2024, 11 22, 16:13:18

Szerző Téma: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3  (Megtekintve 143558 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Omnia II vs SPB Mobile Shell 3.5.3
« Reply #150 Dátum: 2010, 02 02, 19:38:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A felol szeretnek erdeklodni, hogy Hogyha nem szeretnem meg vacilalas okan leszedni ezt az spb shellt, van ra lehetoseg, hogy ne induljon el mondjuk egy reset utan automatikusan?
Jut eszembe reset... ami ebben van soft reset, esetleg elocsalogathato valahonnan? vagy barmilyen progival lehet ilyet?
Koszi....
Az MS 3-5-ben lévő Soft resetet szeretnéd külön? Ha nincs fent a program akkor nem lehet.  Ha csak néha akarod használni az MS 3.5-öt és nem akarod, hogy bootoláskor betöltődjön, akkor töröld az spbmenu.lnk-t a Windows\Startup-ból. A programok közül bármikor elindíthatod.

Itt egy másik, ami tud menüből soft resetet: You are not allowed to view links. Register or Login
Egyébként a SR lyuk az O2-n a hátlap alatt van.
Én nem szoktam Sr-t használni, 2-3 naponta ki-bekapcsolom, ez lassabb, de az  eredmény ugyanaz mint sr után.

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #151 Dátum: 2010, 02 02, 19:39:47 »
A felol szeretnek erdeklodni, hogy Hogyha nem szeretnem meg vacilalas okan leszedni ezt az spb shellt, van ra lehetoseg, hogy ne induljon el mondjuk egy reset utan automatikusan?
Jut eszembe reset... ami ebben van soft reset, esetleg elocsalogathato valahonnan? vagy barmilyen progival lehet ilyet?
Koszi....
Látod, mondtam, hogy itt a megoldás!  :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #152 Dátum: 2010, 02 03, 10:52:41 »
Az MS 3-5-ben lévő Soft resetet szeretnéd külön? Ha nincs fent a program akkor nem lehet.  Ha csak néha akarod használni az MS 3.5-öt és nem akarod, hogy bootoláskor betöltődjön, akkor töröld az spbmenu.lnk-t a Windows\Startup-ból. A programok közül bármikor elindíthatod.

Itt egy másik, ami tud menüből soft resetet: You are not allowed to view links. Register or Login
Egyébként a SR lyuk az O2-n a hátlap alatt van.
Én nem szoktam Sr-t használni, 2-3 naponta ki-bekapcsolom, ez lassabb, de az  eredmény ugyanaz mint sr után.

Kösziiiiiii!! O->-
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

petya1968

• Vendég
« Reply #153 Dátum: 2010, 02 05, 18:03:11 »
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.

Felraktam a Spb Mobile Shell 3.5.3. verzióját, de tükrőzödik és akadozik rendesen. Valahol olvastam a megoldást, de egész egyszerűen nem találom.

Segítsetek légyszi!

Előre is köszi:

Nem elérhető nimfas corporation

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: asus p320
  • PDA ROM: 64
« Reply #154 Dátum: 2010, 02 05, 19:23:02 »
SPB Mobile Shell v3.5.3  honnan tudom ezt letölteni mert nekem  spb 3.5.1 van és nincs  3D accelerator amivel a körhintát állitom be  segitsetek thx ;)

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #155 Dátum: 2010, 02 05, 19:25:46 »
SPB Mobile Shell v3.5.3  honnan tudom ezt letölteni mert nekem  spb 3.5.1 van és nincs  3D accelerator amivel a körhintát állitom be  segitsetek thx ;)
Innen! A régihez vett termékkulcs jó szokott lenni a frissítéshez!
Hoppá ez lemaradt! :oops:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tusa

• Nem: Férfi
  • Turi Sándor
  • PDA: Nexus 5x
  • PDA ROM: Android 8.1.0
« Reply #156 Dátum: 2010, 02 05, 19:49:41 »
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni.

Felraktam a Spb Mobile Shell 3.5.3. verzióját, de tükrőzödik és akadozik rendesen. Valahol olvastam a megoldást, de egész egyszerűen nem találom.

Segítsetek légyszi!

Előre is köszi:
Indító\Beállítások\Spb Mobile Shell\Rendszer\3D gyorsító használata=Nem

Nem elérhető nimfas corporation

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: asus p320
  • PDA ROM: 64
« Reply #157 Dátum: 2010, 02 05, 20:21:54 »
ja  és nem omniam van  hanem asus p320

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #158 Dátum: 2010, 02 05, 20:44:06 »
ja  és nem omniam van  hanem asus p320
Látom, a linken amit adtam az általános!

petya1968

• Vendég
« Reply #159 Dátum: 2010, 02 05, 22:26:37 »
Indító\Beállítások\Spb Mobile Shell\Rendszer\3D gyorsító használata=Nem
Köszönöm a választ!

