2024, 11 28, 18:40:17
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159159 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #1600 Dátum: 2010, 07 18, 10:59:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem az nem tetszik benne, hogy állandóan letölti a leveleimet. Én nem kértem "tőle". Pont most jött egy.:-(
Omnián sem állítottam be. Ha PC közelében vagyok, megnézem.
Sok "jóakaróm" küldözget napi 20-30 poénos mail-t, meg küldd tovább ennek-annak, mindenkinek.
Munka közben zavaró a sok sms hang. Mindig megnézem, hátha valami fontos sms jött, de nem. Csak e-mail.
Webes felületen, ne engedélyezd az imapot.  You are not allowed to view links. Register or Login

Beállítások, Pop3/Imap, Az Imap tiltása.
Nem próbáltam, de elméletileg jónak kell lennie így.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #1601 Dátum: 2010, 07 18, 11:02:00 »
Webes felületen, ne engedélyezd az imapot.  You are not allowed to view links. Register or Login

Beállítások, Pop3/Imap, Az Imap tiltása.
Nem próbáltam, de elméletileg jónak kell lennie így.

Köszi.
Letiltottam.
Ha választ írtok, nem kapom meg azt sem :D Mármint az erről értesítő levelet.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1602 Dátum: 2010, 07 18, 11:08:01 »
Köszi.
Letiltottam.
Ha választ írtok, nem kapom meg azt sem :D Mármint az erről értesítő levelet.
Én is kipróbáltam, de mégis jönnek azonnal a levelek.

Engedélyeztem ismét az imapot a webes felületen, mert van más megoldás is:

Galaxy S-en:
Beállítások, Fiókok és szinkronizálás. Rákattintasz az email címedre, és kiveszed a pipát a Gmail mögül. Ekkor a naptár, névjegyek maradnak automatikus szinkronizáláson, a levelek nem. Ezt is kipróbáltam és működik  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető attttis

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S5 G900F
  • PDA ROM: 4.4.2 ANE2
« Reply #1603 Dátum: 2010, 07 18, 11:29:06 »
Én is kipróbáltam, de mégis jönnek azonnal a levelek.

Engedélyeztem ismét az imapot a webes felületen, mert van más megoldás is:

Galaxy S-en:
Beállítások, Fiókok és szinkronizálás. Rákattintasz az email címedre, és kiveszed a pipát a Gmail mögül. Ekkor a naptár, névjegyek maradnak automatikus szinkronizáláson, a levelek nem. Ezt is kipróbáltam és működik  :ok:

Köszi. Beállítottam.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1604 Dátum: 2010, 07 18, 11:49:50 »
Bakker tényleg nincs a gmailban se pincs-zúm...
Mondjuk ott soha sem használtam...más androidon van???

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1605 Dátum: 2010, 07 18, 12:13:15 »
Bakker tényleg nincs a gmailban se pincs-zúm...
Mondjuk ott soha sem használtam...más androidon van???
nincs, masikban sem volt. Ez nekem is faj. Viszont jo a bongeszo ott is van gmail, es nagyitas is.

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1606 Dátum: 2010, 07 18, 13:49:38 »
Üdv,

Beléptem a táborba én is :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a legegyszerűbben átmenteni a kontaktokat, SMS-eket, stb... Symbian-ról Androidra?
Bocs, ha már sokszor volt, de SOS lenne és nem találtam (nincsenek lementve outlookba a cuccaim, meg ilyenek).

Előre is köszi!

Amúgy eddig tetszik a cucc! Szokni kell, az biztos...  ;)

Valaki erre, aki Symbiről váltott? Nem akarnám a gmailbe szinkronizálni a kontaktjaimat, meg az SMS-eim is kellenének.
Esetleg valami progi?

Köszi!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1607 Dátum: 2010, 07 18, 13:59:07 »
Valaki erre, aki Symbiről váltott? Nem akarnám a gmailbe szinkronizálni a kontaktjaimat, meg az SMS-eim is kellenének.
Esetleg valami progi?

Köszi!
Sms-eket nem tudom. Névjegyeket, ha vcardba ki tudod varázsolni, akkor talán az Import sd-ről működhet. Névjegyzék, Egyebek, Importálás exportálás, Importálás sd kártyáról, Telefon. Vagy symbiről sim-re, majd simről a galaxy-ba.

Nem elérhető iGabes

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #1608 Dátum: 2010, 07 18, 14:08:23 »
Sziasztok!
Rászántam magam a rootolásra, ezzel próbálkoztam, de szerintem nem sikerült. Elvileg látnom kéne a System könyvtárat, de nem látom :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1609 Dátum: 2010, 07 18, 14:11:03 »
Sziasztok!
Rászántam magam a rootolásra, ezzel próbálkoztam, de szerintem nem sikerült. Elvileg látnom kéne a System könyvtárat, de nem látom :(

Rootexplorer látja a data/data alatti file-okat? Van superuser permission program az alkalmazások között?

