Hali!
Ma nagy nehezen a linuxos szenvedések után feltettem az andoridot, eleinte igencsak furcsa h a felső menüsorban nagyjából semmi nincs, így nem is vágom h ha belépek valamibe akkor pl mivel tudok visszalépni egyet, minden gombra mást csinál mint eddig..
Ha kikapcsolom/bekapcsolom akkor meg alapba a win indul, h tudom beállítani h andorid menjen alapból
?
annyira sajnállak
Először engedtessék meg nekem ,hogy megjegyezzem: kb az elmúlt 100 oldalon keresztül ezeket a problémákat taglalják az emberkék. A faq-ban szintén le van írva A-tól Z-ig minden. Csak azért mondom, mert mindenki jóhiszeműen válaszol ezekre a kérdésekre,egyszer-kétszer-tízszer,aztán a kérdezőn kívül senki nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvasson,és megkeresse a már leírt dolgokat.
Pro primo: nem értem mi volt a nagy szenvedés a linuxszal, de örülök,hogy a végére jártál. Pro secundo. már le lett írva,sokak által,sokszor: ez nem ROM,hanem egy futtatható program segítségével indítod a droidot winmo alól,tehát ezzel a változattal mindig winmo indul majd, aztán utána a droidot indíthatod. de feltehetsz dual boot-ot,ami a winmo legelején feelajánlja a választás lehetőségét winmo ill droid között...A gombpk leosztása más,mint a winmoban.Winmo-s billentyűzár-gomb a visszalépés,telefon letevő gombot konfigurálni lehet a spicagenmod settings-nél, ha jól emlékszem,bill.zárnak,kilépés programból+bill.zár,stb..A felső menü érintésre megjelenik, folyamatos nyomás-ill lehúzás után legördül a menü a beállításokkal-ezzelazzal...próbálkoz.
És olvasni,olvasni sokat....