2024, 12 19, 03:41:33

Szerző Téma: A HTC Sense személyre szabása, képes útmutatók  (Megtekintve 246315 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető siófok

• PDA: htc desire
  • PDA ROM: android 2.2
Re: A HTC Sense személyre szabása, képes útmutatók
« Reply #1150 Dátum: 2010, 08 28, 23:44:58 »
estét!
ujabb olyan kérdésem lenne,hogy a fórum eleje felé található képernyőzár-gomb helyére hogy tudom berakni azokat a kis figurákat?ahhoz is progikell,vagy csak bemásolni vhova?

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #1151 Dátum: 2010, 08 28, 23:53:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ujabb olyan kérdésem lenne,hogy a fórum eleje felé található képernyőzár-gomb helyére hogy tudom berakni azokat a kis figurákat?ahhoz is progikell,vagy csak bemásolni vhova?

Csak sejtem, miről beszélsz, de a szabály egyszerű: Ami cab kiterjesztésű, azt telepíteni kell, ami más, azt többnyire bemásolni (kicsomagolni) a Windows könyvtárba.

Nem elérhető siófok

« Reply #1152 Dátum: 2010, 08 29, 13:04:36 »
Csak sejtem, miről beszélsz, de a szabály egyszerű: Ami cab kiterjesztésű, azt telepíteni kell, ami más, azt többnyire bemásolni (kicsomagolni) a Windows könyvtárba.
igen erre gondoltam,a bemásolósra.:)de végülis találtam cab-ot,felis tette,megis változotatta,csak amikor billentyüzárba van,és lesz 1 nemfogadott hívásom,akkor utána szétesik a gomb ikon apró szines kockákra.
a "271"-es hsz.-ben levő kis szamarat raktam fel.vagy lehet az a baj,hogy azok a rendes felső lockscreen.re vanna k tervezve?mert én feltettem azt a cab-ot,hogy lent legyen a képernyőzár gomb.és ennél ha van esemény,akkor a gombba is irja számmal.

esetleg a névnapos dologra nemtudsz megoldást?mit,hol állítsak hogy kintlegyen a főképen?mert havi nézetbe ha belépek,és rákattintok 1 napra,akkor ott irja az aktuális névnapot.
de maga a főképrenyőn csak az jelenik meg hogy naptár,amit ugye gyárilag is kiiír.csak olvastam hogy mit kell állítani,de nemtudom hogy hol vannak azok az opciók.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1153 Dátum: 2010, 08 29, 16:03:52 »
igen erre gondoltam,a bemásolósra.:)de végülis találtam cab-ot,felis tette,megis változotatta,csak amikor billentyüzárba van,és lesz 1 nemfogadott hívásom,akkor utána szétesik a gomb ikon apró szines kockákra.
a "271"-es hsz.-ben levő kis szamarat raktam fel.vagy lehet az a baj,hogy azok a rendes felső lockscreen.re vanna k tervezve?mert én feltettem azt a cab-ot,hogy lent legyen a képernyőzár gomb.és ennél ha van esemény,akkor a gombba is irja számmal.

esetleg a névnapos dologra nemtudsz megoldást?mit,hol állítsak hogy kintlegyen a főképen?mert havi nézetbe ha belépek,és rákattintok 1 napra,akkor ott irja az aktuális névnapot.
de maga a főképrenyőn csak az jelenik meg hogy naptár,amit ugye gyárilag is kiiír.csak olvastam hogy mit kell állítani,de nemtudom hogy hol vannak azok az opciók.

Szerintem mindenekelőtt győződj meg, hogy ugyanaz az OS főverziód, amihez az adott módosítás készült, illetve nem zavar be más progi, pl. a CHT zárja.

Névnapok kirakásának van külön témája, ott olvasgass ill. nézelődj. Nekem egész napos eseményként látszanak a Sense Home-on is.

Nem elérhető siófok

« Reply #1154 Dátum: 2010, 08 29, 16:17:36 »
Szerintem mindenekelőtt győződj meg, hogy ugyanaz az OS főverziód, amihez az adott módosítás készült, illetve nem zavar be más progi, pl. a CHT zárja.