Nem elérhető iGabes

• PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXBLH1
« Reply #1610 Dátum: 2010, 07 18, 14:15:45 »
Rootexplorer látja a data/data alatti file-okat? Van superuser permission program az alkalmazások között?
Van olyan, akkor beszerzek egy ilyen rootexplorert.

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1611 Dátum: 2010, 07 18, 17:03:58 »
Ez a wifi-re való nem csatlakozás egyértelmű szoftveres bug... sokan panaszkodnak...
próbáltam, hogy miután lekapcsolódik (valami oknál fogva) lekapcsolom a mobil netet de akkor sem keres wifit...
az értesítés is be van kapcsolva, hogy jelezze ha talál... nem teszi...

most megnéztem, hogy idehoztam a router mellé és vártam... de nem reagál...
ki-be kapcsolás után egyből felmegy rá... tehát valamiért magától nem teszi ezt meg holott minden be van neki állítva...

az új szoftverrel (xwjg5) csinált valakinek ilyet már (mert akkor fölösleges a frissítés még...)

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1612 Dátum: 2010, 07 18, 19:18:25 »
Add el, és tartsd meg az iPhone-t. Csak bosszankodnál ha nem ezt tennéd.

Én minden email címemet vagy átirányítottam a fő gmailre, vagy letöltöm oda őket. Így csak egyet kell letöltenem, nem 6-ot. A gmail imap, azonnal megkapom ha jön valami. A többire ha jön levél, az lassabb, mert a gmail nem tölti le percenként, csak bizonyos időközönként. Az átirányítottak megjönnek egyből. Húúú, nem tudom érthető-e  :shock:
Mindent értettem, :) Pont azért van 6 email címem hogy ne legyen egy. Külön a fórum, külön a munka, család, stb... Mindegyiknek más hang tehát már a csipogásból tudom kitől kaptam email-t. Ha egy ismerőstől kapok emailt nem jönnék le a 29 fokos létra tetejéről, viszont ha utalás jött banktól azért kíváncsiságból egyből megnézem stb... Egész napomat rászántam az email kérdés megoldására. Jövőhéten ha nincs változás eladom az I9000 t ha valakinek kell privátba írjon.Ára 135e Ha közben beleszeretek megmarad, és az iphone lesz 135e.
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető Technic

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy_S_i9000 + S_II_i9100
  • PDA ROM: MIUI Galnet_v3 + Litening v1.5 (XXKF2)
« Reply #1613 Dátum: 2010, 07 18, 19:25:47 »
Ára 135e Ha közben beleszeretek megmarad, és az iphone lesz 135e.

Nem akarok kötözködni, de a Galaxy S boltban, újonnan 133 849 Ft ;) (2010.07.18)

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1614 Dátum: 2010, 07 18, 19:29:27 »
Nem akarok kötözködni, de a Galaxy S boltban, újonnan 133 849 Ft ;) (2010.07.18)
Én fizetem egy évig a sim kártyát utána aminek van fix díja.(2500 nettó/hó) 165e sim lock nélkül. Tehát a lényeg csak az az egy év amit aláírtam. De ilyen alapon 2 évre nincs 40e ft amennyiért lehet kapni :) csak utána jönnek a csekkek. Röviden van egy szerződés a T-mobilnál amiben az van ha nem fizetem a havidíjat 85e ft fizetendő.
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1615 Dátum: 2010, 07 18, 20:08:50 »
Mindent értettem, :) Pont azért van 6 email címem hogy ne legyen egy. Külön a fórum, külön a munka, család, stb... Mindegyiknek más hang tehát már a csipogásból tudom kitől kaptam email-t. Ha egy ismerőstől kapok emailt nem jönnék le a 29 fokos létra tetejéről, viszont ha utalás jött banktól azért kíváncsiságból egyből megnézem stb... Egész napomat rászántam az email kérdés megoldására. Jövőhéten ha nincs változás eladom az I9000 t ha valakinek kell privátba írjon.Ára 135e Ha közben beleszeretek megmarad, és az iphone lesz 135e.
Akkor már értem  :D Maradjon az iphone  ;)

Nem elérhető tariattila

• tituless
« Reply #1616 Dátum: 2010, 07 18, 20:24:09 »
Nektek is ilyen durván melegszik töltéskor?
Egyik előző telefonom se melegedett ilyen szinten...  Nem károsít ez valamit belül?
Ráadásul nem is a telepnél hanem felül...és még töltőredugás után öt órával is iszonyat meleg..

