Szia!
Köszi a választ, de végrehajtva továbbra is megáll annál a folyamatnál, mielőtt kiírja az End?-et előtte felsorol mindenféle karakteres választási lehetőséget egy Emergency help cím után.
a telefonom 2 gb-os még ndks darab nem frissítettem rajta még semmit se minden gyári, ez jelent vmi problémát?
elvileg az,hogy a winmo-n változtattál e vagy sem, szerintem nem oszt,nem szoroz,lévén,hogy a "karakteres képernyő" már a linux, és a winmo sehol nincs.. Nekem t-mobile szolgáltatói ROM van fenn, már vagy 6szor telepítettem egy class6-os 8 gigás sd-re a droidot,minden gond nélkül, egy klikkre. Eddig az ilyen end-es ,meg telepítéses gondok a 2 gigás ,ill. a class2-es sd kártyáknál voltak. Legalábbis ez volt egy közös pont,általában. A te sd-d class hányas?
Próbáld ext4re formázni az egész sd-t linux alatt gparted-del, vagy win alatt Mini Tool Partition Wizard-dal. Aztán hajrá.
Mondom: 8gigás class6-os sd kártyára, automata installal 6szor felment, a droid, első klikkre,úgy,hogy előtte sd-t hol win 7 alatt formáztam fat32re,hol simán, telefonban formáztam, winmo alatt,vagy fat32 re formáztam linuxban, gparteddel, esetleg ext4re formáztam linuxban gparteddel...