2024, 11 26, 11:29:25

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526790 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6200 Dátum: 2012, 02 26, 18:13:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem nem fagy :)
Vagyis nagyon ritkán...És többnyire miattam.

Szerintem ezt már nem lehet jobbá tenni. Ennyit tud  az sd, meg a storage sebessége miatt..
ROM meg halott ügy...
 :( :'(

A kétségbeesést nem szabad feladni :)
hátha mégis megszán minket Sándor, és ROM-osítja a droidot :)
Az a baj,hogy eddig is elképesztő mértékű munkát meg időt ölhettek(hetett) bele. És most már csak egyedül csinálná...
Hát reménykedjünk... :)

Nem elérhető jeepatti

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: OMNIA II
  • PDA: OMNIA II
  • PDA ROM: 5
« Reply #6201 Dátum: 2012, 02 26, 21:26:38 »
SZiasztok!

Lefuttattam az autómata telepítést az omnia II projektben leírtak szerint SD gyökerébe téve a kicsomagolt állományt.

Ha indítom a telefont tudok választani WIN és DROID közt.

A startup fájlban a root=/dev nél nekem /ram0  van nem az amit a leírás említ.

A telefonon DROID választáskor fut a töltés a végén meg kiírja hogy 30mp és újraindul de sosem indul el a program.

A menüben hiába választok WINT akkor is DROIDOS boot indul pár másodperc múlva

Mi lehet a gond?

Így csak ha kiveszem a kártyát tudom a telefont WM ben használni.  Köszi

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6202 Dátum: 2012, 02 26, 22:18:56 »
SZiasztok!

Lefuttattam az autómata telepítést az omnia II projektben leírtak szerint SD gyökerébe téve a kicsomagolt állományt.

A telefonon DROID választáskor fut a töltés a végén meg kiírja hogy 30mp és újraindul de sosem indul el a program.

Mi lehet a gond?

nem emlékszem,mit ír a faq pontosan, de szinte biztos,hogy a kicsomagolt  telepítőfájlokat a MyStorage gyökerébe kell pakolni,nem az sd-be. ez az alap. a többi a ráadás :)
próbáld úgy,valszeg menni fog.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6203 Dátum: 2012, 02 26, 22:30:45 »
SZiasztok!

Mi lehet a gond?

szóval telepítőfájlok(o2beta könyvtár,ext4.tar,haret,stb) a My Storage gyökerébe, o2beta mappából az androidinstall elindít,é hátradől.utána ,negyedóra múlva,telefon újraindul,winmo-val,majd ,ha dual boot van feltéve,felajánlja a választást,(a dual boot-nak be kell állítani,hogy hol keresse a  haret.exe-t)kiválasztod a droidopt,és elvileg "android loading on omnia II" majd zöld "o2droid" felirat fut egy pár percig,aztán  kéri a droid a PIN-t....És ennyi. Ha meg nem választod a dual boot-nál a droidot,akkor alapból a winmo indul. Nekem a Rapid dual boot-ja van fenn, ez így megy. de mással isvalszeg...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6204 Dátum: 2012, 02 27, 00:45:39 »
hmmm...érdekes fejlemény: telepítgettem játékokat droidra.egyszercsak lefagy. na nem baj,újraindítás. erre bejön Rapid dual  boot, mondom neki:droid,kiírja,HaRet ...és lefagy. újraindítás. Dual boot,mondom:winmo...bejön a pin kódig, onnan várakozik, majd lefagy. csak akku ki segít.próbálok hard resetet, gombokkal...nem megy. Nyomom egyszerre a felvevő-letevő-hangerő fel-képernyőzár gombot,kikapcsolt állapotban,egy darabig semmi,majd bekapcsol,és kezd boot-olni,majd aaz előzőhöz hasonlóan lefagy. Na ilyenkor mi van ? :)

közben próbáltam ugyanezt kiszedett sd-vel, winmo ugyanúgy fagyott. Most legújabban sd vissza, eljutott a zöld o2droid fliratig,és még nem fagyott le. elvileg tölti.
NA ilyen eddig még nem volt. Főképp az érdekes,hogy a hard reset gomb-kombinációra nem reagált....
Mielőtt kérdezné valaki: a my storage 500 megás ,rendszer  visszaállítós,partíciójához véletlenül sem nyúltam...
Most egyelőre még futkos az o2droid zölden,úgy néz ki, indul... elért a pinhez...ééés elindult.... és elvileg megy.
osmos hd nevű játékot telepítettem, és próbáltam futtatni,mielőtt lefagyott...na most leszedtem :)
ha valakinek van ötlete,ilyen mitől lehet,szívesen vennék felvetéseket  ;)... Az én logikám szerint a droid nem kéne belepiszkítson a winmoba, amennyire én látom. De lehet,hogy tévedek. lehet,hogy a my storage macerálása(128 megás swap partíció létrehozása)csinált valamit?
na nem tudom, buta vagyok ehhez :) pedig szeretem érteni a dolgokat...