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1617 Dátum: 2010, 07 18, 20:35:40 »
Nektek is ilyen durván melegszik töltéskor?
Egyik előző telefonom se melegedett ilyen szinten...  Nem károsít ez valamit belül?
Ráadásul nem is a telepnél hanem felül...és még töltőredugás után öt órával is iszonyat meleg..
Nem, egyáltalán nem "durván" meleg se közben, se utána, ha nem használom töltés közben. Kicsit langyos.

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1618 Dátum: 2010, 07 18, 20:45:47 »
Akkor már értem  :D Maradjon az iphone  ;)
Hétfőn visszaviszem a T-hez 3 napon belül el lehet a szerződéstől(számla+hűség)...indoklás nélkül. Nincs szerviz stb... Egyszerűen azt mondom nem kell és sztornózzák a számlát, visszakapom a zsetont. 1400 mondták.Kellene csinálni egy topicot azzal a tárgyal, hogy hibalista, vagy bug-ok... Sokan vásárlás előtt kapnának egy képet hogy mi megy mi nem...

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1619 Dátum: 2010, 07 18, 20:55:12 »
Kellene csinálni egy topicot azzal a tárgyal, hogy hibalista, vagy bug-ok... Sokan vásárlás előtt kapnának egy képet hogy mi megy mi nem...
De ez nem minden telefonnál van így. Nekem csatlakozik a netre, másnak nem, nekem is melegszik, patience-nek nem. Tehát nem lehet általánosítani szerintem.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1620 Dátum: 2010, 07 18, 20:57:51 »
Hétfőn visszaviszem a T-hez 3 napon belül el lehet a szerződéstől(számla+hűség)...indoklás nélkül. Nincs szerviz stb... Egyszerűen azt mondom nem kell és sztornózzák a számlát, visszakapom a zsetont. 1400 mondták.Kellene csinálni egy topicot azzal a tárgyal, hogy hibalista, vagy bug-ok... Sokan vásárlás előtt kapnának egy képet hogy mi megy mi nem...
Már régóta van ilyen: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1621 Dátum: 2010, 07 18, 21:22:39 »
Már régóta van ilyen: You are not allowed to view links. Register or Login
Jó tudni, bár én kimondottan fajtaspecifikus bugokra gondoltam... Mivel szerintem nem szabad egy kalap alá venni minden androidos készüléket. ÁÁÁ nem tudom mit csináljak. Szeretem az I9000 mert gyönyörű a kijelzője, életem első androidos telefonja, szeretem hogy lapos, könnyű jól kezeli az érintést a touch panel(azaz itt már egy kijelzővel egybeépített van) egyszóval van mit szeretni benne, csak az email kezelése nagy fájópontom. Félek hogy ha visszaviszem megbánom. Mindegy melyik ujjamat vágom el fájni fog.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1622 Dátum: 2010, 07 18, 21:25:38 »
Jó tudni, bár én kimondottan fajtaspecifikus bugokra gondoltam... Mivel szerintem nem szabad egy kalap alá venni minden androidos készüléket. ÁÁÁ nem tudom mit csináljak. Szeretem az I9000 mert gyönyörű a kijelzője, életem első androidos telefonja, szeretem hogy lapos, könnyű jól kezeli az érintést a touch panel(azaz itt már egy kijelzővel egybeépített van) egyszóval van mit szeretni benne, csak az email kezelése nagy fájópontom. Félek hogy ha visszaviszem megbánom. Mindegy melyik ujjamat vágom el fájni fog.

Vidd vissza és cseréltesd ki!  ;)
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1623 Dátum: 2010, 07 18, 21:47:36 »
Vidd vissza és cseréltesd ki!  ;)
Szerintem csak a rom a hibás. Én általam összeirt hibalista:
- Töltésnél melegszik de nem kicsit.
- Nem fogadott hívásokat len lehet kitörölni bal felül ott figyel a piros kagyló akkor is ha ráböksz, nem lehet eltávolítani, csak ha újraindítod.
- Ha egy perces az email frissítés (6 db kliensnél) úgy belassul, hogy kezelhetetlen.
- Bluetooth kapcsolat kb 30 perc után lebont, elveszti a jelet mint a jó régi nokiáknál.
- Fring hátsó kamera+hang hibája (tudnak róla a fejlesztők frissítéssel megoldódig, csak most nem jó)
- Nincs még full duplexes hangrögzítés. (mint a HD2)
+ Amiket még nem fedeztem fel...

Ezek kivételével Kibx jó készülék, szerintem idő kérdése és mérnökeink javítják.

Nem elérhető booboo

• PDA: SGS (i9000)
  • PDA ROM: CM 9.1.0 ICS
« Reply #1624 Dátum: 2010, 07 18, 21:51:00 »
Mindegy melyik ujjamat vágom el fájni fog.
Szerintem ez nem az android, vagy a készülék hibája, csupán nem gondolt ilyen igényekre egyik fejlesztő sem....még. ;)
Idővel erre is lesz alternatíva androidra, reméljük! :)