Na látod nekem egyik sem fontos, sosem használtam. A 2. és 3. pedig nem igaz.
A 2. pont igencsak rom függő. Azt meg nem hiszem el, hogy a Samsungon soft reset után egy héttel is ugyanannyi a szabad memória, mivel ott is futnak a háttérben programok, az is winmo-s...
Ja és egyik sem jobb a másiknál, legfeljebb más. Nekem speciel a Samsung is tetszik. Ha anno az Omnia is wvga felbontással és nem rúzzsal jött volna ki, akkor most olyanom lenne.
OFF
HTC-s voltam, igaz Trinis. Szerettem a Mio A701 után nagyon.
A Skype hangja hátul jött ki, hallotta a bevásárlóközpont mit beszélünk
Nem volt egy olyan rom sem, amivel 100%-ban kapcsolódott volna minden alkalommal a BT-s rádiómhoz az autóban, mindig ellenőrizni kellett, és párosítgatni, az agyamra ment. Az Omniával mindig kapcsolódik, függetlenül attól, mikor kapcsolom be a BT-t.
Az Omniának közel nem fogy annyira a memóriája, de ezt is csak a trinihez tudom hasonlítani, nyilván mostanra 200 feletti megából már nem annyira fájó, mint 64-ből. Nincs Oxios, nincs para, hogy vajon az igo mikor írja ki pont rosszkor, hogy out of memory. Mondom, csak a trinihez tudom hasonlítani. (Az Orbit 2-nek rövid pályafutása volt nálam, azt is csak azért vettem, mert már nem bírtam várni az Omniára
)
A hangfelvétel megy, ez jó hír. Végre! Már nem bírtam kivárni, mire lesz egy program amivel működik. Vagy magától is tudja, mondjuk a Notes?
A rúzst még aznap a kulcsomra raktam, a cerkakihúzogatós beidegződést az Omniával max. 1 hét alatt le lehet vetkőzni.
Nem megy a hanghívás Bt fülesről az Omnián
Sose használtam, de olvastam, hogy ez fájó pont a Saminál.
Nekem is tetszett a TD2, de nem kell mostanában HTC. Ha egy gépre megcsinálnák, hogy választható legyen az oprendszer bootoláskor, akkor lecserélném az Omnia 2-t arra, addig biztos nem
Szubjektiv vélemény természetesen, és nagyon szeretem az Omniát, mert végre egy pda, ami megbízhatóan használható