2024, 12 18, 21:44:48

Szerző Téma: Wave Általános Topik  (Megtekintve 108153 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető stiglinc

• PDA: S8500 GT Wave
  • PDA ROM: XXJF1
Re: Wave Általános Topik
« Reply #75 Dátum: 2010, 06 16, 19:06:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hasznos oldalak:

Nem elérhető stiglinc

« Reply #76 Dátum: 2010, 06 16, 19:09:38 »
Tedd fől lécci, tömörítve az addat.hu, data.hu oldalak valamelyikére!
Előre is MegaThx!  :ok:

Nem találom a videót a megadott oldalon, föltennéd annak a linkjét is?!  :hmm:

Nem elérhető stiglinc

« Reply #77 Dátum: 2010, 06 16, 19:12:45 »
Tedd fől lécci, tömörítve az addat.hu, data.hu oldalak valamelyikére!
Előre is MegaThx!  :ok:

Nem találom a videót a megadott oldalon, föltennéd annak a linkjét is?!  :hmm:
Igy tudtam felrakni,ha leszedted légyszives  törölni.A videó is fent van.A 5.64 Multi loadert használd.

Nem elérhető kcst

• PDA: Samsung Wave
  • PDA ROM: S8500XXJF1 - S8500OXDJEF
« Reply #78 Dátum: 2010, 06 16, 19:37:53 »
Amit feltettél az még nem tartalmazza a magyar nyelvet,mert a cs fájl OXA-ez német piacot jelent.Neked OXD kell.Ha valaki leirja,hogy hogyan és hová tegyem fel szivesen elérhetővé teszem.

Ó, értem... Engem az zavart meg, hogy egyszer van egy firmware név, tehát pl. S8500XXJF2, meg egyszer a lényeg, a CSC kiterjesztésű fájl, ami ezek szerint a nyelvi fájl. Ez valóban nem OXD-t, hanem OXA-t tartalmaz a nevében.

Egyébként itt megnézhető és le is tölthető a videó, kép is van a loaderről: You are not allowed to view links. Register or Login.

Itt pedig az összes létező kód jelentése: You are not allowed to view links. Register or Login.
Samsung Wave S8500 + 32 GB SanDisk ;-)

Nem elérhető stiglinc

« Reply #79 Dátum: 2010, 06 16, 20:09:47 »
Ó, értem... Engem az zavart meg, hogy egyszer van egy firmware név, tehát pl. S8500XXJF2, meg egyszer a lényeg, a CSC kiterjesztésű fájl, ami ezek szerint a nyelvi fájl. Ez valóban nem OXD-t, hanem OXA-t tartalmaz a nevében.

Egyébként itt megnézhető és le is tölthető a videó, kép is van a loaderről: You are not allowed to view links. Register or Login.

Itt pedig az összes létező kód jelentése: You are not allowed to view links. Register or Login.
Igen a CSC. a nyelvi fájl,és jó a XXJF2-es romhoz is.

Nem elérhető kcst

« Reply #80 Dátum: 2010, 06 16, 21:27:29 »
  Kezdőoldal | Bejelentkezés | Regisztráció | Hírek | Kapcsolat | Ismertető | FTP | GYIK 
Üdvözöl az Addát.hu fájlmegosztó portál!

Ez a fájlmegosztó portál azért jött létre, hogy nagyméretű fájlokat tudj megosztani az interneten barátaiddal, ismerőseiddel, családtagjaiddal. Tetszőleges fájlokat tölthetsz fel, mint például fotókat, videókat, dokumentumokat teljesen ingyen!
Keress az Addát.hu-n:
  (filmek, zenék, szoftverek, játékok) Bővebben... 
    Feltöltés   
   Email   
   Törlés   

Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Low).rc2     100%   
Letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login
Törlés: You are not allowed to view links. Register or Login 

amss.bin     100%   

apps_compressed.bin     100%   

FactoryFs_S8500_Open_Europe_Common_JF1.ffs     100%   

addat.hu 2008-2010 © copyright Minden jog fenntartva felhasználási feltételek

Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Low).rc2

Kösz a feltöltéseket, sikerült!!! Magyar a telóm. :-)

Nem elérhető stiglinc

« Reply #81 Dátum: 2010, 06 16, 21:38:39 »

Kösz a feltöltéseket, sikerült!!! Magyar a [NEM TELÓ!]m. :-)
           Örülök,hogy sikerült.Ha valami nem oké,nyugodtan irj.

