Hello
Valaki segítene nekem részletesen hogyan kell felrakni a shell resetet mert már mindenhogy próbáltam de nem megy!
Ha az You are not allowed to view links.
Register or
Login kérdezel (bár ennek nem itt lenne a helye, You are not allowed to view links.
Register or
Login:
Letöltöttem a .rar file-t.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA Pc-n kicsomagoltam, majd könyvtárastól bemásoltam az SD-re bárhova, teljesen mindegy hova.
Intézővel megkerestem a RestartMS.exe file-t abban a könyvtárban amit éppen most másoltam az sd-re, hosszan rányomtam, Copy/Másolás, (mint a pc-nél amikor vágólapra teszünk valamit).
Megkerestem a Windows\StartMenu\Programs könyvtárat, jobb alul Menu/Menü, Edit/Szerkesztés, Paste Shortcut/Parancsikon beillesztése. A parancsikon bekerült a programok közé.
Mobile shellben jobb alsó gomb, Add Widget, Shortcut/Parancsikon, Programs/Programok, megkeresem a RestartMS programot, és kattintok rá.
Kikerül a kis kép a Mobile Shell Lifestyle-ra.
Ha rákattintok, kilép a Shellből, majd rövid idő múlva betöltődik a Shell újra, vagyis újraindul.
Kb ezt leírtam pü-ben is. Ha nem tudsz parancsikont készíteni róla, akkor nem tudok segíteni. You are not allowed to view links.
Register or
Login, pda-ról is. Természetesen értelemszerűen nem a regedit-ről kell a parancsikont csinálni. Ha az animáció alapján csinálod, és a parancsikon abba a könyvtárba kerül, ahol az exe file is van, akkor az elkészült parancsikont még át kell másolni a Windows\StartMenu\programs könyvtárba. Az eredmény ugyanaz, ki hogy szereti.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz exe file bemásolásával NEM fog működni, esetleg úgy, ha a könyvtár teljes tartalmát a Windows\StartMenu\Programsba másolod, mert a futáshoz szükséges Mortscript programot egyébként nem fogja megtalálni.
Ennél részletesebben sajnos nem tudom leírni. TC-vel is próbálhatsz parancsikont csinálni a pda-n, hátha azzal sikerül. Én azt nem használom, de nemrég valaki az o2 topikon belül leírta lépésről-lépésre.