2024, 12 18, 21:29:30

Szerző Téma: Wave Általános Topik  (Megtekintve 108150 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mrmarkus

• Nem: Férfi
  • Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
Re: Wave Általános Topik
« Reply #225 Dátum: 2010, 08 12, 17:24:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon köszönöm a választ! Remélem segíteni fog.  :taps:
Akkor van értelme frissíteni vagy sem, mert ahogy olvasom elég bugosak. Ezek még nem hivatalosak?
A Kies miért nem enged frissíteni?

A Kies mindig az adott régióhoz keresi a legfrissebb szoftver. Mivel nem talál az adott régióhoz a készülékeden lévőnél frissebbet, így nincs mit felajánlania...  ;)
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető pitypang18

• PDA: Sasmung hullám
  • PDA ROM: s8500XXJEE
« Reply #226 Dátum: 2010, 08 12, 23:22:54 »
Újabb kérdés :oops:
Az miért van, hogy a régi siemens telefonom ugyan azt az sms-t egy üzenetben küldi el, míg a wave háromban? Be kell állítani valamit? Témákat honnan lehet letölteni?

Nem elérhető Cymby

• PDA: Samsung Wave
  • PDA ROM: S8500XXJF1
« Reply #227 Dátum: 2010, 08 13, 02:39:06 »
Újabb kérdés :oops:
Az miért van, hogy a régi siemens telefonom ugyan azt az sms-t egy üzenetben küldi el, míg a wave háromban? Be kell állítani valamit? Témákat honnan lehet letölteni?

Üzenetek menü -> alul három pötty menü -> Beállít -> Szöveges üzenetek -> Ékezet nélkül

Témák itt: You are not allowed to view links. Register or Login -még csak három de lesz még több is később remélem

Nem elérhető pitypang18

« Reply #228 Dátum: 2010, 08 13, 08:21:51 »
Üzenetek menü -> alul három pötty menü -> Beállít -> Szöveges üzenetek -> Ékezet nélkül

Témák itt: You are not allowed to view links. Register or Login -még csak három de lesz még több is később remélem

Köszönöm Cymby, nagyon rendes vagy!

Nem elérhető Spoortcyty

• PDA: samsung
  • PDA ROM: S800MCEJC1
« Reply #229 Dátum: 2010, 08 13, 18:51:23 »
Olvastam valahol neten hogy két fajta színben létezik a telcsi :ima:..ha jól tudom metalic black és ebony gray (így van? vagy van még más is? :D) ..viszont ha a Gugliba meg akarom őket nézni akkor valamiért mindig ugyan olyan színűeket dob fel (legalábbis én úgy látom:p) Na most akkor én vagyok 'béna' vagy csak nagyon kicsi árnyalatbeli különbség van a két verzió közt? :p Esetleg valaki tudna belinkelni két jó minőségű képet ahol tisztán látszik a két szín? Előre is köszönöm. :)

Nem elérhető Acerider

• PDA: wave 8500
  • PDA ROM: SW ver s8500bsjf2 csc ver s8500tmhjf2
« Reply #230 Dátum: 2010, 08 13, 20:41:19 »
Üdvözlök mindenkit a topikon. Kényszerből regisztrálatm mert segítségre van szükségem. Kicsit drága mulatságnak érzem, hogy a hagyományos készülékekről való átállásom másodjára is úgy fest, hogy kudarcba fullad. Egy hete vetem egy Galaxy S-t, mert mindenüt azt olvastam, hogy ilyen meg olyan jó stb.stb. stb. Bedőltem a reklámnak csak éppen arra nem tudtam használni, amire nekem kell egy ilyen kütyü. 95 % hagyományos telefonhasználat, a többi meg a munkám miatt szükséges e-mail forgalom online elérése. A Galaxy egy tényleg nagyon pöpec cucc, csak én nem tudtam soha úgy a kezembe venni, hogy ne kezdjen el valamit csinálni, amit én még csak véletlenül sem akartam. Tudom, hogy ez az én hibám, de emberek vagyunk és nekem ez nem jött be. Jól járt a gyerekem, én meg mehettem ismét pénzt költeni. Másodjára már óvatosabb voltam, igyekeztem minden elérhető információt beszerzni a Wave-ről. Mivel a Galaxy egyébként nagyon tetszet (kivéve a bumfordiságát és a számomra használhatatlan fogását) úgy gondoltam, hogy a Wave az én kütyüm. Nagy volanalkban hasonlít a Galaxyra, de azért annál egy kicsit butább. Még ez sem lenne olyan nagy hiba , de van két olyan óriási baki, amit egyszerűen nem tudok lenyelni. Ha ezt nem sikerül orvosolni, akkor vélhetően falhoz fogom verni. 1. NINCS RAJTA GYORSTÁRCSÁZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hjogy a búbánatos csigába lehet így 2010-ben telefonnak nevezni egy készüléket????????????? 2. telefonálás közben ha meg akarok nézni egy számot a névjegyek közöt, akkor azt  nem lehet megnyitni, illteve ha nagynehezen oda görgettem és meg akarom nyitni, hogy menézzem, abban a pillanatban elkezdi tárcsázni az adott számot. Komolyan nem akartam ezt elhinni, de miután a szerncsétlen ismerőst egymás után háromszor hívtam (akaratom ellenére) akkor már vsak el kellett hinnem, hogy ez van. És még egy harmadik számomra teljesen érthetetlen óriási szarvas hiba. SMS íráshoz és az előzőekben vázolt telefonálás közbeni kereséshez NINCS OTT A JOBB SZÉLEN A GÖRGETÉST SEGÍTŐ ABC, vajon miért????????????????????
Miután ezeket a számomra érthetelen hibákat felfedeztem, igen közel álltam a falhozvágásos azonnali kivégzéshez. Nem viccelek, ezek úgy földühítetek, hogy azt hitem szét vág az ideg. Lehet, hogy a készülék egy okos PDA de az is bizos, hogy egy idióta telefon. Ezután a Háború és béke szintű beveztés után kérlek Titeket, hogy adjatok valami tanácsot, hogy merre induljak el. Lehet ezeket a dolgokat programozással orvosolni? Vagy a kivégzés az egyetlen megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető kasee

• PDA: Samsung galaxy s
  • PDA ROM: xjj
« Reply #231 Dátum: 2010, 08 14, 12:57:32 »
Vennék alig használt garis wavet... :-)

Üdvözlök mindenkit a topikon. Kényszerből regisztrálatm mert segítségre van szükségem. Kicsit drága mulatságnak érzem, hogy a hagyományos készülékekről való átállásom másodjára is úgy fest, hogy kudarcba fullad. Egy hete vetem egy Galaxy S-t, mert mindenüt azt olvastam, hogy ilyen meg olyan jó stb.stb. stb. Bedőltem a reklámnak csak éppen arra nem tudtam használni, amire nekem kell egy ilyen kütyü. 95 % hagyományos telefonhasználat, a többi meg a munkám miatt szükséges e-mail forgalom online elérése. A Galaxy egy tényleg nagyon pöpec cucc, csak én nem tudtam soha úgy a kezembe venni, hogy ne kezdjen el valamit csinálni, amit én még csak véletlenül sem akartam. Tudom, hogy ez az én hibám, de emberek vagyunk és nekem ez nem jött be. Jól járt a gyerekem, én meg mehettem ismét pénzt költeni. Másodjára már óvatosabb voltam, igyekeztem minden elérhető információt beszerzni a Wave-ről. Mivel a Galaxy egyébként nagyon tetszet (kivéve a bumfordiságát és a számomra használhatatlan fogását) úgy gondoltam, hogy a Wave az én kütyüm. Nagy volanalkban hasonlít a Galaxyra, de azért annál egy kicsit butább. Még ez sem lenne olyan nagy hiba , de van két olyan óriási baki, amit egyszerűen nem tudok lenyelni. Ha ezt nem sikerül orvosolni, akkor vélhetően falhoz fogom verni. 1. NINCS RAJTA GYORSTÁRCSÁZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hjogy a búbánatos csigába lehet így 2010-ben telefonnak nevezni egy készüléket????????????? 2. telefonálás közben ha meg akarok nézni egy számot a névjegyek közöt, akkor azt  nem lehet megnyitni, illteve ha nagynehezen oda görgettem és meg akarom nyitni, hogy menézzem, abban a pillanatban elkezdi tárcsázni az adott számot. Komolyan nem akartam ezt elhinni, de miután a szerncsétlen ismerőst egymás után háromszor hívtam (akaratom ellenére) akkor már vsak el kellett hinnem, hogy ez van. És még egy harmadik számomra teljesen érthetetlen óriási szarvas hiba. SMS íráshoz és az előzőekben vázolt telefonálás közbeni kereséshez NINCS OTT A JOBB SZÉLEN A GÖRGETÉST SEGÍTŐ ABC, vajon miért????????????????????
Miután ezeket a számomra érthetelen hibákat felfedeztem, igen közel álltam a falhozvágásos azonnali kivégzéshez. Nem viccelek, ezek úgy földühítetek, hogy azt hitem szét vág az ideg. Lehet, hogy a készülék egy okos PDA de az is bizos, hogy egy idióta telefon. Ezután a Háború és béke szintű beveztés után kérlek Titeket, hogy adjatok valami tanácsot, hogy merre induljak el. Lehet ezeket a dolgokat programozással orvosolni? Vagy a kivégzés az egyetlen megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető Acerider

« Reply #232 Dátum: 2010, 08 15, 10:20:02 »
Vennék alig használt garis wavet... :-)

Hát nem egészen ezt a választ vártam  :'(

Falhoz vágás előtt, vagy után?  :)

Nem elérhető szabi0423

• Navigáció / Navigation: 2din car multimedia
  • PDA: samsung wave
  • PDA ROM: S8500XXJF7
« Reply #233 Dátum: 2010, 08 15, 14:52:41 »

Szia,

Szerintem mielőtt telefont veszel ne csak olvass, hanem próbáld ki, a neked szükséges dolgokat. (mármint hogy olyanra csinálták-e mint ami neked kell)
Én személy szerint, 16éve nokia tulaj voltam. (hagyományos érintőkijelző nélküli)
Ezt a telefont megnéztem, KIPRÓBÁLTAM, megszerettem és megvettem. Ennyi.
Az sms írással sem volt gondom. (bár havi 3db-ot küldök)
A céges levelezésem ezen fut exchange-ben. Az is úgy működik ahogy leírták.
Semmiben nem hátráltatott még,  pedig 190cm 110kg vagyok,  és ehhez tartozik a kezem nem kicsi "nőgyógyász" mérete is.   :) (pedig ettől féltem a legjobban)

Ha nagyon személyreszabható telefont akarsz, akkor javaslom a wm-es okostelefonokat.

Üdv.

Nem elérhető b1z

• PDA: wave
  • PDA ROM: s8500oxdjef
« Reply #234 Dátum: 2010, 08 15, 18:47:53 »
Olvastam valahol neten hogy két fajta színben létezik a [NEM TELCSI!] :ima:..ha jól tudom metalic black és ebony gray (így van? vagy van még más is? :D) ..viszont ha a Gugliba meg akarom őket nézni akkor valamiért mindig ugyan olyan színűeket dob fel (legalábbis én úgy látom:p) Na most akkor én vagyok 'béna' vagy csak nagyon kicsi árnyalatbeli különbség van a két verzió közt? :p Esetleg valaki tudna belinkelni két jó minőségű képet ahol tisztán látszik a két szín? Előre is köszönöm. :)

Színben 2 féle van, bár nem nagy a különbség. Az fém borítás szine változik csak a műanyag állandó fekete mindkét fajtánál. Az alsó 3 kezelőgomb körül, a kijelző mellett, és a kijelző feletti rész lehet szürkés,illetve fekete. Én feketét vettem, és tényleg nem látható sehol a neten, csak a szürke fajtát dobja ki a google, ha rákeresel, de szerintem szebb a fekete!

A Kies-hez való csatlakozást, nem a beállítás a telón oldotta meg, hanem, számomra meglepő módon a Windows Media Player frissítése oldotta meg... nem is értem, de így van :)

Nem elérhető coloxim09

• PDA ROM: f7
« Reply #235 Dátum: 2010, 08 15, 21:40:37 »
Hi, i'm italian, and i've a hunghery wave...
i've update with multiloader to F4..
but now kies say that my device can't be update..
and i want to come back to the original firmware..
but i don't know which is the original firmware..
somebody can help me?

i'm looking for csc xd...but on-line i can find only the csc xa...
I think it's the problem...
somebody can update with kies?