Nem elérhető Tocsi0327

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Omnia 2
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: i8000mxxil3
« Reply #6205 Dátum: 2012, 02 27, 13:02:09 »
Én fel tetem linuxbol strogera a droidot ! De se az sd kártyát nem látja sem a nyílt forrású wifimet ? Így letölteni sem tudok a készülékek mivel nincs hova töltsön ! Szerintetek mit bánázhatam el ? És vala hogy meg lehet e estleg úgy csinálni hogy winmo le törölni a készülékről és csak az android fusson ?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6206 Dátum: 2012, 02 27, 15:01:15 »
Én fel tetem linuxbol strogera a droidot ! De se az sd kártyát nem látja sem a nyílt forrású wifimet ? Így letölteni sem tudok a készülékek mivel nincs hova töltsön ! Szerintetek mit bánázhatam el ? És vala hogy meg lehet e estleg úgy csinálni hogy winmo le törölni a készülékről és csak az android fusson ?

:olvass: :) ...mert írva vagyon,hogy sajnos Sándor egyedül maradt a fejlesztében,úgyhogy az o2droid valószínűleg megáll ezen a szinten(ami egy tök jó szint,köszönjük ezt a lehetőséget is sándornak:) ),és nem lesz belőle ROM. Magyarul: a winmo mindenképp be kell töltsön,mert ez a droid egy winmo alatt futó programként kezd futni. Azután betölti a linuxot, a linux kinyomja minden hardver elemből a winmo-t, betölt a droid,és onnan kezdve csak és kizárólag droid. De a winmo kell az elejére.
SD kártyát próbáld leformázni fat32-re,vagy inkább ext4-re,ha már linux alól buherálsz,hátha úgy nagyobb a sikered... Azon kívűl nézd át a faqban a lépéseket,nem e rontottál el valamit menet közben.
Én sajnos még mindig d-ről futtatom a linuxot:) my storage-es telepítésről nem tudok nyilatkozni. Sd-ről látja a kátyát(értelemszerűen) illetve megy a wifi is gond nélkül,meg a letöltések, stb.
Mit jelent amúgy,hogy "nem látja az sd kártyát'"? A "Beállítások/SD kártya és telefon tárhely"nél nem jelenik meg az sd?illetve nem írja ki,hogy van neked olyan, és hogy mekkora?

Nem elérhető Tocsi0327

• PFC Fan
« Reply #6207 Dátum: 2012, 02 27, 17:35:16 »
Nem látja a kártyát pedig benne van ! winmo allat látja a kártyát és a wifit is !!
Kamera is hol kapcsol hol nem ! Emelet a giroszenzor szinte 0 !
Át néztem a kenelt ! Bootot is és hogy estleg nem e véletlen chipset vagy valami más baj lenne e ? De semmi az android szépen megy csak így a számomra használhatatlan !!
Ha Sándor szeretné akkor tudnák segíteni mert eddig én Nokiákat Androidositotam és új symbianokat írtam !!!

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #6208 Dátum: 2012, 02 27, 19:56:00 »
Beszélni kicsit magyar...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6209 Dátum: 2012, 02 27, 20:29:24 »
Nem látja a kártyát pedig benne van ! winmo allat látja a kártyát és a wifit is !!
Kamera is hol kapcsol hol nem ! Emelet a giroszenzor szinte 0 !
Át néztem a kenelt ! Bootot is és hogy estleg nem e véletlen chipset vagy valami más baj lenne e ? De semmi az android szépen megy csak így a számomra használhatatlan !!
Ha Sándor szeretné akkor tudnák segíteni mert eddig én Nokiákat Androidositotam és új symbianokat írtam !!!

