0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
MS 3.5 verziószáma?
3.5ös jaja
Megnéznéd mi a verziószáma annak, ami fent van nálad, jaja??Merthogy ennél működik... SPB Mobile Shell v3.5.3.Build.9885
Esetleg valami mód, hogy a témában adott spb-ben kikapcsoljuk azt a tükröződéses dolgot? Patience: írtad, hogy vegyem fel a procit magasra, de úgy meg elég hamar lenyalja az akkumlátort. Szóval valami más megoldás kellene. Vagy egyszerűen használjam a 3.5.2-t?
valaki am nem tud olyan cuccot amivel az spb.-be az ikonokat bővíti widget-eket...... látttam ezen az oldalon, már nem tudom hol , amikor omnia 1-en mutatják de az nekem nem működik
Bomb x re gondolsz?
nekem mivel előző verzió van alapból nem működik. nekem meg pont az kéne:) de neked a spb beállításokon belül ki lehet kapcsolni úgy tudom......rendszeren belül a 3d cuccot leveszed és akkor elv nem lesz......
A 3.5.3-as program kell vagy csak a 3d-s cucc? A 3ds dolog egyébként nagyon durván beszaggat szóval nem sok értelme van (automatikus procihasználatnál)Másfelől meg dobj egy pm-et és megbeszéljük. MOD: Nem kell még burkoltan se a , mivel a készítőktől mindig letölthető a legfrissebb verzió. You are not allowed to view links. Register or Login
ezen a linken a teljes van fenn? vagy csak vmi demó?külön h lehet az a "3d-s cucc"?
és amúgy ebből h lehet teljesen kilépni???
és a 3d mért akad?
Nem akad high perfomance-on. Talán nem sikerült még rendesen megcsinálni nekik az opengl 2.0-ra
és mi az a high performance?
Settings, System, Power and Performance, CPU Performance: High.
neked nem magyar?
Olvass vissza és megtudod
de így sem tökély.... nekem amúgy a cpu amúgy is mindíg magason volt. és van
neked a 3d bekapcsolásával ugyanolyan gyorsan megy mint a 3d-nélkül?