2024, 11 27, 03:20:19

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526827 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5800 Dátum: 2012, 02 08, 20:14:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is megy minden bár 1shzer reset kellet mert lefagyott..  Én egy 4gigás class2-es(Sajnos csak ez van) kártyán használom és én is úgy érzem hogy gyorsabb lett és stabilabb.. Fúú remélem Sándor hamarosan jelentkezik valami jó hírrel! :oops: Már az is jó hír lenne ha azt írná hogy nem áll meg a fejlesztés! :)

Nagyon szépen köszönjük SÁNDOR!

Lehet a többieknek már nagyon várt volt az új fejlesztés, én személy szerint nemrég tettem fel csak a béta 1-et, de máris teszem akkor az újabbat.

Mint kezdő userként teszek egy kérdést, már közben töltődik le nekem is CM béta 2 :), nem gondoltam volna hogy pár nap után máris teszem fel majd azt.

Egy kérdés: van valami program ami csinál backupot programokról, játékokról: és akkor azt visszatöltve nincs veszteség?
Névjegyek visszatöltődnek activesync, a már jól bevált tartalom átvitelre meg marad az AirDroid....

valamint mégegy: a korábbi updateket tartalmazza ez már ugy-e ami a béta 1 utáni idővel vannak.

Köszi, Köszi

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5801 Dátum: 2012, 02 08, 20:18:15 »
Nagyon szépen köszönjük SÁNDOR!

Lehet a többieknek már nagyon várt volt az új fejlesztés, én személy szerint nemrég tettem fel csak a béta 1-et, de máris teszem akkor az újabbat.

Mint kezdő userként teszek egy kérdést, már közben töltődik le nekem is CM béta 2 :), nem gondoltam volna hogy pár nap után máris teszem fel majd azt.

Egy kérdés: van valami program ami csinál backupot programokról, játékokról: és akkor azt visszatöltve nincs veszteség?
Névjegyek visszatöltődnek activesync, a már jól bevált tartalom átvitelre meg marad az AirDroid....

valamint mégegy: a korábbi updateket tartalmazza ez már ugy-e ami a béta 1 utáni idővel vannak.

Köszi, Köszi
Titanium backup pro, My backup, Sprite backup.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Erik

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100XXLPS
« Reply #5802 Dátum: 2012, 02 08, 20:20:12 »
Sziasztok!
Ma hozzájutottam egy Samsung Omnia 2 höz.Windows van rajta gyári,de a legújabb androidot szeretném rátenni és ehhez kérnék egy úriembert aki ebben segít mert fogalmam sincs mit hogyan csináljak 20 éves vagyok de a telefon"hack" terén full hülye.Gépekhez értek de ehhez nem.Volt htc hd 2őm androidos azt haverom csinálta meg de vele megszakadt a kapcsolat.Így a segítségeteket szeretném kérni aki végig csinálná velem ezt az android rápakolást a telefonra.

Aki segítene az vegyen fel msn-re.

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:Erik

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5803 Dátum: 2012, 02 08, 20:23:04 »
Nekem is megy minden bár 1shzer reset kellet mert lefagyott..  Én egy 4gigás class2-es(Sajnos csak ez van) kártyán használom és én is úgy érzem hogy gyorsabb lett és stabilabb.. Fúú remélem Sándor hamarosan jelentkezik valami jó hírrel! :oops: Már az is jó hír lenne ha azt írná hogy nem áll meg a fejlesztés! :)
Szerintem nem hagyja annyiba!  ;)

Most vettem Angol ebayen 2700 ft ért szállítással 4 Giga SD-t, class 10...
egy pizza ára :D Szal javaslom...
Mondjuk itthon körül sem néztem :D

Nem elérhető kifli

« Reply #5804 Dátum: 2012, 02 08, 20:25:37 »
Sziasztok!
Ma hozzájutottam egy Samsung Omnia 2 höz.Windows van rajta gyári,de a legújabb androidot szeretném rátenni és ehhez kérnék egy úriembert aki ebben segít mert fogalmam sincs mit hogyan csináljak 20 éves vagyok de a telefon"hack" terén full hülye.Gépekhez értek de ehhez nem.Volt htc hd 2őm androidos azt haverom csinálta meg de vele megszakadt a kapcsolat.Így a segítségeteket szeretném kérni aki végig csinálná velem ezt az android rápakolást a telefonra.

Előre is köszönöm!

Ezt úgy sem úszod meg...
Ja és most már van ugye a béta 2...Az még nem frissült, a  telepítés ugyan az...

