2024, 11 26, 06:38:27

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526776 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető sanyaa0111

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung i8000 omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxik5
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6325 Dátum: 2012, 04 06, 18:47:56 »
üdvözletem mindenkinek nekem lenne egy olyan kis problémám szeretném az androidot telepíteni az omnia 2 es memória kártyámra (2gb-s)szépen formáztam fat 32 be majd felmásoltam a fájlokat elindítottam az o2beta mappában található androidinstall.exe-t Szépen le is futott aminek le kell ujraindul a windows. Ezek után elinditom az sd kártyán található haret.exe-t és rányomnék a RUN-ra mire ő közli hogy nem található default.txt az sd-kártyán amiben igaza is van, viszont akkor mire kell átírni ezt mivel semmi új fájl sem található az sd kártyán. a segítséget előre is köszönöm

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #6326 Dátum: 2012, 04 06, 21:28:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
üdvözletem mindenkinek nekem lenne egy olyan kis problémám szeretném az androidot telepíteni az omnia 2 es memória kártyámra (2gb-s)szépen formáztam fat 32 be majd felmásoltam a fájlokat elindítottam az o2beta mappában található androidinstall.exe-t Szépen le is futott aminek le kell ujraindul a windows. Ezek után elinditom az sd kártyán található haret.exe-t és rányomnék a RUN-ra mire ő közli hogy nem található default.txt az sd-kártyán amiben igaza is van, viszont akkor mire kell átírni ezt mivel semmi új fájl sem található az sd kártyán. a segítséget előre is köszönöm
Öreg hiba. Olvass figyelmesen. Sd-re automata telepítésnél My storage-re másold a telepítő fájlokt,haret.exe-t is.onnan futtasd. Ne sd-ről. Mondom :faq -ot olvasd figyelmesebben.

szkristof

• Vendég
« Reply #6327 Dátum: 2012, 04 09, 13:48:22 »
Szevasztok!
Fel akartam rakni a droidot az o2-mre, de valamiért nem sikerül.
Most ott tartok, hogy beleraktam a micrsd-t a helyére és a my storagere telepítettem.
Újraindult, hát a startup.txt-t csak ubuntuval láttam,a my storaget nem látja az omnia. >:(
Segítséget előre thx.

Nem elérhető norbi1121

• PFC Fan
  • PDA: omnia 2
  • PDA ROM: 56566767
« Reply #6328 Dátum: 2012, 04 09, 18:48:42 »
Segítséget kérnék. omnia 2-re szeretném feltenni az androidot, mindent úgy csináltam ahogy kell. my storage-ba bemásoltam mindent. elindítom az android installt, az el is indul. aztán ennyi. nem akar végig menni és újraindulni. olyan mintha lefagyott volna. fél órát vártam, hátha befejezi, de nem. olvastam h partícót kelleen csinálni neki linux alól. ahhoz nem értek.. örülnék ha vki megszánna és segítene. előre is köszi

szkristof

• Vendég
« Reply #6329 Dátum: 2012, 04 09, 20:06:33 »
Segítséget kérnék. omnia 2-re szeretném feltenni az androidot, mindent úgy csináltam ahogy kell. my storage-ba bemásoltam mindent. elindítom az android installt, az el is indul. aztán ennyi. nem akar végig menni és újraindulni. olyan mintha lefagyott volna. fél órát vártam, hátha befejezi, de nem. olvastam h partícót kelleen csinálni neki linux alól. ahhoz nem értek.. örülnék ha vki megszánna és segítene. előre is köszi
Én ez után eggyel álltam meg.
Bele kell rakni microsd-t és rögtön továbbmegy. :ok: utána restartol és nem találod a my storage-t.