Nem elérhető mrmarkus

• Nem: Férfi
  • Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #82 Dátum: 2010, 06 17, 00:29:13 »
    100%   

Köszike, nekem csak ez kellett, mert a többi már meg volt...  :ok:
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető roob

• PDA ROM: SW:S8500XXJF1
« Reply #83 Dátum: 2010, 06 17, 11:39:57 »

Szia Stiglinc!

Én is vettem egy Wave-t (ez az első komoly telefonom), csakhogy német szoftver van rajta. A boltban még nincs meg a magyar firmware, így ott nem tudnak segíteni - örültem is, hogy rátaláltam erre a topikra  :D
Megpróbáltam letölteni a file-okat, amiket feltettél, de az egyik már nem elérhető:

Megtennéd, hogy még ma estére visszateszed?
Valószínűleg hülye kérdés, de csak felteszem  :) : ezek után lesz egy választható magyar nyelv is benne, vagy csak magyar lesz?

Azt tudja valaki, hogy a MultiLoader működik-e 64 bites Win7-tel? (Azért merült fel a kérdés, mert a Samsung Kies nem megy és a firmware update elég "veszélyes" dolog, nem lenne jó használhatatlanná tenni a telefont...)

Köszi szépen!

Nem elérhető stiglinc

« Reply #84 Dátum: 2010, 06 17, 11:59:33 »
Szia Stiglinc!

Én is vettem egy Wave-t (ez az első komoly telefonom), csakhogy német szoftver van rajta. A boltban még nincs meg a magyar firmware, így ott nem tudnak segíteni - örültem is, hogy rátaláltam erre a topikra  :D
Megpróbáltam letölteni a file-okat, amiket feltettél, de az egyik már nem elérhető:

Megtennéd, hogy még ma estére visszateszed?
Valószínűleg hülye kérdés, de csak felteszem  :) : ezek után lesz egy választható magyar nyelv is benne, vagy csak magyar lesz?

Azt tudja valaki, hogy a MultiLoader működik-e 64 bites Win7-tel? (Azért merült fel a kérdés, mert a Samsung Kies nem megy és a firmware update elég "veszélyes" dolog, nem lenne jó használhatatlanná tenni a telefont...)

Köszi szépen!
Rendbe felteszem,a magyar nyelv választható.Több nyelvet is tartalmaz.A második kérdésedre a választ nem tudom.

Nem elérhető stiglinc

« Reply #85 Dátum: 2010, 06 17, 18:30:11 »
Rendbe felteszem,a magyar nyelv választható.Több nyelvet is tartalmaz.A második kérdésedre a választ nem tudom.
    100%   

Nem elérhető kcst

« Reply #86 Dátum: 2010, 06 17, 19:40:15 »

Szia, én 32 bites WIN7-ről magyarítottam tegnap. Nem mondom, hogy nem izzasztott meg, de végül azt mondom: nem olyan könnyű azért "elrontani" azt a telót.... aaaakarom mondani kézi távbeszélő készüléket, mert a t.e.l.ó-t kifütyüli ez a fórum.... HOgy a 64 bites mennyiben más, nem tudom.

Ha bármi hibát érzékel a loader, akkor az adott fájl átvitele ERROR-ral leáll.