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5805 Dátum: 2012, 02 08, 20:32:51 »
Szerintem nem hagyja annyiba!  ;)

Most vettem Angol ebayen 2700 ft ért szállítással 4 Giga SD-t, class 10...
egy pizza ára :D Szal javaslom...
Mondjuk itthon körül sem néztem :D

Pont akartam kérdezni hogy te milyet rendeltél! :D :D Megelőztél! Köszi! Elkezdek böngészni hogy mi mennyi merre... ;)

Szia Patti! Köszönjük a progikat! Jó téged is újra erre látni! :) :oops: Látom ám hogy Rapid és Slevai is be-be nézeget ide! :D

Nem elérhető kifli

« Reply #5806 Dátum: 2012, 02 08, 20:52:02 »
Pont akartam kérdezni hogy te milyet rendeltél! :D :D Megelőztél! Köszi! Elkezdek böngészni hogy mi mennyi merre... ;)

Szia Patti! Köszönjük a progikat! Jó téged is újra erre látni! :) :oops: Látom ám hogy Rapid és Slevai is be-be nézeget ide! :D
o2 irok... én ezt vettem ha jot linkelek... :D

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
« Reply #5807 Dátum: 2012, 02 08, 20:53:20 »

Köszi Patience, Pati, Éva - a legjobb a legjobb helyről- köszi  :ok:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5808 Dátum: 2012, 02 08, 21:13:09 »

Követem az eseményeket folyamatosan :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5809 Dátum: 2012, 02 08, 21:17:20 »

Ezt örömmel olvasom! Am milyen a Sensation, hogy vagy vele megelégedve? ;)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5810 Dátum: 2012, 02 08, 21:20:58 »
Ezt örömmel olvasom! Am milyen a Sensation, hogy vagy vele megelégedve? ;)
Teljesen meg vagyok vele elégedve, semmi gondom nincsen. Amiket olvasni lehetett mobilos portálokon hibákat a készülékkel kapcsolatban, semmit nem tapasztaltam belőle, abszolút nem bántam meg a vásárlást :) De már nagyon kíváncsi vagyok az O2 droidra is, hogy mit tud :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
« Reply #5811 Dátum: 2012, 02 08, 21:24:47 »
Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Nem elérhető gebasz

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-NIGHTLY-Spitya
« Reply #5812 Dátum: 2012, 02 08, 22:46:13 »
Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Fentebb mar kaptal valaszt, olvass vissza!

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5813 Dátum: 2012, 02 09, 00:06:32 »
cm-beta2 gyorsabb,látszólag stabilabb, működik az "áthelyezés sd kártára" :) heuréka! nem kell partíciót buherálni.Főleg,hogy felhasználja alapból az egész 8gigát,valami 6,33giga sd kártya van :)
Sándor,nagy vagy...  :taps: :ok: :ima:
A cm beta1re telepített programokat automatikusan visszatelepítette,pedig nem is kértem.gondolom ez az android-élmény :)
Szóval hajrá,emberek,lecserélni a cm-beta1-et, a winmo-t,mindent :D Éljen sokáig Sándor,és legyen türelme a további fejlesztésekhez  :ok:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5814 Dátum: 2012, 02 09, 08:04:13 »

Akárcsak én. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5815 Dátum: 2012, 02 09, 08:31:32 »
simán felment a cm2, DE először jó volt a wifi, aztán már semmit se talál. Ha bekapcsolom 20 mp-ig keresgél de nem lát semmit, pedig 1x már csatlakozott is

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5816 Dátum: 2012, 02 09, 09:29:09 »
simán felment a cm2, DE először jó volt a wifi, aztán már semmit se talál. Ha bekapcsolom 20 mp-ig keresgél de nem lát semmit, pedig 1x már csatlakozott is

Nekem ezt csinálta egyszer szegény megboldogult GalaxyS2-öm... ott az segített hogy mindent vissza tettem gyári beállításokra, bár nem tudom hogy itt ez segítene e

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5817 Dátum: 2012, 02 09, 09:48:48 »

Indítsd újra a wifis routert (vagy AP-t, ha az van :) ). Tegnap nekem is az volt a baj. Azt viszont megerősíthetem, amit még anno Sándor mondott, hogy a beállításokból kell kapcsolgatni a wifi-t, nem widget-tel, mert úgy jobb. :) Ha widget-tel kapcsolom be, akkor fél perc, mire fellép a hálózatra, ha viszont a beállításoknál kapcsolom be, akkor rögtön csatlakozik. Hogy mi az ok vagy összefüggés, azt nem tudom. Majd próbálkozom a router SSID-jét állítgatni, mert lehet, hogy nem tetszik neki a kis-nagybetű és kötőjel jelenléte. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
« Reply #5818 Dátum: 2012, 02 09, 15:19:21 »
Ezt úgy sem úszod meg...
Ja és most már van ugye a béta 2...Az még nem frissült, a  telepítés ugyan az...

aha köszi hát akkor marad ez a gyári lassú szar mert ennek tuti nem állok neki egyedül.
azért köszi

