Szerintetek érdemes felrakni a PDA ra az SPB-t?
Egy-két tesztben azt írták felesleges, mert nem lesz gyorsabb, de én meg ahogy nézem a videókat róla, sokkalta gyorsabbnak tűnik minden. (mellesleg dizájnosabb, és valahogy átláthatóbb is szerintem)
Van itt olyan ember aki próbálta már omnia II-n az spb-t? Kíváncsi lennék milyen tapasztalatai vannak vele.
Esetleg valaki tudna adni egy linket a (lehető) legfrissebb spb-re ami jó lesz az omnia 2-re?
Válaszolok saját magamnak.
Szerintem (annak ellenére hogy itt ennyire sokan állítjátok hogy jó) nem éri meg felrakni, mert gyorsulást egy dekát nem tapasztaltam, nekem még a samsung menü is volt olyan gyors mint az spb mobile shell menüje. (igaz az ikonokat láthatóan gyorsabban tölti, de egy ilyen apróság miatt, felesleges rajta hagyni szerintem, csak a memóriát fogja) Felraktam a 3.5.3-as és a 3.5.2es is. A 3.5.3-asban amikor van az a görgetős dolog, (nem tudom minek hívják azt a menüpontot, amikor látom a névjegyzéket meg a többi alkalmazást is ilyen henger alakú 3d-s felsorolásban) na ott teljesen beszaggat. Van egy durva tükröződés az egész alatt és emiatt olyan szinten beszaggat, hogy rossz nézni, szinte kezelhetetlen. A 3.5.2esbe meg nincs ilyen tükröződéses gyorsulásérzékelős dolog, ott nem is szaggat. De kövezzetek meg, szerény véleményem szerint, azon kívül hogy jobban testre szabható, nem éri meg felrakni, meg kitörölgetni érte a samsungos dolgokat.
Viszont jó pont, ha felrakom az spb-t majd letörlöm, nekem érezhetően megkönnyebbül a teló. Sőt mivel egy párszor már felraktam, volt úgy hogy még több lett a tárhely 10 megával törlés után, mint telepítés előtt. Erre varrjatok gombot
Azt viszont elismerem, és le a kalapom előtte, hogy az I900nál mekkora gyorsulás érhető el vele. Néha még gyorsabb is mint a telefonom. Sajnos az enyémen nem vettem észre semmit ilyen téren.