Lehet, szentségtörés amit írok, de szerintem nem is biztos, hogy érdemes ROM-ba tenni a droidot.
Persze sebesség .... stb.... viszont rengeteg erőfeszítés egy kiváló, de kifutott, elavult hardver újraélesztésére.
Viszont a jelen módszerrel kétlaki okos telónk van, és ha gondot jelent a droid jelenlegi hiányossága, akkor pár perc és újra egy tökéletes gyári, vagy valamilyen ROM-s (nekem Rapid) telónk van.
Senkifia-val egyetértek, droid a my storage-ra, SD-re swap és működik a rendszer. (én is ezt fogom követni, ha lesz pici időm, a faq jól leírja, remélem még nekem is sikerül
)
Fontosabb lenne szerintem:
- stabil kamera droid alá (legtöbbször csak ezért kell a winmo);
- lehet rosszul látom, de a CPU energia gazdálkodás, vagy használat nincs optimalizálva, mert min winmo, azonos használat mellett, 2x, 3x tovább bírja az akksi;
- a rejtélyes fagyások is javíthatóak volnának, ha mi "buta" felhasználók, tudnánk, hogy mely dump adatokat kell megküldeni segítség képen a fejlesztőknek;
Egyébként pedig KÖSZÖNJÜK a lelkes programozók munkáját, mert az az okos ki meg is tudja csinálni, amit az okoskodók mondogatnak
!!