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5819 Dátum: 2012, 02 09, 15:24:42 »

aha köszi hát akkor marad ez a gyári lassú szar mert ennek tuti nem állok neki egyedül.
azért köszi

te akkor nem androidot akarsz feltenni, hanem újabb romot nem?:) csak mert O2be nincs gyári android :)

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
« Reply #5820 Dátum: 2012, 02 09, 15:31:05 »
te akkor nem androidot akarsz feltenni, hanem újabb romot nem?:) csak mert O2be nincs gyári android :)

Neeem :)

Gyári windows van rajta és a cyanogen mod beta2 akarom felrakni mert eddíg is androidom volt ez meg most nagyon lassú windows alatt.Lehet rosszul fogalmaztam.
Csak bonyolultnak tűnik nekem a dolog.Nem értem,hogy minek kell külön sd mikor 8 gigás meg ilyen partíció kétrehozása azt mentsem le nekem nem mond semmit,olyan mintha kínai lenne.Ami az levan írva a linkben az nem kezdőknek való utasításokat tartalmaz.Így nem értem de ha valaki szájbarágósan elmondaná privátba akkor menne mert nem vagyok fogyatékos csak ehhez hasoló dolgot sem csináltam soha.

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5821 Dátum: 2012, 02 09, 15:35:01 »
Neeem :)

Gyári windows van rajta és a cyanogen mod beta2 akarom felrakni mert eddíg is androidom volt ez meg most nagyon lassú windows alatt.Lehet rosszul fogalmaztam.
Csak bonyolultnak tűnik nekem a dolog.

teljesen egyszerű, letöltöd a béta 2őt, felmásolod my storagera, aztán o2beta mappába levő androidinstall-t elindítod és hajrá, külső memó kártyára felpakolja majd újra indul, aztán my storage gyökerébe levő haret-et elindítod, és voálá :) csak előtte ments le mindent a memória kártyádról, és minimum 2 gigás legyen és class 6os alatti kártyával szerintem annyira nem érdemes játszani :) szerintem amíg nincs "végleges" kiadás, csak báta addig belső memóriára felesleges felpakolni :) de persze ezt mindenki saját döntése :)

Nem elérhető Erik

• PFC Fan
« Reply #5822 Dátum: 2012, 02 09, 16:14:47 »
teljesen egyszerű, letöltöd a béta 2őt, felmásolod my storagera, aztán o2beta mappába levő androidinstall-t elindítod és hajrá, külső memó kártyára felpakolja majd újra indul, aztán my storage gyökerébe levő haret-et elindítod, és voálá :) csak előtte ments le mindent a memória kártyádról, és minimum 2 gigás legyen és class 6os alatti kártyával szerintem annyira nem érdemes játszani :) szerintem amíg nincs "végleges" kiadás, csak báta addig belső memóriára felesleges felpakolni :) de persze ezt mindenki saját döntése :)

Rámásoltam elidítottam ment is írta ki a dolgokat és ezt kaptam:

Warning: File system is reporting the free space as 112468 clusters,not 112453 clusters,

Ignore/Cancel?

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5823 Dátum: 2012, 02 09, 18:09:19 »
Indítsd újra a wifis routert (vagy AP-t, ha az van :) ). Tegnap nekem is az volt a baj. Azt viszont megerősíthetem, amit még anno Sándor mondott, hogy a beállításokból kell kapcsolgatni a wifi-t, nem widget-tel, mert úgy jobb. :) Ha widget-tel kapcsolom be, akkor fél perc, mire fellép a hálózatra, ha viszont a beállításoknál kapcsolom be, akkor rögtön csatlakozik. Hogy mi az ok vagy összefüggés, azt nem tudom. Majd próbálkozom a router SSID-jét állítgatni, mert lehet, hogy nem tetszik neki a kis-nagybetű és kötőjel jelenléte. :)

reggel néztem, az irodai routert és se látta...
úgy szoktam bekapcsolni, hogy a felső bar-t lenyitom és ott kapcsolom be a wifi-t, bt vagy gps-t, widget-et nem használok 1-et se (egyébként próbáltam a menüböl is bekapcsolni)
restart megvolt
az ssid csupa kis betü
az eredmény ugyanaz, bekapcsolja a wifit, scannel 10 mp-ig (nem talál senkit), majd kikapcsolja

Nem elérhető kifli

« Reply #5824 Dátum: 2012, 02 09, 18:46:34 »
Rámásoltam elidítottam ment is írta ki a dolgokat és ezt kaptam:

Warning: File system is reporting the free space as 112468 clusters,not 112453 clusters,

Ignore/Cancel?
"Az automata installer helyigénye: 1160 MByte flash tárhely."

Gondolom, kicsi az SD. Vagy előtte formázd le...
2G minimum...