Nem elérhető kcst

« Reply #87 Dátum: 2010, 06 17, 19:57:18 »

Hááát... lenne itt még 2 dolog...  ;) ;)

1. mivel ez a mániám (kalandjátékok magyarításakor fertőződtem meg...), rettenetesen zavar, hogy nem tudja kezelni az unicode karaktereket. Értsd: nincs rajta ő és ű betű, csak az a bizonyos hullámos és kalapos o és u. Nem lehet ezt valahogy beállítani? Próbáltam menüből (ékezetes kiválasztva az üzenetek beállításánál), változtatni a betűtípust, sőt más nyelvekben is kerestem (beviteli nyelv váltásával). Bár utóbbinak sok értelme nem volt, mert ez a kettő csak a magyar nyelvben van  :D

2. Próbált már valamelyikőtök egyszerűbb programot írni? Leszedtem az SDK-t, meg a magyar nyelvi csomagot. Tapasztalatok: olyan bonyolult a progi, hogy még, órákig bűvöltem és konkrétan a magyar nyelvi csomagot sem tudtam beizzítani... :-) Pedig szívesen bütykölnék vele, akár egyszerűbb játékot is írnék.

Nem elérhető stiglinc

« Reply #88 Dátum: 2010, 06 17, 20:25:57 »
Hááát... lenne itt még 2 dolog...  ;) ;)

1. mivel ez a mániám (kalandjátékok magyarításakor fertőződtem meg...), rettenetesen zavar, hogy nem tudja kezelni az unicode karaktereket. Értsd: nincs rajta ő és ű betű, csak az a bizonyos hullámos és kalapos o és u. Nem lehet ezt valahogy beállítani? Próbáltam menüből (ékezetes kiválasztva az üzenetek beállításánál), változtatni a betűtípust, sőt más nyelvekben is kerestem (beviteli nyelv váltásával). Bár utóbbinak sok értelme nem volt, mert ez a kettő csak a magyar nyelvben van  :D

2. Próbált már valamelyikőtök egyszerűbb programot írni? Leszedtem az SDK-t, meg a magyar nyelvi csomagot. Tapasztalatok: olyan bonyolult a progi, hogy még, órákig bűvöltem és konkrétan a magyar nyelvi csomagot sem tudtam beizzítani... :-) Pedig szívesen bütykölnék vele, akár egyszerűbb játékot is írnék.
Tudja kezelni az ékezetes betűket,csak a kiválasztott betűn rajta tartod az újjad és már fel is kinálja az Á-Ő-É stb.

Nem elérhető kcst

« Reply #89 Dátum: 2010, 06 17, 23:19:59 »
Tudja kezelni az ékezetes betűket,csak a kiválasztott betűn rajta tartod az újjad és már fel is kinálja az Á-Ő-É stb.

Nem-nem... :-( Szóval: magyarítás feltelepítve, beállításoknál a billentyűzet nyelve magyar, az alkalmazásokon beállításánál az üzeneteknél: karakter támogatás ékezetes.

De amikor SMS-t írok, akkor van á, é, í, ó és ú betűm rendben, de ő és ű nincs. Ha lenyomva tartom az o betűt, a következő sorrendben jönnek a betűk: ö, hullámvonalas o, kalapos o, ó és o, ha az u betűt tartom nyomva: kis körös u, hullámvonalas u, ü, ú és u. Persze lent a földgömbös gombnál a HU van kiválasztva...

Neked van Ő és Ű betűd?

Nem elérhető roob

« Reply #90 Dátum: 2010, 06 18, 10:41:31 »
    100%   

stiglinc: Köszi szépen, le is szedtem! Életmentő vagy  :taps:

kcst: Utánajártam alaposabban, 64 bitessel sajnos nem lehet szoftvert frissíteni.  :'( Meg kell várni a javított változatát a Samsung Kies-nek, amiben már 64 bites Win7-et is támogató driver van... (Addig is próbálok keresni egy XP-s gépet valahol)

Egyébként mi van akkor, ha mondjuk elrontom a frissítést és a telefon nem indul el többé? Lehet tovább kísérletezni vele és ha később, más beállításokkal flashelve sikerül, akkor minden ok, vagy esetleg úgy meghal, hogy csak szerviz tudja feltámasztani?