Nem elérhető pitypang18

« Reply #236 Dátum: 2010, 08 15, 23:12:59 »
Wmv formátumú videónál nem lehet lejátszani a hangot? hmm...:(

Nem elérhető Acerider

« Reply #237 Dátum: 2010, 08 16, 09:50:45 »
Szia,

Szerintem mielőtt telefont veszel ne csak olvass, hanem próbáld ki, a neked szükséges dolgokat. (mármint hogy olyanra csinálták-e mint ami neked kell)
Én személy szerint, 16éve nokia tulaj voltam. (hagyományos érintőkijelző nélküli)
Ezt a telefont megnéztem, KIPRÓBÁLTAM, megszerettem és megvettem. Ennyi.
Az sms írással sem volt gondom. (bár havi 3db-ot küldök)
A céges levelezésem ezen fut exchange-ben. Az is úgy működik ahogy leírták.
Semmiben nem hátráltatott még,  pedig 190cm 110kg vagyok,  és ehhez tartozik a kezem nem kicsi "nőgyógyász" mérete is.   :) (pedig ettől féltem a legjobban)

Ha nagyon személyreszabható telefont akarsz, akkor javaslom a wm-es okostelefonokat.

Üdv.

Szia Szabi,

köszi a tanácsot. Ehhez csak annyit, hogy a T-nél mindössze 1 egész darab volt, amit ugyan a kezembe vehettem, de bekapcsolásról szó sem lehetett. Te mit léptél volna erre? Ezen fölül, mint írtam két nappal előte már vettem egy Galaxy S-t. Mivel a paraméterek szinte azonosak voltak, úgy gondoltam nagyon nem tudok mellé nyúlni. És tulajdonképpen igaz is, kivéve ezt az idióta két (3) hibát. A gyorstárcsázás a Gaéaxyin TERMÉSZETESEN működ. Értem én a buta fekjemmel, hogy ez BAda az meg Droid ( :)) vagy mi a t@k@m, de ez még csak véletlenül sem tud engem egyszerű mezei fölhasználót meghatni.
Ha kigynák az új Merciből az állítható ülést, vagy tükröt, szerinted azt tolerálná bárki is? Nem hiszem!

Így marad az eredeti kérdésem. Lehet-e ezt a dolgot orvosolni mondjuk programozással? Mert, hogy annyit azért látok a fórumokon, hogy programozók hada foglalkozik az op rendszerrel. Ez is egy ilyen terület? Nagyon nem értek hozzá, gondolom ez eből is látszik, hogy ilyesmit kérdezek. Ha ezt meg lehet programozással oldani, akkor van-e it valaki, aki ezt meg tudja csinálni? Ha igen, akkor mennyibe kerülne ez nekem?
Remélem elég egyszerűen fogalmaztam hogy érthető legyen a kérdés.
Másrészt kérek mindenkit, hogy a "jóindulatú" válaszait  mellőzze, mert azzal nem vagyok kisegítve.
Tisztában vagyok azzal, hogy az én hülyeségem, hogy megvettem kipróbálás nélkül, de nem hiszem el, hogy bárki is ilyen -mindaddig amíg nem kezded el othon prütykölni típusú- hibát észre venne egy boltban.

Nem elérhető Giovanni1985

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: i900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1/OMNIA
« Reply #238 Dátum: 2010, 08 16, 19:25:04 »
Ha már ennyi szépet írtunk egy kis "rossz" is:

Lassú a böngésző nagyon lassú, és a fektetett módba újraindul...(12. percnél)  :hmm: reméljük orvosolják!  :ima:

ez ba...omság.ilyen [NEM TELÓ!]m van és semmi még hasonló sincs amit írtál.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #239 Dátum: 2010, 08 19, 11:35:02 »
Sziasztok!

Könyörgöm valaki segítsen rajtam.. már legalább egy órája szívok a szinkronizálással...

a névjegyek, mail-eket akarom rátenni a készülékre Exchange server-en keresztül... megadtam már neki mindent... mindig "csatlakoztatva" és utána "hálózati hiba" üzenettel elszáll... a szinkronizálás sikertelen :@

Hogy kell? Valaki le tudná irni? Köszönöm!
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Ati.

