2024, 11 26, 06:33:54

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526775 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6300 Dátum: 2012, 03 18, 20:15:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát igen, sajnos nem tudtam rábírni a működésre. :'(
Azért köszönöm a segítséget!
keress class10es sd-t,de min.6ost,4+ gigásat. menni fog

Nem elérhető zalaitomi

• Navigáció / Navigation: Nav n Go Igo8
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXIK5
« Reply #6301 Dátum: 2012, 03 21, 12:35:01 »
Sziasztok!

gyorsabb lesz az android, ha my stroge-re telepítem, vagy mindegy és maradhat az SD kártyán?

köszönöm

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6302 Dátum: 2012, 03 21, 16:26:49 »
Sziasztok!

gyorsabb lesz az android, ha my stroge-re telepítem, vagy mindegy és maradhat az SD kártyán?

köszönöm

okos emberek letesztelték. Annak ellenére,hogy először a class 10es sd-t gyorsabbnak mondták, a teszt szerint a my storage--ról gyorsabb lesz :)

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #6303 Dátum: 2012, 03 23, 09:42:19 »
A fiam ZTE Blade-je nem erősebb, memóriája sem több. Az idei márciusi CM9 hibátlanul megy rajta. Nem hiszem, hogy GPU legyen benne, felbontása is ugyanaz mint Omnia2. A másiké ZTE Skate, az kb. ugyanaz hardware-ban mint Omnia2, GB gyári is tökéletes volt rajta. Úgyhogy én simán állítom, hogy memória gond sem lenne, ha a ROM kiforrja magát, és nandra kerülne. Bizakodjatok Sándorban!! Ha megcsinálja tökéletes lesz.

Nem elérhető Lajszlo

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note
  • PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: RocketRom JB v1 mod 3 - thx to rstwingo
« Reply #6304 Dátum: 2012, 03 24, 21:42:15 »
Hello,

nemrég szereztem egy Omnia2-t, ma este a MyStorage-re fel is toltam az androidot. Minden jó és szép, kivéve a kamerát. Nagyon lassan "kattan el", eltelik vagy 5 másodperc a fotós szimbólumra kattintás és a hangjelzés között. Ez másnak is így van? (remélem érthetően magyaráztam). Ja! Van amikor ki is fagy amikor a kijelző keresőként funkcionál...

Kösz a segítséget.

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #6305 Dátum: 2012, 03 24, 23:12:19 »
Hello,

nemrég szereztem egy Omnia2-t, ma este a MyStorage-re fel is toltam az androidot. Minden jó és szép, kivéve a kamerát. Nagyon lassan "kattan el", eltelik vagy 5 másodperc a fotós szimbólumra kattintás és a hangjelzés között. Ez másnak is így van? (remélem érthetően magyaráztam). Ja! Van amikor ki is fagy amikor a kijelző keresőként funkcionál...

Kösz a segítséget.

Szervusz!

Igen, a kamera az O2droid gyenge pontja. Elég instabil, de TALÁN lesz új kamera driver és ha így lesz akkor majd tolsz 1 update-et és jó lesz az is.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Lajszlo

« Reply #6306 Dátum: 2012, 03 25, 12:11:25 »
Ok kosz. Kozben trukkoztem egyet, letoltottem markerol egy fotos progit amiben lehetett alliatni a mentesek helyet. Attettem sdrol a belso tarra es erezhetoen gyorsabb lett. Ennek oromere reggeltol ujra winmot hasznalok rajta, mert most jobban tetszik annak az egyszerusege mint a droid. Kulonben is van egy Galaxy Tabom azon droidkodom inkabb :)

Nem elérhető alabama20

« Reply #6307 Dátum: 2012, 03 25, 12:56:53 »
Ok kosz. Kozben trukkoztem egyet, letoltottem markerol egy fotos progit amiben lehetett alliatni a mentesek helyet. Attettem sdrol a belso tarra es erezhetoen gyorsabb lett. Ennek oromere reggeltol ujra winmot hasznalok rajta, mert most jobban tetszik annak az egyszerusege mint a droid. Kulonben is van egy Galaxy Tabom azon droidkodom inkabb :)

:) Még ilyet sem hallottam senkitől, hogy a Winmo egyszerűbb a Droid-tól :)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Lajszlo

« Reply #6308 Dátum: 2012, 03 25, 14:07:14 »
:) Még ilyet sem hallottam senkitől, hogy a Winmo egyszerűbb a Droid-tól :)
Ja, igen :) Én ezt úgy értem, hogy az Androidnál 1 feladatra 50 alkalmazás van, WinMo-ra ugyanaz az 1 feladatra 50 percig kell keresgélnem gugliba, hogy megtaláljam azt az 1 alkalmazást, ami kell :) Néha már idegesít az a rengeteg progi, ami letölthető droidra, mert nem tudok választani... Na, így a WM egyszerűbb :)

Nem elérhető kaprinyak84

• Navigáció / Navigation: Samsung omnia i8000
  • PDA: Samsung omnia i8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #6309 Dátum: 2012, 03 25, 15:33:03 »
Sziasztok!

