáltam, és a kétirányu szinkron miatt törölte a gmail-ből is...
2. A másik kérdésem azokhoz szólna akik szinkronizáltak már Facebook kontakt listát. Ott például mi történik, ha törlök egy FB embert? remélem nem fogja kinyomni FB-on is.
3. Tud valaki Kies helyett valami kontaktlista karbantartó progit? Akár droidra is. Az a gondom, h több száz kontaktom van FB-on, ezt az első szinkronizáláskor gondolom mind lerántja, de én kb 20 embert akarok majd meghagyni és hozzákapcsolni a meglévőkhöz, viszont a maradék több száz embert nem szeretném egyesével törölgetni (nem értem miért nincs valami kijelölés a telkönyvben...)
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1649 Dátum: 2010, 07 19, 14:16:32 »
Lassan kezdem megszokni a gépet, de van 2 dolog, amit nem találok a marketen:

1. valami pofásan kinéző, animált időjárás widget (legalább mint a HTC-é), amiket találtam (weather widget...) azok nem működnek (nem mutat semmit, no data available)

2. olyan billentyűzet, amin kicsit könnyebb az ékezetes betűk használata (valami HTC bill.-t emlegettek itt, ha jól tudom), Omnia HD-n volt Dayhandinput, ott az ujjad eltolásával lehet különböző ékezetet használni.

Előre is köszi!

Eddig űber a gép amúgy... :ok: