2024, 11 27, 05:31:25

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526836 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5775 Dátum: 2012, 02 08, 15:30:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jaja valami ilyesmiről tudok én is... :D
Mindenesetre nagyon örülök, mert már itt mondogatták hogy leállt a  fejlesztés...
Ezek után meg béta2 :D

SD-re tetted?

16gigás class 10re :) megy rendesen rajta :))) pici akadás, kb annyira mint amennyire a winmo szokott, de ezzel semmi gond, mivel azért a class 10 nem egy NAND sebesség :)

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5776 Dátum: 2012, 02 08, 15:32:03 »
CM beta-1et le kell szedni a mystorageről? vagy úgyis ugyanazok afájlok,és felülírja? Rádión kívűl valami új?gyorsabb?stabilabb? :) tapasztalatok...? :)

Szerintem gyorsabb is és stabilabb is :)

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5777 Dátum: 2012, 02 08, 15:35:09 »
CM beta-1et le kell szedni a mystorageről? vagy úgyis ugyanazok afájlok,és felülírja? Rádión kívűl valami új?gyorsabb?stabilabb? :) tapasztalatok...? :)

és szégyelljem magam, amiért nem ezzel kezdtem: Sándor, szobrot érdemelsz lassan... Nagyon szépen köszönjük.

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5778 Dátum: 2012, 02 08, 15:36:46 »
16gigás class 10re :) megy rendesen rajta :))) pici akadás, kb annyira mint amennyire a winmo szokott, de ezzel semmi gond, mivel azért a class 10 nem egy NAND sebesség :)
A my storage elvileg gyorsabb akkor gondolom.

Lehet hogy megint, megcsinálom a partíciókat storagre...Csak félek, mert múltkor sikeresen eltüntettem a biztonsági mentést ami a  hard resethez kell, és új romot kellett feltennem. Nem szeretném megismételni.
Annyira nem szeretek mindent vissza állítgatni Rom csere után... mobilshell, annak a  tökölős beállításai, stb stb... Lehet hogy megvárom az SD kártyámat. Van egy 8G de asszem csak klass 2, és nagyon melegedett.
Neked nem melegszik a kártya környéke? Class 10 alatt?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5779 Dátum: 2012, 02 08, 15:38:42 »

sötétítsetek fel engem is... mi az a NAND? :) hmmm.... logikai kapu?

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5780 Dátum: 2012, 02 08, 15:39:13 »

Lehet hogy megint, megcsinálom a partíciókat storagre...Csak félek, mert múltkor sikeresen eltüntettem a biztonsági mentést ami a  hard resethez kell, és új romot kellett feltennem. Nem szeretném megismételni.
Annyira nem szeretek mindent vissza állítgatni Rom csere után... mobilshell, annak a  tökölős beállításai, stb stb... Lehet hogy megvárom az SD kártyámat. Van egy 8G de asszem csak klass 2, és nagyon melegedett.

akkor melegszik ha sokat wifizek... elméletileg class 10 gyorsabb mint a my storage :)
most egyelőre csak adw-t használok és live háttér :) egy két program felrakva amik a másik telómon is :)

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5781 Dátum: 2012, 02 08, 15:40:23 »
sötétítsetek fel engem is... mi az a NAND? :) hmmm.... logikai kapu?

NAND? elméletileg "nem-és" igaz? bár nem értek ezekhez csak van egy két ilyen beállitottságú ismerősöm és néha ragad rám egy két dolog :))

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5782 Dátum: 2012, 02 08, 15:40:51 »

nekem néha melegedett a telefon háta, de én az akkumulátorra tippeltem...class 6, 8G... Na majd legközelebb ha észlelem, megnlézem, nem e az sd kártya, a szentem ,aki melegszik :)

Nem elérhető kifli

« Reply #5783 Dátum: 2012, 02 08, 15:41:37 »
és szégyelljem magam, amiért nem ezzel kezdtem: Sándor, szobrot érdemelsz lassan... Nagyon szépen köszönjük.
szerintem formázd le az ext 4 et mielőtt telepítesz!
Viszont ha lemented az ext4 tartalmát, bármikor vissza teheted. De ehhez  a stroragen lévő dolgokat is mentsd el.
Aztán a  többi a leírásban a béta2 ben le van írva...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5784 Dátum: 2012, 02 08, 15:42:02 »
akkor melegszik ha sokat wifizek... elméletileg class 10 gyorsabb mint a my storage :)
most egyelőre csak adw-t használok és live háttér :) egy két program felrakva amik a másik telómon is :)
akkor egy class6 az kb my storage sebesség? :)

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5785 Dátum: 2012, 02 08, 15:43:04 »
akkor egy class6 az kb my storage sebesség? :)

kb szerintem igen, bár ezt csak itt olvastam még régebben valahol a fórumba :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5786 Dátum: 2012, 02 08, 15:46:46 »
szerintem formázd le az ext 4 et mielőtt telepítesz!
Viszont ha lemented az ext4 tartalmát, bármikor vissza teheted. De ehhez  a stroragen lévő dolgokat is mentsd el.
Aztán a  többi a leírásban a béta2 ben le van írva...
a CM beta1 telepítője  fenn van a PCn, ha valami nem jó, visszateszem azt. Az sd kártyán lévő ext4 partíciót? a 980megás partíció,,(ami nálam már vagy 2,5 giga :) ) amire az android rendszere van telepítve? nem egyszerűbb,ha formázom az egész sd kártyát,aztán az android tegye magát ahova akarja? olyan nagyon sok saját adatom nincs még az sd kártyán...

Nem elérhető kifli

« Reply #5787 Dátum: 2012, 02 08, 15:48:19 »
NAND? elméletileg "nem-és" igaz? bár nem értek ezekhez csak van egy két ilyen beállitottságú ismerősöm és néha ragad rám egy két dolog :))

NAND is egy memória terület. 512MB flash...Amit nem használunk eddig, egyik bétában sem . Csak a Windows!  Egy az egybe, sd- vagy my stroragről I/O a  proci...Ha ezt is lehetne használni, amit Sándor már megerősített, iszonyat gyorsulást eredményezne! Írás olvasás ugye nem mindegy milyen sebességgel történik!
Írjátok be fent jobbra  a keresőbe:  NAND 
Visszább sok minden kiderül...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5788 Dátum: 2012, 02 08, 15:50:43 »
kb szerintem igen, bár ezt csak itt olvastam még régebben valahol a fórumba :)

az az igazság,hogy annyira nem vagyok otthon a linuxban,nem szívesen buherálom a my storage partíciókat. az sd kártya nekem megfelel. a sebesség is OK,láttam már sokkal lassabb winmo-t is :)

Nem elérhető kifli

« Reply #5789 Dátum: 2012, 02 08, 15:53:40 »
a CM beta1 telepítője  fenn van a PCn, ha valami nem jó, visszateszem azt. Az sd kártyán lévő ext4 partíciót? a 980megás partíció,,(ami nálam már vagy 2,5 giga :) ) amire az android rendszere van telepítve? nem egyszerűbb,ha formázom az egész sd kártyát,aztán az android tegye magát ahova akarja? olyan nagyon sok saját adatom nincs még az sd kártyán...
Úgy is jó...
Az ext4 en van a  rendszer. Ezt ha lemented, nem kell telepíteni... Maradnak a  programjaid, beállításaid minden... De persze újra is telepítheted a  0-áról...Mondjuk  ha SD fat on vannak a progik akkor azt is menteni kellene... Sazl így már macerás...

Én my stroragen az ext4 et mentettem le mindig. De  a progikat is oda telepítettem.
Szóval ha most lenne stroragen ext4, és vissza tenném rá, onnan folytatnám, ahol decemberben abbahagytam a  droidot :D
Remélem érthető vagyok :)

szerkesztve:

Nekem ez volt anno a  parancs linux terminálbol:

sudo su
mount /dev/sdc6 /mnt
cd /mnt
tar cvfz /sd_men.tar *

Egy az egybe lementette betömörítve  az ext4 et.
Aztán ha kellett, csak ki kellett tömöríteni ext4 re...Ha mondjuk már nem indult valamiért.
És frankon testre volt szabva, progikkal kinézetre stb...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5790 Dátum: 2012, 02 08, 15:53:47 »
NAND is egy memória terület. 512MB flash...Amit nem használunk eddig, egyik bétában sem . Csak a Windows!  Egy az egybe, sd- vagy my stroragről I/O a  proci...Ha ezt is lehetne használni, amit Sándor már megerősített, iszonyat gyorsulást eredményezne! Írás olvasás ugye nem mindegy milyen sebességgel történik!
Írjátok be fent jobbra  a keresőbe:  NAND 
Visszább sok minden kiderül...
beírtam...wikipédiában írja,hogy logikai kapu :) és mikrocsip használja... így már világos,hogy a telefon 512 mega plusz tartalékát használná, ...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5791 Dátum: 2012, 02 08, 15:59:32 »
Úgy is jó...
Az ext4 en van a  rendszer. Ezt ha lemented, nem kell telepíteni... Maradnak a  programjaid, beállításaid minden... De persze újra is telepítheted a  0-áról...Mondjuk  ha SD fat on vannak a progik akkor azt is menteni kellene... Sazl így már macerás...

Én my stroragen az ext4 et mentettem le mindig. De  a progikat is oda telepítettem.
Szóval ha most lenne stroragen ext4, és vissza tenném rá, onnan folytatnám, ahol decemberben abbahagytam a  droidot :D
Remélem érthető vagyok :)
Teljesen érthető vagy :)
az a baj,hogy én összevissza telepítettem,asszem,mert nem voltam teljesen tisztába,mikor mit milyen beállításnál hova telepít. Rapid mondta,mikor "installation unsuccessful" volt valami,hogy válasszam le az sd kátyát...meg a spicagenmod-alkalmazások-telepítés helyét is váltogattam,amíg valahogy sikerült a nem telepedő programokat is telepítenem :)
Szóval nem tudom, minek a táblázatába vannak beírva a telepített programjaim :) mindegy,majd újra telepítem őket.
Csak azért kíváncsi vagyok, az FM rádión kívűl mi változott,alapjaiban. Mert nekem eddig is tökéletes volt :) csak egy FM rádióért nem biztos,hogy most nekifogok újra akni. Soha nem volt türelmem, pc rendszer újratelepítések előtt is hetekig biztattam magam :) Na de végülis jobb a tiszta új,valószínűleg. Csak nekifutok.