Egy kérdést tennék fel. Ha My Storage-ra telepítem az Androidot, akkor jobban bírja az akksi, mint ha az SD-ről menne?

Köszi előre is!

Nem elérhető alabama20

« Reply #6310 Dátum: 2012, 03 25, 19:49:44 »
Ja, igen :) Én ezt úgy értem, hogy az Androidnál 1 feladatra 50 alkalmazás van, WinMo-ra ugyanaz az 1 feladatra 50 percig kell keresgélnem gugliba, hogy megtaláljam azt az 1 alkalmazást, ami kell :) Néha már idegesít az a rengeteg progi, ami letölthető droidra, mert nem tudok választani... Na, így a WM egyszerűbb :)

ja így már világos :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6311 Dátum: 2012, 03 27, 08:39:49 »
Sziasztok!

Egy kérdést tennék fel. Ha My Storage-ra telepítem az Androidot, akkor jobban bírja az akksi, mint ha az SD-ről menne?

Köszi előre is!

Valaki okos emberke írta itt egyszer,hogy ha my storage-ra teszed a droidot,többet bír az akksi,mert ha sd-ről fut,folyamatosan használja a kártyaolvasót,és az eszi az akkumulátort. Amúgy visszatérő jelenség, sd-re telepített verzióval,nálam,hogy ha megy a wifi,néha felforrósodik a telefon háta a kártyaolvasó felett. Gondolom ez a merülőforraló-effektus eszi az energiát rendesen  :D És már más is említette a melegedést. Szóval igen,ha my storage-ra teszed tovább fog tartani az akksi.

Nem elérhető Rychy

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #6312 Dátum: 2012, 03 27, 18:25:15 »
Sziasztok!

Segítségeteket kérném,egy kis gondba botlottam az Android telepítése során. Formáztam az Sd kártyámat,a 3 partícióra,ahogy a leírásban is van.Leszedtem a CM2 beta-t,kicsomagoltam a látható fat 32 partícióra,eddig semmi gond nem is volt.Na elindítottam az androidinstall.exe-t,ment egy darabig a telepítés,majd itt megállt.

mmcblk0:mmc0:0001 M2G1DD 1.91GB
mmcblk0: p1 p2 p3 < p5 >

És ennyi,itt áll a történet.Ha tudtok segíteni,hogy mit ronthattam el,és hogyan tudnám megcsinálni,azt nagyon megköszönném. :)  :ima: :'(

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6313 Dátum: 2012, 03 27, 20:50:21 »
Sziasztok!

Segítségeteket kérném,egy kis gondba botlottam az Android telepítése során. Formáztam az Sd kártyámat,a 3 partícióra,ahogy a leírásban is van.Leszedtem a CM2 beta-t,kicsomagoltam a látható fat 32 partícióra,eddig semmi gond nem is volt.Na elindítottam az androidinstall.exe-t,ment egy darabig a telepítés,majd itt megállt.

És ennyi,itt áll a történet.Ha tudtok segíteni,hogy mit ronthattam el,és hogyan tudnám megcsinálni,azt nagyon megköszönném. :)  :ima: :'(

milyen látható fat32-re másoltad? ha automata, sd-re telepítést csinálsz,akkor a my storage gyökerébe, a telefonra, kell másold a telepítő fájlokat(o2beta könyvtár,plusz a 6 fájl). Nem a formázott sd-re.
 Ha csak 2 gigás az sd, és nem legalább class 6-os,lehet,hogy felejtős a dolog. Eddig a 2 gigás sd kártyákkal sokaknak gondja volt.

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #6314 Dátum: 2012, 03 28, 09:43:57 »
Hali!

Biztos béna vagyok és nem találom, de hol lehet a névjegyekhez egyedi csengőhangot rendelni?

Köszi

Nem elérhető gebasz

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-NIGHTLY-Spitya
« Reply #6315 Dátum: 2012, 03 28, 14:16:40 »
Hali!

Biztos béna vagyok és nem találom, de hol lehet a névjegyekhez egyedi csengőhangot rendelni?

Köszi

Telefonkonyv, kivalasztod a kivant nevjegyet, hatszogletu gomb, options, Ringtone.

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6316 Dátum: 2012, 03 29, 08:00:21 »
Telefonkonyv, kivalasztod a kivant nevjegyet, hatszogletu gomb, options, Ringtone.

:ok: :ok: :ok: Műkszik!

:taps: :taps: :taps:

Egyébként a droid kiváló munka, de sajnos az Omnina II-n nem annyira használható mint a winmo.
A sebesség növekedést nem csak a ROM-ba való portolástól kell várni, mert a drájverek optimalizálása sokkal többet nyom a latba.
A hívások felvétele alvó üzemmódból még mindig időigényes.

Viszont kiváló, amikor fontos a google integráció és nincs laptop, internet a környéken.

Így mindkettőt megtartom!