Névnapok kirakásának van külön témája, ott olvasgass ill. nézelődj. Nekem egész napos eseményként látszanak a Sense Home-on is.
oké,köszi

feltettem oda is a kérdést,de még nemérkezett válasz.:(

Nem elérhető siófok

« Reply #1155 Dátum: 2010, 08 29, 18:58:41 »
oké,köszi

feltettem oda is a kérdést,de még nemérkezett válasz.:(

hahh megoldottam a névanpos dolgot,nem volt telepítve a cht editor.

most feltettem az 1.8.5-öst,de ha rámegyek a cookie asztalszerkesztő opcoóra,azt irja nincs telepítve.:(kell ehhez még vmit feltenni akkor?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #1156 Dátum: 2010, 08 29, 20:05:32 »
hahh megoldottam a névanpos dolgot,nem volt telepítve a cht editor.

most feltettem az 1.8.5-öst,de ha rámegyek a cookie asztalszerkesztő opcoóra,azt irja nincs telepítve.:(kell ehhez még vmit feltenni akkor?

Ugyanaz a verziója a Home Tab-ot átalakító CHT programnak, mint a CHT Editornak? Mert ha nem, akkor nem tud összhangba jönni a kettő, és valamelyiket a kettő közül nem fogja engedni elindítani, típuskeveredési (type mismach) hibára vonatkozva.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1157 Dátum: 2010, 08 29, 23:23:00 »
Köszi :ok:.

A 2.5.2018-as Manilát csak ROM-ba építve lehet feltenni a Leo-ra, vagy van más mód is a frissítésre? Mert XDA-n nem sok mindent találtam...  :( Egyáltalán érdemes felfrissíteni a 2016-osról, mert ha csak pár új időjárási jelenséget tettek bele, akkor nem hiszem, hogy - ha van is rá lehetőség - megpróbálkozom vele, mert homokvihar nálunk nem sűrűn lesz...   :D

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1158 Dátum: 2010, 08 29, 23:56:29 »
A 2.5.2018-as Manilát csak ROM-ba építve lehet feltenni a Leo-ra, vagy van más mód is a frissítésre? Mert XDA-n nem sok mindent találtam...  :( Egyáltalán érdemes felfrissíteni a 2016-osról, mert ha csak pár új időjárási jelenséget tettek bele, akkor nem hiszem, hogy - ha van is rá lehetőség - megpróbálkozom vele, mert homokvihar nálunk nem sűrűn lesz...   :D
A köszönet azért volt, mert dolgozott a magyarítással. Nem használom ezt a változatot :oops:.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1159 Dátum: 2010, 08 30, 01:04:01 »
A köszönet azért volt, mert dolgozott a magyarítással. Nem használom ezt a változatot :oops:.

Ja értem, akkor elnézést, félreértelmeztem!  :) Igazából csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e .cab fájl segítségével frissíteni a Manilát, bár szerintem olyan túl sok mindent nem fejlesztettek benne, hogy mindenképp szükséges volna 2016-ról váltani rá.

Nem elérhető siófok

« Reply #1160 Dátum: 2010, 08 30, 05:29:22 »
Ugyanaz a verziója a Home Tab-ot átalakító CHT programnak, mint a CHT Editornak? Mert ha nem, akkor nem tud összhangba jönni a kettő, és valamelyiket a kettő közül nem fogja engedni elindítani, típuskeveredési (type mismach) hibára vonatkozva.
igen,az volt a probléma,hogy nem egyforma volt a verzió!!!köszönöm!
viszont az az apró megoldatlan gondom van azóta, hogy nemtudom kirakni az időjárást háttérkének mióta feltettem ezt a progit.
eltünt a "gyári helyről az az opció.:)pedig tökre tetszett,főleg az ablaktörlős:)
már állítattam az animáció szintjét,de fullon sem jött elő,bevan kapcsolva a napsugarak opcio is,hq háttér kijelölve.nemértem.

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1161 Dátum: 2010, 08 30, 07:46:05 »
Ja értem, akkor elnézést, félreértelmeztem!  :) Igazából csak kíváncsi voltam, hogy lehet-e .cab fájl segítségével frissíteni a Manilát, bár szerintem olyan túl sok mindent nem fejlesztettek benne, hogy mindenképp szükséges volna 2016-ról váltani rá.

