0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
olyat vajon lehet csinálni, hogy spb mobileshell-nél kicserélni a telefonos részt és beleépíteni a Iconsoft PhonEx progit? tehát hogy a telefonos résznél a a phonex legyen az alap, de a shell megmaradjon? vagy a phonex progit tenni alapértelmezett híváskezelőnek?sajnálnám a shellt törölni a phonex progi miatt, tehát a kettőt egybe lehetne gyúrni vajon, valahogy?vagy hova gondolok én?
Ha azt tetted fel, akkor jól csináltad Mutass lécci egy linket, hátha úgy okosabbak leszünk!
Pati. Nézted már a SPB MS 5-t? Nem lesz rossz.Kiváncsi vagyok, tényleg jó lesz-e mindegyik platformra.
haliinnen szedtem le Meg még az érdekelne, hogy ilyen fekete hátterü rublikát meg bele elválasztókat, hogyan tesztek bele?
Sziasztok! Nem rég kaptam én is egy O2-t és feltettem rá az Spb 3.5.0,build9593-at és szeretnék megkérni valakit hogy egy" szájbarágós"leírást tegyen fel a magyarításról!Előre is köszönöm!
Melyik mappába kell bemásolni az ébresztőnek szánt mp3-at?Shell-ben csak rendszerhangokat enged kiválasztaniEsetleg valaki tudja a megoldást? Köszi előre is!
My storage-on ha még nincs csinálj egy my documents mappát és oda tedd a zenéket! Ha így nem megy ,amit kétlek akkor azon belül csinálj még egy my ringtones mappát!
Köszönöm a gyors segítséget,de sajnos továbbra is csak rendszerhangokat tudok kíválasztani a Mobile Shell ébresztőjében.
Mit nevezel a Mobile Shell ébresztőjének? Tudtommal az alap WM ébresztőt használja.A használni kivánt csengőhangot másold a Windows mappába, ezek után a csengőhang kiválasztható lesz.
A használni kivánt csengőhangot másold a Windows mappába, ezek után a csengőhang kiválasztható lesz.
A"Mobile Shell ébresztő" nálam amikor az alapképernyőre kihelyezett óra widgetre kattintva megnyitja az ébresztő funkciót./remélem érthetően fogalmaztam meg.Az alap win. ébresztője látja azt a file-t amit szeretnék beállítani de a shell sajnos nem./ a file a windows mappában is ott van/Nincs kizárva hogy én szerencsétlenkedek csak vele,de nem értem miért nem tudom ezt az egyszerű dolgot beállítani.
A windows ébresztője csak wav file-okat kezeli. Úgy rémlik a shell órája is azt indítja el. Vagy nem? A sami zöld vekkere sokkal jobban testre szabható és mp3-at is tud.
A windows ébresztője Mp3 mat is kezel, én ezt használom.Viszont az SPB Mobil Shell ben én ébresztőt nem találok, lehet, hogy én vagyok fütyi. A windows ét elérem belölle és a samsungét.
A mobile shell-es óraikonra rábökve bejön Budapest,New York és a Tokyoi idő,alatta lehet kiválasztani a "következő riasztást" Én ezt hívom ébresztőnek.
Akkor ez windows ébresztője. A windows mappába kell bemásolni a mp3 mat, ha végignézed a mappát több csengőhang is van benne gyárilag. Ezután a bemásolt mp3 rom már kiválasztható lesz, mivel a windows látni fogja. Ha továbbra se megy Msn en tudok segíteni, csak szolj.
Úgy se fogja látni, átkell konvertálni elötte wav-ra