kamerával másnak is vannak gondjai. Nekem megy szépen,csak a film felbontása nagyon gyenge, és a beépített kamera szoftverrel nem megy a hardveres kamera gomb. de pl az lg camera progival megy a kamera gomb, csak nálam olyan formátumot fotózott,amit sehol em tudtam megnyitni. pedig elvileg jpg.
Winmo alatt nem szokott az embereknek gondja lenni szinte semmivel, ha normálisabb ROM van fenn :)
Sándort kéne megkérdezni, de írhatsz szerintem Rapidnak, vagy más topikgazdának. Sándor nickje meg Bsbsbs...asszem megvan az összes :)
Keress rá, írj neki privátban,hogy beszállnál. errefelé egyből sztár lennél, ha meggyőznéd Sándort a folytatásról, és segítenél is neki ROM-má csinálni az o2droidot :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6210 Dátum: 2012, 02 27, 20:32:54 »
Beszélni kicsit magyar...
Errefelé nem baj az...sőt, előny :D

Nem elérhető Tocsi0327

• PFC Fan
« Reply #6211 Dátum: 2012, 02 27, 23:27:18 »
2.2 androidit próbálom teljes romá alakítani !! Mert valami az súgja ha ez sikerül után lesz teljes csak az android rajta ! Csak előtte keresek egy készülék típust ami meg egyezik 70 % ban az Omnia 2 sel !!!
Jelentem a munkának neki láttam fejleményeket jelzem !!!
Már rá jöttem mit bénáztam el ! Teljesen le zártam , mint ha írás védet lenne a telefon ! Hibát ki javítottam !

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6212 Dátum: 2012, 02 28, 08:19:56 »
2.2 androidit próbálom teljes romá alakítani !! Mert valami az súgja ha ez sikerül után lesz teljes csak az android rajta ! Csak előtte keresek egy készülék típust ami meg egyezik 70 % ban az Omnia 2 sel !!!
Már rá jöttem mit bénáztam el ! Teljesen le zártam , mint ha írás védet lenne a telefon ! Hibát ki javítottam !

"Megemlítettem ennel az almár gyreknek, hogy a Spica ugyanazokkal a hw elemekkel van felszerelve , mint az O2, így az androidhoz jól jönnek a driverek."
 Ez az első hsz ebben a topikban :)  Eszerint a spica megegyezik az omniaII-vel... többé kevésbé...

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #6213 Dátum: 2012, 02 28, 09:24:45 »
mindenképpen 2.2 fronyoval lehet csak össze hozni az o2-öt?

Nem elérhető Yoretto

« Reply #6214 Dátum: 2012, 02 28, 09:26:08 »
meg miért akarja újra kezdeni amikor Sándorék már majdnem teljesen végeztek az egésszel hogy mehessen?

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #6215 Dátum: 2012, 02 28, 11:17:36 »
meg miért akarja újra kezdeni amikor Sándorék már majdnem teljesen végeztek az egésszel hogy mehessen?

Ki akarja újra kezdeni? Lemaradtam valamiről!? :) Amúgy miért is akrná valaki újra kezdeni? Szerintem inkább Beszéljen Sándorral és álljon be a csapatba! :) Sándor sem adja fel ha lennének hozzá értő segítőkész emberek!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6216 Dátum: 2012, 02 28, 15:44:09 »
Ki akarja újra kezdeni? Lemaradtam valamiről!? :) Amúgy miért is akrná valaki újra kezdeni? Szerintem inkább Beszéljen Sándorral és áljon be a csapatba! :) Sándor sem adja fel ha lennének hozzá értő segítőkész emberek!

Tocsi akarja újrakezdeni...én is azt mondtam: írjon Sándornak, biztos meg tudja győzni,hogy együtt álljanak neki ROMmá verni a droidot :)
Két hsz-sal előbb volt:
"2.2 androidit próbálom teljes romá alakítani !! Mert valami az súgja ha ez sikerül után lesz teljes csak az android rajta ! Csak előtte keresek egy készülék típust ami meg egyezik 70 % ban az Omnia 2 sel !!!
Már rá jöttem mit bénáztam el ! Teljesen le zártam , mint ha írás védet lenne a telefon ! Hibát ki javítottam !"

Nem elérhető Yoretto

« Reply #6217 Dátum: 2012, 02 28, 16:43:01 »
azért lehet csak 2.2-őt mert spica-ra nincs ics? vagy rosszúl gondolom?

