Úgy is jó...
Az ext4 en van a rendszer. Ezt ha lemented, nem kell telepíteni... Maradnak a programjaid, beállításaid minden... De persze újra is telepítheted a 0-áról...Mondjuk ha SD fat on vannak a progik akkor azt is menteni kellene... Sazl így már macerás...
Én my stroragen az ext4 et mentettem le mindig. De a progikat is oda telepítettem.
Szóval ha most lenne stroragen ext4, és vissza tenném rá, onnan folytatnám, ahol decemberben abbahagytam a droidot
Remélem érthető vagyok
Teljesen érthető vagy
az a baj,hogy én összevissza telepítettem,asszem,mert nem voltam teljesen tisztába,mikor mit milyen beállításnál hova telepít. Rapid mondta,mikor "installation unsuccessful" volt valami,hogy válasszam le az sd kátyát...meg a spicagenmod-alkalmazások-telepítés helyét is váltogattam,amíg valahogy sikerült a nem telepedő programokat is telepítenem
Szóval nem tudom, minek a táblázatába vannak beírva a telepített programjaim
mindegy,majd újra telepítem őket.
Csak azért kíváncsi vagyok, az FM rádión kívűl mi változott,alapjaiban. Mert nekem eddig is tökéletes volt
csak egy FM rádióért nem biztos,hogy most nekifogok újra akni. Soha nem volt türelmem, pc rendszer újratelepítések előtt is hetekig biztattam magam
Na de végülis jobb a tiszta új,valószínűleg. Csak nekifutok.