• PDA ROM: <sw ver>
« Reply #240 Dátum: 2010, 08 19, 11:59:49 »
Nos megvásároltam életem első okos telefonját.  :taps:
Ki szeretném használni teljes mértékben de nem olyan egyszerű kezelni mint ahogyan itt is írtátok. Olyan mentort  :) keresnék akinek ilyen telefonja van (vagy ilyesmi) és teljesen tudja kezelni. Msn -en akár itt fórumon vagy bárhol szivesen beszélget a telefonról. Előlre is kössz :)!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #241 Dátum: 2010, 08 19, 12:15:18 »
Nos megvásároltam életem első okos telefonját.  :taps:
Ki szeretném használni teljes mértékben de nem olyan egyszerű kezelni mint ahogyan itt is írtátok. Olyan mentort  :) keresnék akinek ilyen telefonja van (vagy ilyesmi) és teljesen tudja kezelni. Msn -en akár itt fórumon vagy bárhol szivesen beszélget a telefonról. Előlre is kössz :)!

Inkább itt beszéljünk hogy más is tanuljon a hibákból, beállításokból stb...

Neked megy a szinkronizálás?
Milyen formátumban adtad meg az Exchange server részt?

Nem elérhető Ati.

« Reply #242 Dátum: 2010, 08 19, 14:15:07 »

Nem akarok túl butának tűnni de én ezekhez amiket kérdeztél nem értek alapok... :(

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #243 Dátum: 2010, 08 19, 14:42:09 »

Sinkronizálás beállítása:

felhasználónév@gmail.com
jelszó
m.google.com
bepipálni az alábbiakat:
- contact
- mail
- calendar

Pontosan ugyanúgy, mint az androidnál, vagy a winmo-knál...  ;)
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #244 Dátum: 2010, 08 19, 14:49:36 »
Sinkronizálás beállítása:

felhasználónév@gmail.com
jelszó
m.google.com
bepipálni az alábbiakat:
- contact
- mail
- calendar

Pontosan ugyanúgy, mint az androidnál, vagy a winmo-knál...  ;)

Hát akkor ez így nem.. már töltöm a frissítéseket... :)

Nem elérhető Ati.

« Reply #245 Dátum: 2010, 08 20, 13:21:35 »
Hát akkor ez így nem.. már töltöm a frissítéseket... :)
Meg kérdezhetem hogy mi az a szinkronizálás?
Samsung Apps kezelése?
Gps esetleges beüzemelése?

Nem elérhető Lest75

• PDA: Samsung Wave
« Reply #246 Dátum: 2010, 08 20, 21:55:21 »
Hello!
A Wave elődje nálam a Samsung i8510 volt.Ott a navigálást a Garmin XT-vel oldottam meg(szabálytalanul :) ).
 Ebbe a telefonba nem nyúlnék bele.Leírnátok pár sorba,mi kell ahhoz,hogy legálisan navigálhassak a telefonnal?
 Böngészés közben olvastam az Ndrive-ról,de lámaként nem értem,hogy jutok el egy magyar térképig.
 Köszönet.

Nem elérhető pitypang18

« Reply #247 Dátum: 2010, 08 20, 22:23:20 »
Hello!
A Wave elődje nálam a Samsung i8510 volt.Ott a navigálást a Garmin XT-vel oldottam meg(szabálytalanul :) ).
 Ebbe a telefonba nem nyúlnék bele.Leírnátok pár sorba,mi kell ahhoz,hogy legálisan navigálhassak a telefonnal?
 Böngészés közben olvastam az Ndrive-ról,de lámaként nem értem,hogy jutok el egy magyar térképig.
 Köszönet.

Ez engem is érdekelne!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #248 Dátum: 2010, 08 21, 16:24:22 »
Meg kérdezhetem hogy mi az a szinkronizálás?
Samsung Apps kezelése?
Gps esetleges beüzemelése?

Persze... Exchange szinkronizálással kaphatod meg pl a mail-jeidet, contact-okat, naptárbejegyzéseidet... közvetlenül google accont-ból... ütemezni is tudod a letöltést... van ilyen menüpont is a készülékben...

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #249 Dátum: 2010, 08 21, 16:25:25 »
Hello!
A Wave elődje nálam a Samsung i8510 volt....

Kerüld légyszives a  :warez:-t! köszi  ;)