Talán úgy lenne a legkönnyebben hasznosítható a témában összegyűlt/összegyűlő sok tipp, ha mellékelnénk egy képet a felületről, és leírnánk, milyen módosítások láthatók rajta. Természetesen a telepítendő fájlok elérését is illik biztosítani. Képek feltöltésére alkalmas pl. a You are not allowed to view links.
Register or
Login, fájlokéra az You are not allowed to view links.
Register or
Login (mindkettőnél érdemes egy ingyenes regisztrációt elvégezni).
A háttérképek (Wallpaper) esetleges megtárgyalását ejtsük meg You are not allowed to view links.
Register or
Login, ha lehetséges.
Hasznosnak tűnik még, ha megadjuk a Sense verzióját, amin biztosan működnek a trükkök.
Kezdeném is azzal, ahogy a minap még kinézett a Sense-em (v. 2.5.19211619.0, röviden 1921):
You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
Register or
LoginA trükkök, amik alkalmazásra kerültek:
- Felül a szolgáltató neve alól hiányzik a Sense háttere, amit a You are not allowed to view links.
Register or
Login nevű segpédlettel lehet megoldani.
- Alatta bizonyára feltűnt, hogy az óra nem fehér alapon fekete, hanem éppen fordítva. Ehhez a You are not allowed to view links.
Register or
Login telepítettem.
- A következő változtatás miatt linkeltem be több képet, mert a háttér összes fülre való kiterjesztés bemutatásához erre nyilván szükség van. Jelen esetben a 20 (5x4) ikonos gyorsindítóval egy csomagban tettem fel, aminek a neve You are not allowed to view links.
Register or
Login, de elérhető csak a hátteret kiterjesztő You are not allowed to view links.
Register or
Login is.
- Végül az alsó csúszka keretté alakítását és átlátszóvá tételét a You are not allowed to view links.
Register or
Login nevezetű segítséggel értem el.
A trükkök többsége You are not allowed to view links.
Register or
Login, természetesen angolul, és sokkal kevesebb mellékelt képpel.
Várom az érdekesebbnél érdekesebb képeket, és a hozzájuk fűzött rövid útmutatót.