2024, 11 23, 02:10:56

Szerző Téma: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3  (Megtekintve 143574 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető atilka

• PDA: Samsung i9000
  • PDA ROM: i9000xwjs3+Woodoo 5.1
Re: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3
« Reply #250 Dátum: 2010, 03 02, 16:03:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha nincs fenn a htc-s mozgásérzékelő, akkor sehogy. ha fenn van, megjelenik a Mozaik Nézet mellett egy másik ikon is, G-Sensor néven.
ok, megvan minden működik:) köszi szépen!

Nem elérhető alientwo

• PDA: i8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #251 Dátum: 2010, 03 07, 15:32:37 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a 6.5 windows saját media playerét, hogyan lehetne kitenni az spb-ben? (csak a média lejátszó katyvaszt lehet kitenni de az nem igazán.. )
/szerk.: az msn-t is jó lenne kipakolni :)

Köszi!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #252 Dátum: 2010, 03 07, 15:40:45 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a 6.5 windows saját media playerét, hogyan lehetne kitenni az spb-ben? (csak a média lejátszó katyvaszt lehet kitenni de az nem igazán.. )
/szerk.: az msn-t is jó lenne kipakolni :)

Köszi!
Add, shortcut, media player aztán msn.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető alientwo

« Reply #253 Dátum: 2010, 03 07, 15:44:46 »
Add, shortcut, media player aztán msn.

Köszönöm! :)

Nem elérhető alientwo

« Reply #254 Dátum: 2010, 03 07, 16:32:30 »
Még egy probléma elnézést érte.. :(
Nagyon tetszik ez a SPB shell, de.. a legújabb t-mob-os ROM van a telefonon(ezzel vettem), és most, hogy ráraktam ezt a shell-t kajálja a memóriát szépen.. semmi perc alatt 30 mb alá esik a RAM és az igo is megpusztul így.. hogy lehet, egy kis memóriához jutni? (cache törlések a cleartemp progival megvoltak nem az fogja a memóriát)

Imhotep

• Vendég
« Reply #255 Dátum: 2010, 03 07, 17:26:49 »
Még egy probléma elnézést érte.. :(
Nagyon tetszik ez a SPB shell, de.. a legújabb t-mob-os ROM van a telefonon(ezzel vettem), és most, hogy ráraktam ezt a shell-t kajálja a memóriát szépen.. semmi perc alatt 30 mb alá esik a RAM és az igo is megpusztul így.. hogy lehet, egy kis memóriához jutni? (cache törlések a cleartemp progival megvoltak nem az fogja a memóriát)
You are not allowed to view links. Register or Login olvasgasd kicsit  ;)

Nem elérhető alientwo

« Reply #256 Dátum: 2010, 03 07, 18:10:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login olvasgasd kicsit  ;)

Köszi! Kezd világos lenni, hogy a belső ROM-ot használja RAM-nak is a kütyü.. átmozgattam a mobile shell-t és az igo8 feltelepedett cuccát is a my storage-ra. Megnézzük így javul-e a mem használat :)

Imhotep

• Vendég
« Reply #257 Dátum: 2010, 03 07, 18:11:48 »
Köszi! Kezd világos lenni, hogy a belső ROM-ot használja RAM-nak is a kütyü.. átmozgattam a mobile shell-t és az igo8 feltelepedett cuccát is a my storage-ra. Megnézzük így javul-e a mem használat :)
Neked inkább az lenne a célszerű ha veszel egy brutál nagy SD kártyát és arra teszel mindent  ;)

Nem elérhető alientwo

« Reply #258 Dátum: 2010, 03 07, 18:14:54 »
Neked inkább az lenne a célszerű ha veszel egy brutál nagy SD kártyát és arra teszel mindent  ;)

Amivel kísérletezek és csak megnézem(játékok többnyire, filmek, zenék, ebook, stb.) az egy 8 gb-s sd-re reppen :)

No közben viszont a nyomogattam a telefont a mobilshell dolgait menüit, és a feladatkezelőben hiába csuktam be mindent... bizony eszi a memóriát ez az SPB :(

Imhotep

• Vendég
« Reply #259 Dátum: 2010, 03 07, 18:21:54 »
Amivel kísérletezek és csak megnézem(játékok többnyire, filmek, zenék, ebook, stb.) az egy 8 gb-s sd-re reppen :)