Nem elérhető norbi1121

• PFC Fan
  • PDA: omnia 2
  • PDA ROM: 56566767
« Reply #6330 Dátum: 2012, 04 09, 20:26:57 »
a micro sd kárytya bennt van, de nem megy tovább, megáll a telepítés... vki igazán segíthetne nekünk, mert rajtam kívül még jópár embernek nem megy. ha vkinek megy, írja le legyen szíves hogy hogyan tudunk életet verni az androidba  :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6331 Dátum: 2012, 04 10, 13:30:41 »
a micro sd kárytya bennt van, de nem megy tovább, megáll a telepítés... vki igazán segíthetne nekünk, mert rajtam kívül még jópár embernek nem megy. ha vkinek megy, írja le legyen szíves hogy hogyan tudunk életet verni az androidba  :)
Mekkora az sd, milyen class? 2gigás kártyával ne nagyon próbálkozz. Minimum 4giga,class 6os,amivel eddig nem nagyon volt problémája senkinek. 2 gigással nem települt,általában, class2 túl lassú, az se jó, class4 se egy rakéta. Class 6 a felső minimum, class10 az optimális.
leirom,nekem mi van: 8 gigás.class6os sd kártya, megformázva hol winmo alatt telefonban, hol win7 alatt pcről, vagy linux alatt fat 32re, vagy ext4-re. My storage-ra másolt telepitő fájlok( winmo alatt az beállításoknál  "usb mode" " mass storage-my storage"-re  állitva). My storage-ról elinditottam az installandroidot,aztán vártam negyed órát, majd újraindult. Ekkor a my storage-ról elinditottam a haret.exe-t, és kész. Eddig már vagy 5-6-szor telepitettem a droidot az o2-re, egyszer sem volt semmi gondom.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6332 Dátum: 2012, 04 10, 13:35:31 »
Szevasztok!
Fel akartam rakni a droidot az o2-mre, de valamiért nem sikerül.
Most ott tartok, hogy beleraktam a micrsd-t a helyére és a my storagere telepítettem.
Újraindult, hát a startup.txt-t csak ubuntuval láttam,a my storaget nem látja az omnia. >:(
Segítséget előre thx.
O2 csatlakoztatva van a pc-hez,mikor nem látja a my storage-et? Mert ha igen, és az usb mode my storage-re van állítva,akkor azért nem látja. Ha nincs pchez csatlakoztatva,akkor nem tudom. Nekem semmi gondom nem volt eddig, class 6os sd kártya, 8 gigás, eddig vagy 6szor teleítettem, telefonban, pc-n win7 alatt illetve linux alatt formázott sd-re. FAT32 is volt már particionálva, ext4 is... Mindig simán ment fel a droid.

szkristof

• Vendég
« Reply #6333 Dátum: 2012, 04 10, 14:14:03 »
Mekkora az sd, milyen class? 2gigás kártyával ne nagyon próbálkozz. Minimum 4giga,class 6os,amivel eddig nem nagyon volt problémája senkinek. 2 gigással nem települt,általában, class2 túl lassú, az se jó, class4 se egy rakéta. Class 6 a felső minimum, class10 az optimális.
leirom,nekem mi van: 8 gigás.class6os sd kártya, megformázva hol winmo alatt telefonban, hol win7 alatt pcről, vagy linux alatt fat 32re, vagy ext4-re. My storage-ra másolt telepitő fájlok( winmo alatt az beállításoknál  "usb mode" " mass storage-my storage"-re  állitva). My storage-ról elinditottam az installandroidot,aztán vártam negyed órát, majd újraindult. Ekkor a my storage-ról elinditottam a haret.exe-t, és kész. Eddig már vagy 5-6-szor telepitettem a droidot az o2-re, egyszer sem volt semmi gondom.
8gb class 4 az a bajom (nekem mindig a szar jut) sőt ragasztóval van bent, mert hiányzik a fedél >:(
O2 csatlakoztatva van a pc-hez,mikor nem látja a my storage-et? Mert ha igen, és az usb mode my storage-re van állítva,akkor azért nem látja. Ha nincs pchez csatlakoztatva,akkor nem tudom. Nekem semmi gondom nem volt eddig, class 6os sd kártya, 8 gigás, eddig vagy 6szor teleítettem, telefonban, pc-n win7 alatt illetve linux alatt formázott sd-re. FAT32 is volt már particionálva, ext4 is... Mindig simán ment fel a droid.
A telefon nem látja a my storaget

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6334 Dátum: 2012, 04 10, 14:29:02 »
8gb class 4 az a bajom (nekem mindig a szar jut) sőt ragasztóval van bent, mert hiányzik a fedél >:(A telefon nem látja a my storaget

Értem,hogy a telefon nem látja. De a telefon fel van csatlakozva a száítógépre,mikor nem klátja a telefon a my storage-ot? Mert ha csatlakoztatva van a telefon usb-vel a pchez,akkor nem látja a mystorageot...

szkristof

• Vendég
« Reply #6335 Dátum: 2012, 04 10, 14:36:05 »

Értem,hogy a telefon nem látja. De a telefon fel van csatlakozva a száítógépre,mikor nem klátja a telefon a my storage-ot? Mert ha csatlakoztatva van a telefon usb-vel a pchez,akkor nem látja a mystorageot...
Amikor le van szedve a pcről
De a pc látja