Nem elérhető kifli

« Reply #5792 Dátum: 2012, 02 08, 16:07:26 »
beírtam...wikipédiában írja,hogy logikai kapu :) és mikrocsip használja... így már világos,hogy a telefon 512 mega plusz tartalékát használná, ...
Én továbbra is  a NAND beírását javaslom jobbra fent a  keresőbe :D
Sándor írt róla. Még azt is hogy működik a  NAND driver.
Ráadásul a fogyasztásra is kihatna, mert az sd jobban eszi az aksit...
Na mindegy, remélem egyszer megtudjuk. Megint bizakodó lettem... :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5793 Dátum: 2012, 02 08, 16:16:49 »
Teljesen érthető vagy :)
az a baj,hogy én összevissza telepítettem,asszem,mert nem voltam teljesen tisztába,mikor mit milyen beállításnál hova telepít. Rapid mondta,mikor "installation unsuccessful" volt valami,hogy válasszam le az sd kátyát...meg a spicagenmod-alkalmazások-telepítés helyét is váltogattam,amíg valahogy sikerült a nem telepedő programokat is telepítenem :)
Szóval nem tudom, minek a táblázatába vannak beírva a telepített programjaim :) mindegy,majd újra telepítem őket.
Csak azért kíváncsi vagyok, az FM rádión kívűl mi változott,alapjaiban. Mert nekem eddig is tökéletes volt :) csak egy FM rádióért nem biztos,hogy most nekifogok újra akni. Soha nem volt türelmem, pc rendszer újratelepítések előtt is hetekig biztattam magam :) Na de végülis jobb a tiszta új,valószínűleg. Csak nekifutok.

na találtam egy tavaly decemberi hsz-t Sándortól,hogy gyorsabb is,stabilabb is a cm beta 2.... mégiscsak nekifutok ma este :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5794 Dátum: 2012, 02 08, 16:18:05 »

közben rákerestem itt is . :) megtaláltam  :D

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5795 Dátum: 2012, 02 08, 16:25:38 »

Ha már a NAND driverről van szó, az arra kell hogy ki tudjuk olvasni a NAND-ból az egyik fájlt, hogy menjen a droid alatt az IMEI rendesen! Még nem úgy kell értelmezni hogy a NAND-ról menne a droid ;)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5796 Dátum: 2012, 02 08, 16:59:56 »
Nekem a my storage-n volt a cm beta1, minden gond nélkül ment...

Linuxban az ext3 partíciómat leformáztam, aztán mintha előröl kezdtem volna a telepítést, csak a beta2-vel
Kitömörítettem az ext4.tar.gz-t a my storage linuxos partíciójára
A megmaradt my storage FAT részére átmásoltam a többi file-t A STARTUP.TXT-hez nem nyúltam
Haret.exe indít és megy...

Nem elérhető kifli

« Reply #5797 Dátum: 2012, 02 08, 17:18:44 »
Ha már a NAND driverről van szó, az arra kell hogy ki tudjuk olvasni a NAND-ból az egyik fájlt, hogy menjen a droid alatt az IMEI rendesen! Még nem úgy kell értelmezni hogy a NAND-ról menne a droid ;)
És ki mondta hogy arról megy a  droid????  :hmm:

Mehetne, és fog is! Csak kell, helyet csinálni a Windows rovására...
Ezt is írták anno...
De előtte azt szeretnék, hogy minden menjen rendben. Utána fog jönni ez a  rész, legalábbis remélem.
Amiket írok, azokat olvastam, nem kitalálom :D

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5798 Dátum: 2012, 02 08, 19:01:24 »
És ki mondta hogy arról megy a  droid????  :hmm:

Mehetne, és fog is! Csak kell, helyet csinálni a Windows rovására...
Ezt is írták anno...
De előtte azt szeretnék, hogy minden menjen rendben. Utána fog jönni ez a  rész, legalábbis remélem.
Amiket írok, azokat olvastam, nem kitalálom :D

Igen, ez a driver kelleni is fog a későbbiekben, én is remélem hogy összejön ez az egész és nem marad félbe mint a tabletomon a cm7 :(
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5799 Dátum: 2012, 02 08, 19:51:07 »
Nekem is megy minden bár 1shzer reset kellet mert lefagyott..  Én egy 4gigás class2-es(Sajnos csak ez van) kártyán használom és én is úgy érzem hogy gyorsabb lett és stabilabb.. Fúú remélem Sándor hamarosan jelentkezik valami jó hírrel! :oops: Már az is jó hír lenne ha azt írná hogy nem áll meg a fejlesztés! :)