2024, 11 28, 16:48:42

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159153 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #1575 Dátum: 2010, 07 17, 21:29:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nem teljesen értem...

Copy both files and drop it on your dekstop.
- Now make from _rapi.dll  = rapi.dll
- Now make from _ceutil.dll = ceutil.dll
- So what you did is, you removed '' _ ''
- Now take both files and drop it in the folder of KIES.
- Replace them.

nem elég a helyükön átnevezni ezeket?
szerk: nem is találtam meg őket...

még nem frissítettem... hogy kellene leg egyszerűbben??? köszi...
Mintha mind a 4 kellene nem? Ezért kimásolja, az eredetit átnevezi, majd amit kimásolt visszamásolja, nem?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1576 Dátum: 2010, 07 17, 21:29:39 »
- Galaxy S User Guide-ból idézet:
"#  Do not allow the touch screen to come into contact with other electrical devices. Electrostatic discharges can cause the touch screen to malfunction.
# Do not allow the touch screen to come into contact with water. The touch screen may malfunction in humid conditions or when exposed to water."

Mi van, ha esik rá pár csepp? Vagy a kapacitív kijelzőket esőben tilos használni? Nem akarom eláztatni, de azért mégis, pár csepp vagy mondjuk párásodás is tönkre teszi vagy csak ideiglenesen amíg nem lesz száraz) megbízhatatlanná teszi?
Nekem van rajta fólia, talán az védi egy kicsit a cseppektől.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Technic

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy_S_i9000 + S_II_i9100
  • PDA ROM: MIUI Galnet_v3 + Litening v1.5 (XXKF2)
« Reply #1577 Dátum: 2010, 07 17, 21:48:18 »
Másik ami érdekel: üzemidő. Olvastam, hogy az akksit leginkább az APM szívja le, így APMdroiddal kikapcsolva lényegesen megnövelhető egy feltöltés élettartama. Ugye i900 nál is 'megszokott' volt a minden napos töltés, aztán jött Romovics és az ő főzött romjával én 5-7 napig használom az Omniát. A Galaxy S hogy áll ilyen téren? Próbálta már valaki az üzemidőt átlagos használat mellett, kikapcsolt adatkapcsolattal? (meg esetleg GPS-sel)

Nem elérhető Gyufus

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus S
  • PDA ROM: CYAN
« Reply #1578 Dátum: 2010, 07 17, 21:52:08 »
Másik ami érdekel: üzemidő. Olvastam, hogy az akksit leginkább az APM szívja le, így APMdroiddal kikapcsolva lényegesen megnövelhető egy feltöltés élettartama. Ugye i900 nál is 'megszokott' volt a minden napos töltés, aztán jött Romovics és az ő főzött romjával én 5-7 napig használom az Omniát. A Galaxy S hogy áll ilyen téren? Próbálta már valaki az üzemidőt átlagos használat mellett, kikapcsolt adatkapcsolattal? (meg esetleg GPS-sel)

Androidos készüléket szerintem értelmetlen használni adatkapcsolat nélkül.
Egy napot kibír a készülék, de 5-7 napot ne is remélj
Ha nem vagy biztos benne mit csinálsz, inkabb szólj valakinek aki ért hozzá!

Nem elérhető Technic

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy_S_i9000 + S_II_i9100
  • PDA ROM: MIUI Galnet_v3 + Litening v1.5 (XXKF2)
« Reply #1579 Dátum: 2010, 07 17, 22:08:47 »
Androidos készüléket szerintem értelmetlen használni adatkapcsolat nélkül.
Egy napot kibír a készülék, de 5-7 napot ne is remélj
Akkor adatkapcsolat... 500MB/hó elég neki? Mondjuk úgy, hogy böngészésre, Marketre csak WiFit használnék. Mert én is legalább 1, de igazából 2 GB-os határral érezném jól magam, csak ilyen sajnos korrekt áron nincs sehol

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1580 Dátum: 2010, 07 17, 23:11:48 »
Akkor adatkapcsolat... 500MB/hó elég neki? Mondjuk úgy, hogy böngészésre, Marketre csak WiFit használnék. Mert én is legalább 1, de igazából 2 GB-os határral érezném jól magam, csak ilyen sajnos korrekt áron nincs sehol
Nekem 500 megás van, mondjuk a munkahelyemen is, és itthon is van wifi.
Egyszer értem el  250 megát, küldenek sms-t róla, hogy 50%-nál vagyok. De vannak forgalommérő programok, lehet követni. 