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6336 Dátum: 2012, 04 10, 15:44:09 »
Amikor le van szedve a pcről
De a pc látja
igen, a pc látja.ha a winmo beállításnál a mass storage my storage-re van állítva,akkor a my storage-et,ha sd card-ra, akkor azt.
Nem tudom,mitől van ez,hogy nem látja a my storage-et az omnia.... nem találkoztam a jelenséggel... csak ha csatlakozva van a pchez. akkor az épp aktuális beállítás szerint, amit lát a pc usb-n keresztül,azt nem látja a telefon...

szkristof

• Vendég
« Reply #6337 Dátum: 2012, 04 10, 18:19:33 »
Az rendes, ha bemegyek a filekezelőbe és 7 db my storage-t találok?
Itt az ideje romfrissítésnek.

Nem elérhető vic007

• PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
« Reply #6338 Dátum: 2012, 04 12, 15:03:05 »
Sziasztok,

Segítsetek... >:(

Én már régóta nem használom, fiam szokta játékra...egy idő után soha nem bootol be... :(

Most újrahúztam mystorage-ra, működik is, de market nem hajlandó semmit se letölteni... :hmm:

Már nem emlékszem mit kellett vele bűvészkedni...

Valaki aki tudja, elárulja??

Nem elérhető lmaresz

• PDA: i900 omnia
  • PDA ROM: i900bsij
« Reply #6339 Dátum: 2012, 04 12, 17:49:37 »
Sziasztok!
Feltettem az automata telepítőt a MyStorage-re és elindítottam... A telepítés megáll  :shock: a "Checking FAT32 partition number"-nél és villog az alsó vonal. A memóriakártyám 8Gb Class 6-os szóval nem lehet ezzel gond. Viszont nem partícionáltam külön a memóriakártyát. FAT32 az egész memóriakártya.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!

szkristof

• Vendég
« Reply #6340 Dátum: 2012, 04 13, 20:45:43 »
Sziasztok!
Feltettem az automata telepítőt a MyStorage-re és elindítottam... A telepítés megáll  :shock: a "Checking FAT32 partition number"-nél és villog az alsó vonal. A memóriakártyám 8Gb Class 6-os szóval nem lehet ezzel gond. Viszont nem partícionáltam külön a memóriakártyát. FAT32 az egész memóriakártya.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Az a baj, hogy partícionálni kötelező! ;)

Nem elérhető lmaresz

« Reply #6341 Dátum: 2012, 04 13, 21:13:02 »
Hogy tudok Windows alatt partícionálni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #6342 Dátum: 2012, 04 13, 21:23:17 »
Hogy tudok Windows alatt partícionálni?
Pl ezzel: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető lmaresz

« Reply #6343 Dátum: 2012, 04 14, 21:53:46 »
Nem találom a MyStorage gyökerében  a Startup.txt  :shock: miért van?

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #6344 Dátum: 2012, 04 16, 21:07:07 »
Nem találom a MyStorage gyökerében  a Startup.txt  :shock: miért van?

Ha nincs ott akkor kezdésnek nézz körül itt: You are not allowed to view links. Register or Login
És ha ott nem találod meg a megoldást akkor kérdezz ebben a topicban. Neio sokat fáradt vele mire ezt mind leírta szóval ne legyen a munkája hiábavaló  ;)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető ist1

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: samsung omnia II gt-i8000
  • PDA ROM: NXXIL3/TMHIL3/BOIL1
« Reply #6345 Dátum: 2012, 04 17, 18:22:32 »
Hali!
Ma nagy nehezen a linuxos szenvedések után feltettem az andoridot, eleinte igencsak furcsa h a felső menüsorban nagyjából semmi nincs, így nem is vágom h ha belépek valamibe akkor pl mivel tudok visszalépni egyet, minden gombra mást csinál mint eddig..
Ha kikapcsolom/bekapcsolom akkor meg alapba a win indul, h tudom beállítani h andorid menjen alapból
?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6346 Dátum: 2012, 04 17, 20:42:09 »
Hali!
Ma nagy nehezen a linuxos szenvedések után feltettem az andoridot, eleinte igencsak furcsa h a felső menüsorban nagyjából semmi nincs, így nem is vágom h ha belépek valamibe akkor pl mivel tudok visszalépni egyet, minden gombra mást csinál mint eddig..
Ha kikapcsolom/bekapcsolom akkor meg alapba a win indul, h tudom beállítani h andorid menjen alapból
?