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #6218 Dátum: 2012, 02 28, 19:00:44 »
Tocsi akarja újrakezdeni...én is azt mondtam: írjon Sándornak, biztos meg tudja győzni,hogy együtt álljanak neki ROMmá verni a droidot :)
Két hsz-sal előbb volt:
"2.2 androidit próbálom teljes romá alakítani !! Mert valami az súgja ha ez sikerül után lesz teljes csak az android rajta ! Csak előtte keresek egy készülék típust ami meg egyezik 70 % ban az Omnia 2 sel !!!
Már rá jöttem mit bénáztam el ! Teljesen le zártam , mint ha írás védet lenne a telefon ! Hibát ki javítottam !"

Uhh bocsánat kicsit el szaladt a szemem a hsz fölött..  :D ::) ;D Na ez nagyon jó hír, várjuk Tocsi a fejleményeket, ha ránk hallgatsz mindenféleképpen írj Sándornak, biztos örülni fog neked! ;)

Nem elérhető NemVokSenki

• PDA: I8000NXXIL3
  • PDA ROM: I8000TMHIL3
« Reply #6219 Dátum: 2012, 02 29, 12:36:47 »
Hi!

Remélem új lendületet kap a fejlesztés!
Lehet Sándornak van egy új segítsége?
Sok sikert kívánok nekik! :taps: :taps:

Hajrá, várunk türelemmel!

:ok:

Nem elérhető mamisuzi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: i8000nxxja5
« Reply #6220 Dátum: 2012, 02 29, 14:53:33 »
2010??emberek...

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XXLPS
« Reply #6221 Dátum: 2012, 02 29, 17:36:31 »
Sziasztok!

Már a 3. sd-re próbálom telepíteni a droidot de siker nélkül.
Felmásolom az omnia II gyökerébe a cyanogen mod beta 2 teljes tartalmát amit innen szedtem le.
Az o 2 mappában elindítom az autoinstall exe-t.A telefon elkezdi telepíteni a droidot lefut pár szöveg a fekete alapon fehér szöveggel és at kapom:

SWAP partition size: 128mb

End?_

Leformáztam a kártyát olvasóval,aztán leformáztam total commanderbe o2 re volt kötve,aztán leformáztam egy partition manager-el ,(1 partíció volt),aztán leformáztam a beállításokban még is mindíg ezt az üzenetet kapom.
Már lassan arra gondolok,hogy a telefon xar nem is a kártya,rom frissítve van rajta stb.. kérlek segítsetek mi lehet a gond.
Üdv:Erik

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #6222 Dátum: 2012, 02 29, 17:53:39 »
Egyszer nálam is csinálta ezt. Akkor az segített hogy letöröltem a partíciókat a kártyáról és formázatlanul tettem be az omniába és úgy indítottam el az autoinstall-t.

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XXLPS
« Reply #6223 Dátum: 2012, 02 29, 17:57:14 »
Egyszer nálam is csinálta ezt. Akkor az segített hogy letöröltem a partíciókat a kártyáról és formázatlanul tettem be az omniába és úgy indítottam el az autoinstall-t.

De nekem 1 partícióm van(EASEUS partition manager) Ezzel néztem meg.Esetleg valami más partícionáló program?
Restartoltam sokszor úgy is megpróbáltam de semmi.Mindíg ezt kapom.

Nem elérhető NemVokSenki

• PDA: I8000NXXIL3
  • PDA ROM: I8000TMHIL3
« Reply #6224 Dátum: 2012, 02 29, 18:38:30 »
Sziasztok!

Már a 3. sd-re próbálom telepíteni a droidot de siker nélkül.
Felmásolom az omnia II gyökerébe a cyanogen mod beta 2 teljes tartalmát amit innen szedtem le.
Az o 2 mappában elindítom az autoinstall exe-t.A telefon elkezdi telepíteni a droidot lefut pár szöveg a fekete alapon fehér szöveggel és at kapom:

SWAP partition size: 128mb

End?_

Leformáztam a kártyát olvasóval,aztán leformáztam total commanderbe o2 re volt kötve,aztán leformáztam egy partition manager-el ,(1 partíció volt),aztán leformáztam a beállításokban még is mindíg ezt az üzenetet kapom.
Már lassan arra gondolok,hogy a telefon xar nem is a kártya,rom frissítve van rajta stb.. kérlek segítsetek mi lehet a gond.
Üdv:Erik

END_  után vedd ki az aksit (NE FORMATÁLD A KÁRTYÁT), majd kapcsold be és autoinstall.exe  még 1x. Ekkor végig fog futni.

ennyi

remélem sikerül, nekem mindig bejött :)