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #160 Dátum: 2010, 02 05, 23:03:15 »
De neked nem valószínű, hogy működni fog.

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #161 Dátum: 2010, 02 08, 22:32:57 »
Sziasztok,

Az a gondom, hogy rossz hőmérsékletet mutat ez a szerencsétlen weather widget Budapest-hez, most éppen -10-et, de 1-2 órája -14-et mutatott, ugyanakkor a met.hu meg pl. az MSN Weather a korrektnek tűnő -5, -6-ot.
Ferihegynek írja ki az okoska a konkrétabb helyet.
Legalább 1 hete már sokszor csinált ilyet és mindig a negatív irányba mutatott, akár 10-el is hidegebbet.
Olvastam régebben, hogy voltak itt gondok és maga az SPB a dedikált terméket ajánlotta a mobile shell-es widget helyett, de gondoltam csak elmúltak az ilyen gondok. 
Vagy mégsem? Más tapasztalt ilyet?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #162 Dátum: 2010, 02 08, 23:02:02 »
Sziasztok,

Az a gondom, hogy rossz hőmérsékletet mutat ez a szerencsétlen weather widget Budapest-hez, most éppen -10-et, de 1-2 órája -14-et mutatott, ugyanakkor a met.hu meg pl. az MSN Weather a korrektnek tűnő -5, -6-ot.
Ferihegynek írja ki az okoska a konkrétabb helyet.
Legalább 1 hete már sokszor csinált ilyet és mindig a negatív irányba mutatott, akár 10-el is hidegebbet.
Olvastam régebben, hogy voltak itt gondok és maga az SPB a dedikált terméket ajánlotta a mobile shell-es widget helyett, de gondoltam csak elmúltak az ilyen gondok. 
Vagy mégsem? Más tapasztalt ilyet?

Náluk lehet reklamálni. Pl ilyen oldalakról veszik a programok az adatokat és még véletlenül se a magyar Meteorológiai Szolgálattól. You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #163 Dátum: 2010, 02 08, 23:12:04 »
Náluk lehet reklamálni. Pl ilyen oldalakról veszik a programok az adatokat és még véletlenül se a magyar Meteorológiai Szolgálattól. You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi, írni nincs nagy kedvem nekik, mert itt amúgy is komoly problémák lennének a reprodukálhatósággal, ill. kicsit lefáradtam már sok ilyesfajta sz*rakodástól. De jó lenne, registry-ben vagy ilyen helyen át lehetne hekkelni, hogy honnan szedje az adatokat, mert az alapban fenn lévő MSN Weather közelebb látszik járni az igazásghoz, az meg a Foreca-ról szedi.

Nem elérhető vjanika

• Navigáció / Navigation: Huawei P8
  • PDA: Huawei P8
« Reply #164 Dátum: 2010, 02 09, 12:58:25 »
Nem tudom ezt láttátok e már, de nekem bejön:

Sziasztok!
Ez működik Omnia 2-n?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #165 Dátum: 2010, 02 09, 14:37:19 »
Sziasztok!
Ez működik Omnia 2-n?
Működik.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető vjanika

• Navigáció / Navigation: Huawei P8
  • PDA: Huawei P8
« Reply #166 Dátum: 2010, 02 09, 15:33:14 »
Működik.
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #167 Dátum: 2010, 02 09, 15:39:51 »
Abban tudnál segíteni, hogy hogyan?
Hát nálam annyiról szólt csupán a történet, hogy fel volt már telepítve az spb mobile shell 3.5, és a .cab fájlt simán rátelepítettem. Újraindítás, és már ment is a skin. Ikonok kinézeténél rengeteg mindent ki lehet variálni, jó kis skin.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
  • Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: Acro S
« Reply #168 Dátum: 2010, 02 09, 15:42:42 »
Hát nálam annyiról szólt csupán a történet, hogy fel volt már telepítve az spb mobile shell 3.5, és a .cab fájlt simán rátelepítettem. Újraindítás, és már ment is a skin. Ikonok kinézeténél rengeteg mindent ki lehet variálni, jó kis skin.
Memóriafogyás?
Nem használok szkájpot, emesent.
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #169 Dátum: 2010, 02 09, 15:47:53 »
Memóriafogyás?
Nálam nem vészes a helyzet, ami nem tetszik benne az inkább az, hogy néha szeret összeakadni, és akkor csak SR segít. Korábban pedig ilyen problémám nem volt a mobile shellel. De ez is csak bizonyos szituációkba. Pl amikor tv-n filmet nézek róla, és a töltő is be van dugva, ha hirtelen egymás után kihúzom mindkettőt, akkor nálam tuti fagyás. De ettől eltekintve, nekem nem zabálja jobban a memóriát mint alapból.

