Kedves hozzáértők!
Sürgős segítségre szorulok! Szépen kérem, aki tud segítsen! Elmondom röviden miért kerestem fel írásban a fórumot, és remélem jó topikba írok. Az utóbbi napokban sokat olvastam itt, mert nem akartam hülyeséget csinálni.
AZ SGSA-m elkezdett gyengélkedni, nem működik a gyroscope-ja. Utána néztem, azt tudtam meg, hogy alaplap-hiba. Sikerült vennem egy törött kijelzőset, átszereltem, és szépen működött is.
Ugyanaz futott rajta, mint az enyémen: T-mobil, és JB 4.1.2
Viszont a névjegyek, mail fiók, minden beállítás az előző tulaj szerintiek voltak. Gondoltam nyomok egy gyári visszaállítást. Na itt történt az, ami miatt kereslek benneteket. Kiderült, hogy rootolt a "kicsike", mert bejött egy menű, aminek a fejlécében a "CWM-based Recovery v6.0.2.8" olvasható.
A menű pontok között viszont ott van a "wipe data/factory reset", hát azt elindítottam. Kis idő múlva kiírta, hogy a data reszet kész. Gondoltam az újra indítás aa következő lépés, de csak visszaállt a recovery menűre és most nem tudom mit csináljak, még kikapcsolni(akkut kiszedni) sem merem. Rádugtam a töltőt és várok...
segítséget!
előre is köszönöm! (a remélem gyors segítséget)