No közben viszont a nyomogattam a telefont a mobilshell dolgait menüit, és a feladatkezelőben hiába csuktam be mindent... bizony eszi a memóriát ez az SPB :(
Beállítások/Ált. beállítások/Gomb/"X"gomb ott jelöld ki zöldre hogy bezárjon X-nyomásra  ;)

Nem elérhető alientwo

« Reply #260 Dátum: 2010, 03 07, 18:34:16 »
Beállítások/Ált. beállítások/Gomb/"X"gomb ott jelöld ki zöldre hogy bezárjon X-nyomásra  ;)

Köszi, bekapcsoltam.
A mem fogyásban viszont még nem segített. Amit konstans megfigyeltem, hogy ha lelockolom a telefont és újra feloldom (bekapcsolás után először) akkor hipp hopp 5 MB-vel kevesebb a memória..  :shock:
(ilyet nem vettem észre az SPB előtt. kül. ez a verzió van fenn: SPB.Mobile.Shell.v3.5.3.Build.9885)

Nem elérhető alientwo

« Reply #261 Dátum: 2010, 03 07, 18:36:47 »
Körhinta nézet megnyitás majd becsukás és eredmény még minusz 5 MB, és máris csak 36.9 a szabad.. :(

Nem elérhető alientwo

« Reply #262 Dátum: 2010, 03 07, 18:50:09 »
Ahogy becsukom az SPB-t, azonnal lesz memóriám (52 MB), és marad is hiába nyitogatok csukogatok alkalmazásokat.. szóval csorgatja a memóriát sajna az spb :(

Nem elérhető Sera26

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One X & Samsung Galaxy Mini & Samsung Galaxy Gio
  • PDA ROM: 1.29.401.11
« Reply #263 Dátum: 2010, 03 08, 20:39:40 »
Hello!

Miért nem tudok az online háttérképekhez hozzáférni?  >:(
A T-s rom simán csatlakozott, ez a Secany meg állandóan kapcsolat hibát ír és hogy ellenőrizzem az internet beállításaimat :hmm:
Ja és wifin keresztül netezek csak és minden egyéb (böngésző, e-mailek, msn, stb.) működik gond nélkül.

Nem elérhető Pala2

• PDA: iPhone 4
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #264 Dátum: 2010, 03 11, 11:27:26 »
Sziasztok!

Hogy lehet teljesen eltávolítani ezt a programot? (SPB Mobile Shell 3.5.2 b.9745)
Köszi!

Imhotep

• Vendég
« Reply #265 Dátum: 2010, 03 11, 11:54:08 »
Sziasztok!

Hogy lehet teljesen eltávolítani ezt a programot? (SPB Mobile Shell 3.5.2 b.9745)
Köszi!
Beállítások/Memóriabeállítások/Fő tárhely és ott a törlés, utána Intézőben megnézed a Program File könyvtárban maradt-e SPB Mobile Shell mappa azt is töröld és a My Storage/Program Files mappából is ha van. Utána SR (újraindítás).
Akkor tuti nem marad semmi szemét.

Nem elérhető Pala2

• PDA: iPhone 4
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #266 Dátum: 2010, 03 11, 12:19:24 »
Beállítások/Memóriabeállítások/Fő tárhely és ott a törlés, utána Intézőben megnézed a Program File könyvtárban maradt-e SPB Mobile Shell mappa azt is töröld és a My Storage/Program Files mappából is ha van. Utána SR (újraindítás).
Akkor tuti nem marad semmi szemét.

Köszi

Nem elérhető tusa

• Turi Sándor
  • PDA: Nexus 5x
  • PDA ROM: Android 8.1.0
« Reply #267 Dátum: 2010, 03 12, 15:58:56 »
El lehet érni valahogy, hogy az SPB Mobile Shell 3.5.3 körhintájában az eredeti Weather felület helyére kerüljön a telepített SPB Weather felülete?

Nem elérhető reverso

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung omnia2
  • PDA ROM: I8000NXXIL4
« Reply #268 Dátum: 2010, 03 20, 13:59:22 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Most vettem egy omnia 2-est.Még kezdő vagyok ezért elnézést kérek ha olyat kérek vagy  kérdezek ami esetleg már fent van itt valahol csak a bénaságom miatt nem találtam :)

Szeretnék felrakni egy Mobile Shell 3.5 öst magyarítva hogy tehetem meg???Nagyon hálás lennék ha valaki berakna egy linket ahonnan letölthetek egy jól működő verziót és esetleg el is magyarázná,hogy mit kell csinálnom.