:taps: Szóval hatalmas GRATULÁCIÓ és KÖSZÖNET a fejlesztőknek, ilyen a magyar virtus!  :taps:

Nem elérhető Rychy

• PFC Fan
  • PDA ROM: gyári
« Reply #6317 Dátum: 2012, 03 29, 15:50:58 »
milyen látható fat32-re másoltad? ha automata, sd-re telepítést csinálsz,akkor a my storage gyökerébe, a telefonra, kell másold a telepítő fájlokat(o2beta könyvtár,plusz a 6 fájl). Nem a formázott sd-re.
 Ha csak 2 gigás az sd, és nem legalább class 6-os,lehet,hogy felejtős a dolog. Eddig a 2 gigás sd kártyákkal sokaknak gondja volt.

Köszönöm szépen,megpróbálom akkor. :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6318 Dátum: 2012, 03 30, 08:09:41 »
Köszönöm szépen,megpróbálom akkor. :)
remélem összejön:) mert a hébehóba fagyásoktól eltekintve(legutóbb pl a kindle fagyott meg akku-kivételre szorulós állapotba) tök jól használható.

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6319 Dátum: 2012, 03 30, 08:22:42 »
Sziasztok!

Hali!

Próbálkoztam 2 és 4Gb-s kártyákkal, de azokkal szívás.

Eddig a  leg egyszerűbb telepítés úgy sikerült, hogy a mem karit (8 Gb, class6) linux alól (UHU Live DVD)  particionáltam, egyből gond nélkül felment a droid.

A 8 Gb-s-t 5 Gb Fat32, majd 3 Gb ext4 és 140 linux swap-ra particionáltam.
A telepítő fájlok a My Storage gyökerébe!

Sok sikert

Nem elérhető Rex007

• PDA: Samsung Omnia 2 I8000
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #6320 Dátum: 2012, 04 01, 17:46:12 »
Tud valaki vmit?Lesz még új béta vagy esetleg teljes verzió?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6321 Dátum: 2012, 04 02, 11:58:45 »
Tud valaki vmit?Lesz még új béta vagy esetleg teljes verzió?
pár oldallal előbb Sándor írt pár szót,hogy les folytatás,csak most sajnos lassabban,mert kevesebb az ideje. Hogy akkor most lesz NAND-os droid,vagy driverek lesznek még hozzá újak,vagy pontosan mit is takar ez a "lesz,csak lassabban", nem írta. Vagy ha igen,én nem olvastam :)
Kb ennyi.

Nem elérhető harvel

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: GT-I8000 8GB
  • PDA ROM: I8000NXXIJ6
« Reply #6322 Dátum: 2012, 04 04, 19:13:10 »
Sziasztok!Tegnap a régi nokia 2 GB-os Fat32-re formázott kártyámat(ami sztem class 2-es lehet) az omniamba tettem és a My storagera kicsomagolva feltettem a csomagot ahogy írva volt a readme fileban. Elindítottam a telepítést ami kb 15 percen belül sikerült és elindult a droid.  :)  :taps: Órákon keresztül állítgattam,tesztelgettem és nem fagyott le addig amíg nem kezdtem el állítgatni a beállításokat.Valamikre szerintem érzékeny lehet mert a variálgatások után elkezdett fagyni(akksi kiszedés lett a vége többször is).Háát az akksit finoman szólva zabálja a rendszer én úgy tapasztaltam,ennek elkerülésére állítgattam a dolgokat dehát a fagyások  elkezdődtek sajnos..Lehet,hogy nem nagyon állítgatni semmit,vagy max Cyanogen settingsbe,akkor lehet nem lesz gáz.Nemtom.Lesz pénzem szerintem veszek 1 class 10-es kártyát és akkor avval lehet már nem fog fagyogatni..

Nem elérhető Márk120

• Navigáció / Navigation: Navgo Igo 8
  • PDA: Samsung Omnia 2 GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #6323 Dátum: 2012, 04 05, 19:41:39 »
A telepítés során egy óriási problémába ütköztem. Miután megvolt a telepítés és újraindult le volt jelszavazva a telefonom és miután beírtam a jelszavamat nem fogadta el. Mit tudnék most csinálni ha nem jó a jelszó amit alapból én generáltam?

Köszi ha tudjátok a választ?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6324 Dátum: 2012, 04 06, 09:20:20 »
A telepítés során egy óriási problémába ütköztem. Miután megvolt a telepítés és újraindult le volt jelszavazva a telefonom és miután beírtam a jelszavamat nem fogadta el. Mit tudnék most csinálni ha nem jó a jelszó amit alapból én generáltam?

Köszi ha tudjátok a választ?
újrainduláskor még a winmo boot után nem fogadja el a pint,vagy a droid? mert ha a winmo,az nem a droid hibája, valószínűleg. Vagy elírtad a pint,vagy nem tudom.ha csak a droid,akkor 1szerű:winmo bebootol,ott kiszeded a pint,és pont.
A telefon van pinnel védve,vagy a sim kártya? sim-nek ott a PUK kód amivel feloldható a zár. Telefonnál is lenni kell  valami hasonlónak.  :google2: a barátod,lehet találsz megoldást. Ha nem,akkor szerviz vagy szolgáltató lehet segít.