Nem elérhető stiglinc

« Reply #91 Dátum: 2010, 06 18, 11:24:55 »
stiglinc: Köszi szépen, le is szedtem! Életmentő vagy  :taps:

kcst: Utánajártam alaposabban, 64 bitessel sajnos nem lehet szoftvert frissíteni.  :'( Meg kell várni a javított változatát a Samsung Kies-nek, amiben már 64 bites Win7-et is támogató driver van... (Addig is próbálok keresni egy XP-s gépet valahol)

Egyébként mi van akkor, ha mondjuk elrontom a frissítést és a telefon nem indul el többé? Lehet tovább kísérletezni vele és ha később, más beállításokkal flashelve sikerül, akkor minden ok, vagy esetleg úgy meghal, hogy csak szerviz tudja feltámasztani?
A lényeg hogy a boot mellől a pipát vedd ki akkor az nem lesz irva.Igy nem igen lehet elrontani.

Nem elérhető mrmarkus

• Nem: Férfi
  • Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #92 Dátum: 2010, 06 18, 12:17:57 »

A bada is linux alapú, tehát nagyon nehéz - szinte lehetetlen -  végérvényesen gallyravágni!  :ok:
Ha netán mégis félreflesselnéd, tedd újra bootloadarebe és tedd fel a májusi S8500XXJEB firmware-t (bootloader nélkül), majd frissítsd XXJF1-re. A magyar csc fájlt már akár az XXJEB-be is beteheteted...
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető stiglinc

« Reply #93 Dátum: 2010, 06 18, 17:50:51 »
A bada is linux alapú, tehát nagyon nehéz - szinte lehetetlen -  végérvényesen gallyravágni!  :ok:
Ha netán mégis félreflesselnéd, tedd újra bootloadarebe és tedd fel a májusi S8500XXJEB firmware-t (bootloader nélkül), majd frissítsd XXJF1-re. A magyar csc fájlt már akár az XXJEB-be is beteheteted...
         Szerintetek az mért van,hogy a portugál N Driwe simán tudom használni mig a magyart nem.Regisztrálási problémával vissza lép.Talán azért mert még hivatalosan nem jelent meg?De a szlovák és a cseh is ilyen problémával küzd.Vagy az N Driwe erre a régióra még nem adott licenszet?

Nem elérhető roob

« Reply #94 Dátum: 2010, 06 18, 21:48:36 »
Az NDrive engem is érdekelne. A honlapjuk szerint már elérhető Bada-hoz is - de valószínűleg ebben a régióban még nem, mert még a fizetős app store sem működik itt. Ez meg fizetős, ha jól tudom.

Lenne még egy (remélem utolsó) kérdésem a MultiLoader beállításáról, mielőtt remegő térdekkel belefogok:
- a "Master Rom"-ot kell bepipálni?
- Az nem baj, hogy nincs meg minden file (kettő hiányzik: Rsrc1, SHP APP)? - az benne volt a videóban, hogy az utolsó néggyel nem kell foglalkozni. De mi van a többivel?
Remélem a flash után eltűnik az utolsó német link is a telefonból - és talán még a navi is, ami nagy, de legalább használhatatlan  :p

-- update --
Közben megvan a válasz az NDrive kérdésre:
és ott klikk a "Where to find it?" fülre.
Azt írja, hogy még csak Portugál és Spanyol térkép van hozzá.

Nem elérhető kcst

« Reply #95 Dátum: 2010, 06 19, 00:18:21 »
Az NDrive engem is érdekelne. A honlapjuk szerint már elérhető Bada-hoz is - de valószínűleg ebben a régióban még nem, mert még a fizetős app store sem működik itt. Ez meg fizetős, ha jól tudom.