annyira sajnállak :)
Először engedtessék meg nekem ,hogy megjegyezzem: kb az elmúlt 100 oldalon keresztül ezeket a problémákat taglalják az emberkék. A faq-ban szintén le van írva A-tól Z-ig minden. Csak azért mondom, mert mindenki jóhiszeműen válaszol ezekre a kérdésekre,egyszer-kétszer-tízszer,aztán a kérdezőn kívül senki nem veszi a fáradtságot,hogy visszaolvasson,és megkeresse a már leírt dolgokat.
Pro primo: nem értem mi volt a nagy szenvedés a linuxszal, de örülök,hogy a végére jártál. Pro secundo. már le lett írva,sokak által,sokszor: ez nem  ROM,hanem egy futtatható program segítségével indítod a droidot winmo alól,tehát ezzel a változattal mindig winmo indul majd, aztán utána a droidot indíthatod. de feltehetsz dual boot-ot,ami a winmo legelején feelajánlja a választás lehetőségét winmo ill droid között...A gombpk leosztása más,mint a winmoban.Winmo-s billentyűzár-gomb a visszalépés,telefon letevő gombot konfigurálni lehet a spicagenmod settings-nél, ha jól emlékszem,bill.zárnak,kilépés programból+bill.zár,stb..A felső menü érintésre megjelenik, folyamatos nyomás-ill lehúzás után legördül a menü a beállításokkal-ezzelazzal...próbálkoz.
És olvasni,olvasni sokat....

Nem elérhető ist1

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: samsung omnia II gt-i8000
  • PDA ROM: NXXIL3/TMHIL3/BOIL1
« Reply #6347 Dátum: 2012, 04 18, 11:55:49 »
:D köszönöm azért, de be kell valljam lusta vagyok 100 oldalt visszaolvasni, 5-t megtettem egyébként, azonban így is körülbelül másfél napig faq-ot olvastam amit már szinte kívülről tudok, de erről a dual bootról szerintem nem esik benne szó. (nem írom 100 %-ra mert ilyenkor szoktak beégni az emberek  :)) A linuxszal való szenvedés azért volt, mivel mindig hibát írt ki az és csak a 3 vmware-el több óra után sikerült feltenni, gondolom a gépem is lassú hozzá, de végül csak célba értem. Hozzáteszem előtte még párszor kipróbáltam h magát rakja fel a my storage-re, mindent particionáltam és mindenhonnan elindítottam az is hibát írt ki folyamatosan. Hirtelen furcsa volt a gombkiosztás, nyilván rájöttem volna rövidebb idő után de annyira örültem h végre feltettem h elkapott a hév azért írtam be a fórumba.
Röviden annyit akartam mondani, h köszönöm és sorry. :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6348 Dátum: 2012, 04 18, 21:29:20 »
:D köszönöm azért, de be kell valljam lusta vagyok 100 oldalt visszaolvasni, 5-t megtettem egyébként, azonban így is körülbelül másfél napig faq-ot olvastam amit már szinte kívülről tudok, de erről a dual bootról szerintem nem esik benne szó. (nem írom 100 %-ra mert ilyenkor szoktak beégni az emberek  :)) A linuxszal való szenvedés azért volt, mivel mindig hibát írt ki az és csak a 3 vmware-el több óra után sikerült feltenni, gondolom a gépem is lassú hozzá, de végül csak célba értem. Hozzáteszem előtte még párszor kipróbáltam h magát rakja fel a my storage-re, mindent particionáltam és mindenhonnan elindítottam az is hibát írt ki folyamatosan. Hirtelen furcsa volt a gombkiosztás, nyilván rájöttem volna rövidebb idő után de annyira örültem h végre feltettem h elkapott a hév azért írtam be a fórumba.
Röviden annyit akartam mondani, h köszönöm és sorry. :D

semmi gond,csak tényleg fárasztó 100szor leírni ugyanazt..
amúgy nem kell végigolvasni,csak keresni,mondjuk "droid telepítés","sd card", "gomb kiosztás"stb.  szavakra...
ja és gratula a sikeres telepítéshez :)

Nem elérhető Rex007

• PDA: Samsung Omnia 2 I8000
  • PDA ROM: 6.5
« Reply #6349 Dátum: 2012, 04 19, 15:47:17 »
Valaki tud valamilyen bizalmas infót a droidról?