Korábban írtam, hogy a 3G miatt némely hívás alig érthető - tompa és van, hogy visszhangzik is.
Settings > Connectivity > Network > Network mode - ezt átállítottam Automatic-ról GSM 900/1800-ra és így már nincs 3G. Hátha valakinek jól jön...
A GPS-ben pedig nagyot csalódtam. Ez az egyetlen alulfejlett funkciója a Wave-nek
Teljesen kiszámíthatatlan. Van, hogy 3-4 perc alatt működésbe lép (ami szerintem még mindig rengeteg), de van, hogy 10 perc múlva is csak a nagy semmit látja. Ezzel mókás lehet navigálni: "eltévedtem... nem baj, kiülök ennek az étteremnek a teraszára, megvacsorázok, addig a mobil hipp-hopp beméri hol vagyok és már indulhatok is haza. Legfeljebb rendelek desszertet is, hogy legyen elég ideje gondolkodni."
Lehet, hogy menet közben nem is tud egyáltalán "koncentrálni". Ma úgy jöttem haza melóból, hogy végig be volt kapcsolva (45 perc, ebben ugyan van troli és metró is, de van kb 20 perc gyaloglás is) és a telefon legjobb tudása szerint végig 0 műhold volt az égen... jól elbújtak
Na jó, ez volt az utolsó, beletörődök és nem negatívkodok itt ezzel többet. ígérem