És még egy kérdésem lenne amit lehet nem itt kéne megkérdeznem.Honnan tudnék letölteni játékot.Kimondottan billiárd,sakk és texas holdem póker érdekelne.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #269 Dátum: 2010, 03 20, 14:18:19 »
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Most vettem egy omnia 2-est.Még kezdő vagyok ezért elnézést kérek ha olyat kérek vagy  kérdezek ami esetleg már fent van itt valahol csak a bénaságom miatt nem találtam :)

Szeretnék felrakni egy Mobile Shell 3.5 öst magyarítva hogy tehetem meg???Nagyon hálás lennék ha valaki berakna egy linket ahonnan letölthetek egy jól működő verziót és esetleg el is magyarázná,hogy mit kell csinálnom.

És még egy kérdésem lenne amit lehet nem itt kéne megkérdeznem.Honnan tudnék letölteni játékot.Kimondottan billiárd,sakk és texas holdem póker érdekelne.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kovlui

• PDA: SAMSUNG B7610 Omnia Pro
  • PDA ROM: NXXIK3/NTPHIK3/XXIK1
« Reply #270 Dátum: 2010, 03 21, 10:35:53 »
Töb helyen olvasom, hogy az SPB MS tökéletes működéséhez el kell távolítani samsungos cuccokat és hogy ezt Patience leírta valahol, de nem találom, hogy hol...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #271 Dátum: 2010, 03 21, 10:41:50 »
Töb helyen olvasom, hogy az SPB MS tökéletes működéséhez el kell távolítani samsungos cuccokat és hogy ezt Patience leírta valahol, de nem találom, hogy hol...
Húha, én ilyenre nem emlékszem. Esetleg olyanra, hogy nem árt megakadályozni a Main Menu (Touchwiz UI) bootoláskor elindulását memóriakímélés miatt. A Smart programmal a Todayt is ki lehet kapcsolni, ha valaki shellt használ.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kovlui

• PDA: SAMSUNG B7610 Omnia Pro
  • PDA ROM: NXXIK3/NTPHIK3/XXIK1
« Reply #272 Dátum: 2010, 03 21, 10:58:48 »
hello tedd fel de azonnal nagyon szuper vele sokkal gyorsabb,és persze ki kell előtte törölni linkMgr exe. meg pár dolgot amit pati már párszor leírt,hogy ne töltse be a samsungos dolgokat. nekem szolgáltatós rom van teljesen meg vagyok vele elégedve mióta mindent feltettem,kitöröltem amit kell testreszabtam,semmilyen hibám nincs pl:sms,hang meg ilyesmi minden rendebn van vele wifi-n sokat netezek vele stabilan tartja opera mobile wm 10.beta 2u használom ezt nemrégen adták(dec közepe) ki stabilabb nem fagy mint a sima 10beta.remélem nemsokára kijön a teljes flash támogatás akkor lesz nagy királyság.Szóval így pár hét folyamatos használat után is azt mondom nem hibáztam a megvételével akit érdekel tárolás mem:30.54MB program RAM:64.23MB napi 1-2 softreset kell én sokat netezek ekkor képes fogyni de inkább csak exploreres netezéskor szoktam nézegetni a fogyást operával nincs gondom ekkor kb 38-42 MB ra megy le ha sokat nyúzom nyomogatom állítgatom. na kb ennyi ez kikivánkozott belőlem :D
Pl. itt emlegetik...  :hmm:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #273 Dátum: 2010, 03 22, 14:56:54 »
Nem tudom más tud e erről, de mivel én most jöttem rá gondoltam leírom. A shell menüjében a settings/spb mobile shell fülre ha rámegyünk, majd megnyomjuk a jobb alsó nyilat, el lehet menteni a shell beállításait. Szerintem elég sok időt meg lehet spórolni vele romfrissítés után...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Brumimaci

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: MIUI_V5
« Reply #274 Dátum: 2010, 03 23, 11:59:34 »
Nem tudom más tud e erről, de mivel én most jöttem rá gondoltam leírom. A shell menüjében a settings/spb mobile shell fülre ha rámegyünk, majd megnyomjuk a jobb alsó nyilat, el lehet menteni a shell beállításait. Szerintem elég sok időt meg lehet spórolni vele romfrissítés után...

És ez pontosan mit ment le?  :hmm:

Az ikonat, az elrendezést, a beállított widge-ket?