Segítség kérés.
Készülék adatok:
Model: GT-N7000
Product code: GT-N70002BAXEH
Baseband version: N7000XXLT3
PDA version: N7000XXLT5
CSC version: N7000OXXLT2
Kernel version: 3.0.31-1103517 dpi@DELL202 #3
Android version: 4.1.2
Build number: J2054K.N7000XXLT5 (N7000XXLT5)
Nem volt rootolva, frissítés csak a hivatalos Vodás android frissítés ment rá, még évekkel ezelőtt.
Hibajelenség:
A hiba keletkezését nem tudom eseményhez kötni (nem történt semmilyen program-módosítás -frissítés, új app telepítés, stb.)
Normál, hétköznapi használat közben egyszer csak észrevettem hogy visszaállt gyári csengőhangokra, illetve nem látja a saját kamerája által készített képeket.
Amit tettem:
Gyári adatok visszaállítás funkcióval (SD kártyát kivettem), teljes törléssel visszaállítottam a telefont alaphelyzetbe.
Indítás után (mint mikor először vettem kézbe) beállítottam a telefont (Samsung fiók és Google fiók felvételével).
A hiba továbbra is fennáll.
Hibajelenség kiegészítés:
Ha a kamerával fényképezek, azt rendben lementi a telefonra és látja (belső tárterületre is és SD kártyára is). Ha a mappába odamásolom a korábbi képeket (TotalCommander-el), fájlkezelővel megnyitom akkor megjeleníti a gyári "Galéria" (verzió 1.1.30682) alkalmazással a képeket. Ha viszont a gyári alkalmazást önállóan indítom, akkor ugyan abban a mappában csak a frissen fényképezett képet látja, a korábbiakat nem.
Ezzel analóg a helyzet a gyári Zenelejátszójával (verzió: 5.0.5) is, a telefonban lévő hangfájlok vonatkozásában.
Mivel a rendszerbeállítások (gondolom) a gyári médiakezelőket hívja meg, nem tudok háttérképet, csengőhangot váltani, mert a beállításokban nem látszanak az egyébként a mappákban lévő fájlok.
A fájl és mappa jogosultságokat ellenőriztem, azok látszólag rendben vannak.
Segítsetek kérlek!
Előre is köszönöm.