A manila fájlok csak azokat az információkat tartalmazzák, melyeket a program szeretne megjeleníteni a képernyőn. Ezért ezek cseréje semmit nem jelent, mert a romban lévőket, melyek meghívják is cserélni kell. Most 11 fájlt javítottak, köztük az időjárást is. A manila fájlok minden nyelvre íródnak, köztük amarikai angolra, ahol lehet hogy tornádó is kialakul, arabul is ahol homokvihar is előfordulhat, de nem biztos  ;). Én azért választottam az amerikai angol fordítását, mert itt minden javítás megtalálható. Ha a sensnek magyar nyelvű beállítást válassztasz több program is hibás lesz pl. document tab.

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1162 Dátum: 2010, 08 30, 10:41:37 »
A manila fájlok csak azokat az információkat tartalmazzák, melyeket a program szeretne megjeleníteni a képernyőn. Ezért ezek cseréje semmit nem jelent, mert a romban lévőket, melyek meghívják is cserélni kell. Most 11 fájlt javítottak, köztük az időjárást is. A manila fájlok minden nyelvre íródnak, köztük amarikai angolra, ahol lehet hogy tornádó is kialakul, arabul is ahol homokvihar is előfordulhat, de nem biztos  ;). Én azért választottam az amerikai angol fordítását, mert itt minden javítás megtalálható. Ha a sensnek magyar nyelvű beállítást válassztasz több program is hibás lesz pl. document tab.

A Dokumentum lap azért lesz hibás mert a manila nem tartalmazza azt a nyelvi fájlt ami esetünkben a magyarításért felel. De létre lehet hozni (én már megcsináltam magamnak). Az XDA-n keresd meg a "manilahash" programot, azzal megtudod csinálni, megadja a fájl nevét (xxxxxxxx_manila). Utána az angolból már pofonegyszerű megcsinálni a magyar verziót. ;)

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #1163 Dátum: 2010, 08 30, 13:59:58 »
Igazán nincs mit  :), ám jó is, hogy szóbahoztad, mert akinek magyar nyelvű leírásra van szüksége a WeatherPanel program feltelepítéséhez az nyugodtan írjon egy PM-et, mert a leírás teljes egészében megvan, fél másodpercet sem vesz igénybe, hogy bemásoljam és elküldjem!

Ám ha van rá igény, ide, a topikba is szívesen beillesztem - de nem egy rövid leírásról van szó...

lehet, hogy így egyszerűbb?
DDT Ultimate 6.5 CHT Complete Cab Install
DDT Ultimate 6.5 Non-CHT Complete Cab Install
DDT Ultimate 6.5.x CHT Complete Cab Install
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #1164 Dátum: 2010, 08 30, 15:17:36 »
lehet, hogy így egyszerűbb?
DDT Ultimate 6.5 CHT Complete Cab Install
DDT Ultimate 6.5 Non-CHT Complete Cab Install
DDT Ultimate 6.5.x CHT Complete Cab Install

:D Ezen én már csak kínomban tudok nevetni... ha belegondolok, hogy mennyi időt szántunk arra, hogy működőképes legyen a WeatherPanel...  :p Mondjuk amikor mi álltunk neki megcsinálni, akkor szó sem volt .cab fájl alapú telepítők érkezéséről!
Sebaj, legalább akit esetleg eddig visszatartott a több lépésből álló bonyolult procedúra, talán most kedvet kapott hozzá, hogy megcsinálja!  ;)

Nem elérhető siófok

« Reply #1165 Dátum: 2010, 08 31, 19:10:29 »
igen,az volt a probléma,hogy nem egyforma volt a verzió!!!köszönöm!
viszont az az apró megoldatlan gondom van azóta, hogy nemtudom kirakni az időjárást háttérkének mióta feltettem ezt a progit.
eltünt a "gyári helyről az az opció.:)pedig tökre tetszett,főleg az ablaktörlős:)
már állítattam az animáció szintjét,de fullon sem jött elő,bevan kapcsolva a napsugarak opcio is,hq háttér kijelölve.nemértem.

ebben nemtudnátok segíteni,hogyan tudnám visszavarázsolni az időjárás animációs hátteret?