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #170 Dátum: 2010, 02 09, 15:55:01 »
Nálam nem vészes a helyzet, ami nem tetszik benne az inkább az, hogy néha szeret összeakadni, és akkor csak SR segít. Korábban pedig ilyen problémám nem volt a mobile shellel. De ez is csak bizonyos szituációkba. Pl amikor tv-n filmet nézek róla, és a töltő is be van dugva, ha hirtelen egymás után kihúzom mindkettőt, akkor nálam tuti fagyás. De ettől eltekintve, nekem nem zabálja jobban a memóriát mint alapból.
Nekem volt fenn, lerántotta 3.5.3-ra telepítve, lerántotta a memóriát 20 Mb köré. Csajos Omnia I-én stabilan marad vele 43 mega körül, DXID1-el.
Én most 3.5.3-ra az MSkip-féle UltimateV2 csomagot raktam fel, csak Lifestyle 3 képernyő van engedélyezve, reggel 6-tól (SR) délután 4-ig 53 Mb-ról 29-re esett a szabad programmemória. Ezért érdekel, JA5-ön mit hoznak ezek a cuccok.
Amúgy is gyorsabb, ha a kérdéseid itt teszed fel a fórumban, mindenki okulására. ;)

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #171 Dátum: 2010, 02 09, 16:02:19 »
Nekem volt fenn, lerántotta 3.5.3-ra telepítve, lerántotta a memóriát 20 Mb köré. Csajos Omnia I-én stabilan marad vele 43 mega körül, DXID1-el.
Én most 3.5.3-ra az MSkip-féle UltimateV2 csomagot raktam fel, csak Lifestyle 3 képernyő van engedélyezve, reggel 6-tól (SR) délután 4-ig 53 Mb-ról 29-re esett a szabad programmemória. Ezért érdekel, JA5-ön mit hoznak ezek a cuccok.

Ott is szivárog. Főleg Mobilesense, és társai. A legújabban egyébként összevonták az Espressoval. Tök szép meg nagyon jól variálható, de elszippantja a RAM-ot szép lassan, akár 10 mega alá is.
Úgyhogy én most Titaniumozok ezerrel. Majd nyomok variációkat egy témára  :D Nem rossz egyébként, de több türelem, meg molyolás kell hozzá.
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető viewdetails

• Support-ER
  • Palibácsi
« Reply #172 Dátum: 2010, 02 09, 16:11:06 »
Ott is szivárog. Főleg Mobilesense, és társai. A legújabban egyébként összevonták az Espressoval. Tök szép meg nagyon jól variálható, de elszippantja a RAM-ot szép lassan, akár 10 mega alá is.
Úgyhogy én most Titaniumozok ezerrel. Majd nyomok variációkat egy témára  :D Nem rossz egyébként, de több türelem, meg molyolás kell hozzá.
Igazából a sima 3.5.3 nem szivárog eszelősen, és elég is lenne, ha néha nem jönne rám, hogy kell a nagy óra, meg a felhős napocska. :D

Nem elérhető mikkamakka-old

• PDA: Note
  • PDA ROM: 4.3 bougmk3
« Reply #173 Dátum: 2010, 02 10, 20:43:29 »
Reggelt.
Kicsit visszaolvastam, de nem találom a tutit.
Hiába telepitem my storage-ra a MS-t, akkor is a ram(?) ból fogy. Simán berakja magát a program file-ba, lassan már csak 22 mega szabad hely marad.
Hogyan / mivel lehet átrakni az egész hobelebancot a my storage-ra, hogy maradjaon sok szabad ramom?
Köszönöm előre is.

Nem elérhető szimpi40

• Navigáció / Navigation: igo primo
  • PDA: apple iphone 4 32GB
  • PDA ROM: ios5.0.1 jailbreak
« Reply #174 Dátum: 2010, 02 10, 20:46:44 »
Sziasztok . Egy kis segitségre volna szügsége,  felraktam HTC Espresso Theme SPB Mobile Shell 3.5.x - őt és képtelen vagyok beállitani a HTC kinézetet rajta.