A magyar Samsung Mobile oldalára felkerült már, mint hamarosan érkező mobil....
Egyébként akinek megvan már a készülék, tudna nekem valamit mondani róla? Párom szeretne nagyon egy Wave-et és gondoltam utána kérdezek kicsit. Milyen maga a telefon? Esetleg valami "rossz" tulajdonság?
Szia!
Mire megjelenik "odakint", a vasfüggönyön túl a Wave 2, talán nálunk is lesz már Wave 1... :-(
Szóval: nekem ez az első érintőkijelzős telefonom, de nagyon tetszik. Nagyon érzékeny a kijelzője, gyönyörű a képe, az oprendszerrel kapcsolatban nekem, laikusnak egyáltalán nincs az az érzésem, hogy "még dolgoznak rajta, csak gyorsan kiadták". Persze progi az még kevés van rá az Androidhoz képest...
Ezenkívül egészen pazar anyagból van, szálcsiszolt (asszem, így mondják :-)) fém, tökéletesen illesztve mindenhol, szerintem nagyon szép és elegáns telefon.
Eddig egyetlen negatívum van, ami lehet, hogy csak nekem fáj: kicsit a fogása bizonytalan. Félek, hogy kiesik a kezemből, de lehet, hogy csak nem szoktam még meg, hogy ilyen vékony.
A kamerával kapcsolatban: érdekes módon (de én első sorban nem a kameráért vettem meg) én azt tapasztaltam, hogy a videó jobb minőségű, mint a fénykép. De lehet, hogy nem jól állítottam be. Azért a kompakt fényképezőt nem tudom lecserélni vele... Az MP4 lejátszómat viszont már eladtam...