Nem elérhető Markyxx

• Navigáció / Navigation: Wayteq X960BT
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: 1.45.401.2
« Reply #1166 Dátum: 2010, 08 31, 23:08:16 »
Sziasztok, feltettem a Co0kie.HomeTab 1.8.5 –at, ami valami nagyon jó, viszont 1 dolgot nem találok, hogy hol lehet kikapcsolni az animált időjárást a háttérképről.  Nagyon megköszönném ha valaki rávezetne….

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #1167 Dátum: 2010, 09 01, 11:18:52 »
Sziasztok, feltettem a Co0kie.HomeTab 1.8.5 –at, ami valami nagyon jó, viszont 1 dolgot nem találok, hogy hol lehet kikapcsolni az animált időjárást a háttérképről.  Nagyon megköszönném ha valaki rávezetne….

Menu/Edit Quick Links/ egy üres helyre nyomsz /Toggle Switch/Weather Toggle.

Nem elérhető öcsi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: GTI8000, i8700
  • PDA ROM: DXID1 6.1.4. Romovics, I8000NXXJD6 / I8000XEHJD9
« Reply #1168 Dátum: 2010, 09 01, 18:23:15 »
Sziasztok!
tudom hogy nem itt kellene ezt kérdezni de a familyban lette 1 hd mini és magyarítani kellene legalábba a sense-t de nem megy pedig minden kipróbáltam amit csak találtam . légyszives küldjetek valamit! HELP

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #1169 Dátum: 2010, 09 01, 18:44:16 »
tudom hogy nem itt kellene ezt kérdezni de a familyban lette 1 hd mini és magyarítani kellene legalábba a sense-t de nem megy pedig minden kipróbáltam amit csak találtam . légyszives küldjetek valamit! HELP

Valóban nem itt kellene, és nem is igen fognak többen segíteni, mint máshol...
Ha nem készült magyarítás a készülékhez, akkor nincs megoldás. Ha készült, akkor keresni kell egy szakit, akinek olyanja van, és ki is tudja menteni a fájlokat.
Ami nálam járt anno, az magyar disztribútoron keresztül jött be az országba, de nem volt magyarítás. Később persze készíthettek rá, de gyanítom, hogy a forgalom alapján hozzák meg ezt a döntést, és a HD mini nem lett túl népszerű.

Nem elérhető Markyxx

« Reply #1170 Dátum: 2010, 09 01, 18:48:15 »
Menu/Edit Quick Links/ egy üres helyre nyomsz /Toggle Switch/Weather Toggle.

ÓÓóóóóó, bakker! Én meg a beállításoknál kattingattam, mint a veszett...
Köszi szépen!

Nem elérhető Lawrence74

« Reply #1171 Dátum: 2010, 09 01, 20:02:24 »
Sziasztok!
A sunnysoft oldalán van hozzá magyarítás. Ha a sorozatszám miatt nem megy fel, jelezd és segítek.;)

Nem elérhető siófok

« Reply #1172 Dátum: 2010, 09 01, 21:48:38 »
hahh nekem meg pont az volt a hiányom,hogy nemcsinálta az animációt,és nemtudtam hogy tudnám bekapcsolni.:)mondjuk én nemvoltam ilyen szerencsés,hogy választ is kapjak!!:)
de már leis töröltem,mert baromira merült az akksim onnanstól mikortól feltettem a cookie-t.:(pedig már kikapcsoltam benn az animációt is,mégis.

Nem elérhető Markyxx

« Reply #1173 Dátum: 2010, 09 03, 21:56:09 »
Sziasztok,

Egyszer már megvolt, de most sehogy sem találom. Volt egy patch ami megcserélte a gyári billentyűzeten a „z” és az „y”  karaktereket. Valakinek megvan esetleg?
Vagy olyan esetleg ami kibővíti az ékezetes karakterekkel?

(Nem szeretném feltenni a FingerKeyboard -ot mert többször lefagyott. )

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #1174 Dátum: 2010, 09 03, 23:32:45 »
Sziasztok,

Egyszer már megvolt, de most sehogy sem találom. Volt egy patch ami megcserélte a gyári billentyűzeten a „z” és az „y”  karaktereket. Valakinek megvan esetleg?
Vagy olyan esetleg ami kibővíti az ékezetes karakterekkel?

(Nem szeretném feltenni a FingerKeyboard -ot mert többször lefagyott. )
Erre gondoltál?