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1581 Dátum: 2010, 07 18, 00:05:10 »
Sziasztok!
Lassan,de megszületett a végleges döntésem és a Galaxy lett a győztes.
Ma végre el is mentem, hogy megvásároljam és az orrom előtt vitték el az utolsót az MM-ben. >:( Sajna csak két hét múlva kapnak újra.-közölte az eladó, mivel őrület van a készülék iránt,főleg az iPhone 4 ára és antenna hibája miatt)De lehet,hogy már olcsóbb is lesz-közölte.Jelen pillanatban itt D-ben 549Euro.Próbáltam poénosan megvesztegetni az eladót,mivel ama uccsó darab a vitrinben hevert várva a hitelbíráció eredményét, de sajna ez nem az én napom volt. :'(
Ez van várok,mert nincs a környéken.Berlinbe meg most csak ezért nincs időm és főleg kedvem kocsikázni.
A párom is kinézet magának egy Droidot(X10 Mini természetesen Pink színben), és remélem nem bánjuk meg a cseréket,mert Droidban nem nagyon vagyok jártas.
Bocsi,hogy ezt így beírtam, de a csalódottságom teszi, mert ma már a kezemben akartam tudni a Galaxy-t.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1582 Dátum: 2010, 07 18, 00:07:08 »
Sziasztok!
Lassan,de megszületett a végleges döntésem és a Galaxy lett a győztes.
Ma végre el is mentem, hogy megvásároljam és az orrom előtt vitték el az utolsót az MM-ben. >:( Sajna csak két hét múlva kapnak újra.-közölte az eladó, mivel őrület van a készülék iránt,főleg az iPhone 4 ára és antenna hibája miatt)De lehet,hogy már olcsóbb is lesz-közölte.Jelen pillanatban itt D-ben 549Euro.Próbáltam poénosan megvesztegetni az eladót,mivel ama uccsó darab a vitrinben hevert várva a hitelbíráció eredményét, de sajna ez nem az én napom volt. :'(
Ez van várok,mert nincs a környéken.Berlinbe meg most csak ezért nincs időm és főleg kedvem kocsikázni.
A párom is kinézet magának egy Droidot(X10 Mini természetesen Pink színben), és remélem nem bánjuk meg a cseréket,mert Droidban nem nagyon vagyok jártas.
Bocsi,hogy ezt így beírtam, de a csalódottságom teszi, mert ma már a kezemben akartam tudni a Galaxy-t.
Kevesen csalódtak eddig az android rendszerben, főleg windows mobile után.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1583 Dátum: 2010, 07 18, 00:19:57 »
Kevesen csalódtak eddig az android rendszerben, főleg windows mobile után.
Szóval nem kifejezhető az én csalódottságom a WinMobilokban.
Vlamelyik nap vizslattam az egyik kolegám Samsung S52...(már nem tudom a pontos számát) és az összes olyan alkalmazás amit külön kinlódva telepítettem az i900-ra pl névnapos naptártól a jó ébresztőig az mind megtalálható azon az alap készüléken.
Így utólag vissza gondolva nagyon gagyinak tűnik a Win.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1584 Dátum: 2010, 07 18, 00:28:30 »
Vlamelyik nap vizslattam az egyik kolegám Samsung S52...(már nem tudom a pontos számát) és az összes olyan alkalmazás amit külön kinlódva telepítettem az i900-ra pl névnapos naptártól a jó ébresztőig az mind megtalálható azon az alap készüléken.
Korábban jó volt az, de most nagyon sokat fejlődött az android és remélhetőleg ez a tendencia tovább folytatódik. Pár éve a T-Mobile G1-re nem cseréltem volna el az i900-amat. Most meg már azon is 2.1 vagy 2.2 is fut, ha jól rémlik amit olvastam a twitteren :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1585 Dátum: 2010, 07 18, 00:38:48 »
Korábban jó volt az, de most nagyon sokat fejlődött az android és remélhetőleg ez a tendencia tovább folytatódik. Pár éve a T-Mobile G1-re nem cseréltem volna el az i900-amat. Most meg már azon is 2.1 vagy 2.2 is fut, ha jól rémlik amit olvastam a twitteren :D
Igen ez ami tetszetős a Droidban számomra is és most olvasom, hogy amit anyának is kinéztünk X10 minin 1.6 van de ősszel már frissíthető 2.1-re ami a Sony-nál nagy számnak mondatik, mivel az zártabb rendszerű mint a Galaxy-é.
Már nagyon várom őket. :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1586 Dátum: 2010, 07 18, 01:00:27 »
Nekem 500 megás van, mondjuk a munkahelyemen is, és itthon is van wifi.
Egyszer értem el  250 megát, küldenek sms-t róla, hogy 50%-nál vagyok. De vannak forgalommérő programok, lehet követni.
1 hetes adatforgalom nálam kb 250 MB volt. Posták szinkronizálása, átlagos net(bár elég élvezhető a készüléken),google read sync., sok market. Elég rendesen lóg a neten a galaxy..mondjuk wifit keveset használtam.
Nekem 1 GB-os net csomagom van.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1587 Dátum: 2010, 07 18, 01:08:26 »
Azért én az i900-amat a mai napig készenlétben tartom ha valami bekavarodna a droiddal (főleg az exchange szerver szinkronizációtól félek azt használnom kell minden nap), de a HD2-t már el merem adni.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #1588 Dátum: 2010, 07 18, 01:13:29 »
Az i900-ammal Romovics DXID1-ével nekem 1,-1,5 "dolgos" napot bírt. A Galaxy 3/4 vagy 1 (kevésbé) "dolgos" napot bír. Még tesztelem, hogy leveszem a 3D walpapert és egyebek, hogy úgy kibír e 1 napot.
Szóval az i900-hoz képest szerintem cc.65-70% az üzemidő.