Lenne még egy (remélem utolsó) kérdésem a MultiLoader beállításáról, mielőtt remegő térdekkel belefogok:
- Az nem baj, hogy nincs meg minden file (kettő hiányzik: Rsrc1, SHP APP)? - az benne volt a videóban, hogy az utolsó néggyel nem kell foglalkozni. De mi van a többivel?
Remélem a flash után eltűnik az utolsó német link is a telefonból - és talán még a navi is, ami nagy, de legalább használhatatlan  :p

-- update --

Viszont a Samsung Apps oldalon már van magyar!

Leszedtem (77 mega), de elindítani nem lehet, mert fizetős. Olyan 40 euró körüli, ha jól látom... Csak nem tudom, hogy ez "örökre" ennyi, vagy évente, annyira nem mélyedtem bele...

Nem elérhető kcst

« Reply #96 Dátum: 2010, 06 19, 10:43:05 »

-- update --

Apropó fizetős app store... Nem tudja valaki, hogy mikor méltóztatnak végre kis hazánkban is hivatalosan bevezetni a Wave-et? Azt sajnos tudjuk, hogy Pató Pál úr országa vagyunk, na de ezért ennyire...!

Németországban hosszú hetek óta kint van és az előbb néztem, már a tótoknál is, nálunk majd karácsonyra...?!  :(

Nem elérhető stiglinc

« Reply #97 Dátum: 2010, 06 19, 11:11:04 »

-- update --
A master romot nem kell pipálni.A hiányzó  cuccok:http://addat.hu/491541ff/Rsrc_S8500_Open_Europe_Common.rc1.htmlhttp://addat.hu/1879b9ca/ShpApp.rar.html

Nem elérhető kcst

KIES-hez kapcsolódás Bluetooth-szal
« Reply #98 Dátum: 2010, 06 19, 15:29:46 »
Sziasztok!

Hadd kérdezzelek meg Benneteket, hogy Nektek működik a Kies Bluetooth kapcsolódással is? Mert nekem csak vezetékesen.

Win7-em van, maga a Kies tökéletesen működik, közvetlenül a gépre tudok Bluetoothon küldeni fájlokat és fordítva is (mármint a Windows fájlkezelőből és -be), a telefonon engedélyezve van a számítógép, a Kies sikeresen telepítette az illesztőprogit, a gépemen a BT kapcsolatok között ott virít a telefonom és mégse...

Kapcsolódáskor megtalálja a telefont, kiválasztom, elkezd homokórázni, majd kiírja, hogy a Kies nem támogatja az eszközt...  :'(

Nem tudjátok, mi lehet a gond?

Köszönöm előre is.

O->-

Nem elérhető stiglinc

Re: KIES-hez kapcsolódás Bluetooth-szal
« Reply #99 Dátum: 2010, 06 19, 16:29:43 »
Sziasztok!

Hadd kérdezzelek meg Benneteket, hogy Nektek működik a Kies Bluetooth kapcsolódással is? Mert nekem csak vezetékesen.

Win7-em van, maga a Kies tökéletesen működik, közvetlenül a gépre tudok Bluetoothon küldeni fájlokat és fordítva is (mármint a Windows fájlkezelőből és -be), a telefonon engedélyezve van a számítógép, a Kies sikeresen telepítette az illesztőprogit, a gépemen a BT kapcsolatok között ott virít a telefonom és mégse...

Kapcsolódáskor megtalálja a telefont, kiválasztom, elkezd homokórázni, majd kiírja, hogy a Kies nem támogatja az eszközt...  :'(

Nem tudjátok, mi lehet a gond?

Köszönöm előre is.

O->-
Nálam működik rendesen,igaz xp alatt.A KIES verzió száma nálam:1.5.1.10054_79-ez a legújabb.