hmmm...érdekes fejlemény: telepítgettem játékokat droidra.egyszercsak lefagy. na nem baj,újraindítás. erre bejön Rapid dual boot, mondom neki:droid,kiírja,HaRet ...és lefagy. újraindítás. Dual boot,mondom:winmo...bejön a pin kódig, onnan várakozik, majd lefagy. csak akku ki segít.próbálok hard resetet, gombokkal...nem megy. Nyomom egyszerre a felvevő-letevő-hangerő fel-képernyőzár gombot,kikapcsolt állapotban,egy darabig semmi,majd bekapcsol,és kezd boot-olni,majd aaz előzőhöz hasonlóan lefagy. Na ilyenkor mi van ?
közben próbáltam ugyanezt kiszedett sd-vel, winmo ugyanúgy fagyott. Most legújabban sd vissza, eljutott a zöld o2droid fliratig,és még nem fagyott le. elvileg tölti.
NA ilyen eddig még nem volt. Főképp az érdekes,hogy a hard reset gomb-kombinációra nem reagált....
Mielőtt kérdezné valaki: a my storage 500 megás ,rendszer visszaállítós,partíciójához véletlenül sem nyúltam...
Most egyelőre még futkos az o2droid zölden,úgy néz ki, indul... elért a pinhez...ééés elindult.... és elvileg megy.
osmos hd nevű játékot telepítettem, és próbáltam futtatni,mielőtt lefagyott...na most leszedtem
ha valakinek van ötlete,ilyen mitől lehet,szívesen vennék felvetéseket
... Az én logikám szerint a droid nem kéne belepiszkítson a winmoba, amennyire én látom. De lehet,hogy tévedek. lehet,hogy a my storage macerálása(128 megás swap partíció létrehozása)csinált valamit?
na nem tudom, buta vagyok ehhez
pedig szeretem érteni a dolgokat...