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #1589 Dátum: 2010, 07 18, 01:23:53 »
valakinek felismerte már a készülékét ez a dudva KIES ?
nekem egyszer elkezdte csatlakoztatni de szerintem csak szoftverhiba lehetett... :) mivel a folyamatábra végtelen ciklusba került...
szóval a telefonikon nem jelent még meg sehol... semilyen módban felcsatlakoztatva...
szerintetek?
ez a samsung support nem igazán értelmezhető... volt omniaHD-m is de ott se vitték túlzásba...
Nekem sem ismerte fel. Sajna én már ott tartok, hogy USB módban látja driverként, de azt írja, hogy üres a meghajtó...így nem tudok belépni az sd-be (pedig pár napja még a fényképeket le tudtam menteni).
egyelőre ráhagyom pár napra az egész droidot,aztán jövő hétvégén neki esek megint.

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1590 Dátum: 2010, 07 18, 01:45:41 »
Üdv,

Beléptem a táborba én is :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a legegyszerűbben átmenteni a kontaktokat, SMS-eket, stb... Symbian-ról Androidra?
Bocs, ha már sokszor volt, de SOS lenne és nem találtam (nincsenek lementve outlookba a cuccaim, meg ilyenek).

Előre is köszi!

Amúgy eddig tetszik a cucc! Szokni kell, az biztos...  ;)

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #1591 Dátum: 2010, 07 18, 02:15:24 »
Üdv,

Beléptem a táborba én is :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a legegyszerűbben átmenteni a kontaktokat, SMS-eket, stb... Symbian-ról Androidra?
Bocs, ha már sokszor volt, de SOS lenne és nem találtam (nincsenek lementve outlookba a cuccaim, meg ilyenek).

Előre is köszi!

Amúgy eddig tetszik a cucc! Szokni kell, az biztos...  ;)

Csak tanacsot adok, nem ismerem a Symbiant, ha butasagot irok, egy szakember majd kijavit....
Mentsd le a nevjegyzeked a Symbi-rol pl. nevjegy, csv formatumba, es tedd a fajlt a gepedre, majd a gmail fiokodban (az ugyis kelleni fog) az importalasnal betallozod.
Ezzel a modszerrel megvan az orokos backup is, allandoan szinkronizal.
Hatranya, hogy igy nem (En legalabbis) tudok hivocsoportba helyezni, es egyeni csengohangot adni a nevekhez, ha ezt akarom tenni, letre kell hoznom a telefonban egy ugyanolyan nevu kontaktot, es ahhoz rendelni a dolgokat, majd osszelinkelni a kettot....

Nem elérhető iGabes

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #1592 Dátum: 2010, 07 18, 07:44:25 »
Az i900-ammal Romovics DXID1-ével nekem 1,-1,5 "dolgos" napot bírt. A Galaxy 3/4 vagy 1 (kevésbé) "dolgos" napot bír. Még tesztelem, hogy leveszem a 3D walpapert és egyebek, hogy úgy kibír e 1 napot.
Szóval az i900-hoz képest szerintem cc.65-70% az üzemidő.
Én valami rosszul csináltam :) i900-am sosem bírt 1 napnál többet, csak ha kikapcsoltam, úgy akár heteket is :D Utóbbi időben már egy napot sem, pedig aksi cseréje is volt, Galaxy állandó wifi, állandó mobilnettel is kibírja másfél napig és tolom rendesen, kíváncsi vagyok mikor használom el a 3 gigányi mobilnetem :D

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1593 Dátum: 2010, 07 18, 07:51:33 »
Reggel lehúzom töltőről és ha nem durvulok nagyon AKKOR bírja estig...

