Sziasztok!
Délelőtt olvastam egy fórumon, hogy májusban javította a Samsung a Kiest (mármint a drivereit) és már működik 64bites Win7-tel is. Na, ez eléggé belelkesített, úgyhogy ki is próbáltam. Elkezdtem flashelni a Wave-t, de az Apps írásánál hibával leállt. Párszor újra elindítottam, de ott 7-15% körül mindig hibázott. A telefon innentől persze halott volt, nekem meg lett egy pár ősz hajszálam.
Délután egy barátom megengedte, hogy használjam a laptopját, amin XP van. A firmware update pöccre ment is, úgyhogy feltámadt a telefonom. Most újra boldog vagyok
Itt is szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét.
Néhány dolog, amiről korábban szó volt:
- Az ő és ű betűk nálam is csak kalaposak.
- A Kies nem működik olajozottan (szerintem a 64bites Win7 miatt): a beépített firmware update nem talál frissebb szoftvert (nem mintha olyan nagyon kellene, de már van XXJF2 is) és a bluetooth kapcsolat nálam sem jön létre (a Kies nem támogatja az eszközt)
A legfontosabb tanulság:
Akinek 64bites Win7-ese van, az NE FLASHELJE A WAVE-t, mert nagyon úgy tűnik, hogy garantáltan gallyravágja.
Van ezeknek az újabb és újabb firmwareknek olyan része, amit elég updatelni, hogy meglegyenek az újabb funkciók anélkül, hogy a telefon egész agyát le kellene nullázni (tehát mondjuk elég csak az rsc fileokat feltölteni és a többit nem piszkálni és akkor nem veszik el minden adat és beállítás a Wave-ből)?
mrmarkus: mi az a KOR és XEH? miért kell kapcsolgatni?
A mailfiókok ütemezésénél pontos időt is meg tudsz adni (pl. hogy minden reggel 7-kor) vagy csak azt, hogy óránként vagy naponta - és ha naponta, akkor az miből derül ki, hogy naponta mikor? Nekem még a "régi" JF1-es van, amit stiglinc adott, de ebben is lehet ütemezni. Pontos időpontot nem lehet megadni, csak intervallumot (30 perc / 1 óra / 3 óra stb.). Lehet, hogy mégis ugyanaz az "új" JF1-es?
Bocsi a hosszú postért...