Szia,
Szerintem mielőtt telefont veszel ne csak olvass, hanem próbáld ki, a neked szükséges dolgokat. (mármint hogy olyanra csinálták-e mint ami neked kell)
Én személy szerint, 16éve nokia tulaj voltam. (hagyományos érintőkijelző nélküli)
Ezt a telefont megnéztem, KIPRÓBÁLTAM, megszerettem és megvettem. Ennyi.
Az sms írással sem volt gondom. (bár havi 3db-ot küldök)
A céges levelezésem ezen fut exchange-ben. Az is úgy működik ahogy leírták.
Semmiben nem hátráltatott még, pedig 190cm 110kg vagyok, és ehhez tartozik a kezem nem kicsi "nőgyógyász" mérete is. (pedig ettől féltem a legjobban)
Ha nagyon személyreszabható telefont akarsz, akkor javaslom a wm-es okostelefonokat.
Üdv.
Szia Szabi,
köszi a tanácsot. Ehhez csak annyit, hogy a T-nél mindössze 1 egész darab volt, amit ugyan a kezembe vehettem, de bekapcsolásról szó sem lehetett. Te mit léptél volna erre? Ezen fölül, mint írtam két nappal előte már vettem egy Galaxy S-t. Mivel a paraméterek szinte azonosak voltak, úgy gondoltam nagyon nem tudok mellé nyúlni. És tulajdonképpen igaz is, kivéve ezt az idióta két (3) hibát. A gyorstárcsázás a Gaéaxyin TERMÉSZETESEN működ. Értem én a buta fekjemmel, hogy ez BAda az meg Droid (
vagy mi a t@k@m, de ez még csak véletlenül sem tud engem egyszerű mezei fölhasználót meghatni.
Ha kigynák az új Merciből az állítható ülést, vagy tükröt, szerinted azt tolerálná bárki is? Nem hiszem!
Így marad az eredeti kérdésem. Lehet-e ezt a dolgot orvosolni mondjuk programozással? Mert, hogy annyit azért látok a fórumokon, hogy programozók hada foglalkozik az op rendszerrel. Ez is egy ilyen terület? Nagyon nem értek hozzá, gondolom ez eből is látszik, hogy ilyesmit kérdezek. Ha ezt meg lehet programozással oldani, akkor van-e it valaki, aki ezt meg tudja csinálni? Ha igen, akkor mennyibe kerülne ez nekem?
Remélem elég egyszerűen fogalmaztam hogy érthető legyen a kérdés.
Másrészt kérek mindenkit, hogy a "jóindulatú" válaszait mellőzze, mert azzal nem vagyok kisegítve.
Tisztában vagyok azzal, hogy az én hülyeségem, hogy megvettem kipróbálás nélkül, de nem hiszem el, hogy bárki is ilyen -mindaddig amíg nem kezded el othon prütykölni típusú- hibát észre venne egy boltban.