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1594 Dátum: 2010, 07 18, 10:08:41 »
Sziasztok,
Én az Iphone VS. I9000 tanakodok. Már hogy melyiket adjam el. Most meg fogtok kövezni, mert pro és kontra. 3 napi tesz során nekem az I9000 levelező rendszere nem jön be. (vagy nem értek hozzá) Bajom: Az Iphone szépen felsorolja azt a hat db email címemet amim van és működik kezeli. I9000 nál mindig kifagy a program, nem tudom kitörölni a leveleket mert kifagy, nem tudok zoomolni a levélben, puritán nagyon. Már négy levelező programot próbáltam.  maildroid, k-9,gmail,+gyári. Egyiknél sem lehet zoomolni a levelekben, Nélkülözhetetlen szerintem, ha egy perces ellenőrzésre állítom be a telefont belassul NÉGY! óra alatt 100% ról lemerül. Nekem a telefon persze elsődlegesen telefonra való de utána az emailok a legfontosabbak.  Még próbálkozom markebtől rátalálni egy jó kliensre de eddig egy nagy csalódás a levelező kezelése... Akit tud segítsen PLS. ASAP
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1595 Dátum: 2010, 07 18, 10:43:27 »
Sziasztok,
Én az Iphone VS. I9000 tanakodok. Már hogy melyiket adjam el. Most meg fogtok kövezni, mert pro és kontra. 3 napi tesz során nekem az I9000 levelező rendszere nem jön be. (vagy nem értek hozzá) Bajom: Az Iphone szépen felsorolja azt a hat db email címemet amim van és működik kezeli. I9000 nál mindig kifagy a program, nem tudom kitörölni a leveleket mert kifagy, nem tudok zoomolni a levélben, puritán nagyon. Már négy levelező programot próbáltam.  maildroid, k-9,gmail,+gyári. Egyiknél sem lehet zoomolni a levelekben, Nélkülözhetetlen szerintem, ha egy perces ellenőrzésre állítom be a telefont belassul NÉGY! óra alatt 100% ról lemerül. Nekem a telefon persze elsődlegesen telefonra való de utána az emailok a legfontosabbak.  Még próbálkozom markebtől rátalálni egy jó kliensre de eddig egy nagy csalódás a levelező kezelése... Akit tud segítsen PLS. ASAP
Add el, és tartsd meg az iPhone-t. Csak bosszankodnál ha nem ezt tennéd.

Én minden email címemet vagy átirányítottam a fő gmailre, vagy letöltöm oda őket. Így csak egyet kell letöltenem, nem 6-ot. A gmail imap, azonnal megkapom ha jön valami. A többire ha jön levél, az lassabb, mert a gmail nem tölti le percenként, csak bizonyos időközönként. Az átirányítottak megjönnek egyből. Húúú, nem tudom érthető-e  :shock:

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1596 Dátum: 2010, 07 18, 10:47:21 »
Add el, és tartsd meg az iPhone-t. Csak bosszankodnál ha nem ezt tennéd.

Én minden email címemet vagy átirányítottam a fő gmailre, vagy letöltöm oda őket. Így csak egyet kell letöltenem, nem 6-ot. A gmail imap, azonnal megkapom ha jön valami. AtTöbbire ha jön levél, az lassabb, mert a gmail nem tölti le percenként, csak bizonyos időközönként. Az átirányítottak megjönnek egyből. Húúú, nem tudom érthető-e  :shock:
Ez ütős válasz volt!!!!
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1597 Dátum: 2010, 07 18, 10:48:45 »
Ez ütős válasz volt!!!!
Ez a véleményem. Ha nem talált ennyi idő alatt megfelelő klienst, és az iphonet jobban tudja erre használni, akkor tartsa meg azt :)
Én nem vagyok fontos ember, nem kell hogy azonnal megkapjak minden mailt. Ha 15 perc után kapom meg, még az sem késő. 

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1598 Dátum: 2010, 07 18, 10:53:39 »
Ez a véleményem. Ha nem talált ennyi idő alatt megfelelő klienst, és az iphonet jobban tudja erre használni, akkor tartsa meg azt :)
Én nem vagyok fontos ember, nem kell hogy azonnal megkapjak minden mailt. Ha 15 perc után kapom meg, még az sem késő.
Én viszont vevő leszek rá ha el akarja adni(persze csakis jó pénzért) :taps: :taps: :taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #1599 Dátum: 2010, 07 18, 10:57:29 »

Nekem az nem tetszik benne, hogy állandóan letölti a leveleimet. Én nem kértem "tőle". Pont most jött egy.:-(
Omnián sem állítottam be. Ha PC közelében vagyok, megnézem.
Sok "jóakaróm" küldözget napi 20-30 poénos mail-t, meg küldd tovább ennek-annak, mindenkinek.
Munka közben zavaró a sok sms hang. Mindig megnézem, hátha valami fontos sms jött, de nem. Csak e-mail.