Üdv itt Kellett a pdamániának kommersz bulvárrá válnia...
Van a windows mappádban compass.exe?
Hogy szuperál a processzor egy jó kis avi lejátszásánál? Jelenleg a legnagyobb kétségeim a processzora miatt vannak...
Mi a véleményed az új omniáról így jó pár nap nyomkodás után? Mennyire kell töltened? Hogy megy rajta az opera? Mennyire erős a wifi vétele? Mobil netet próbáltad már rajta? Felmutatható piros útlevél helyett, mert annyi ujjlenyomat marad rajta?
Nekem is lenne egy kérdésem az e-mailezéshez: Ha exchanget vagy google groups-t használsz akkor jól kiírja a címzettet? Sajnos nekem jelenleg nem írja ki az "on behalf of" (megbízásosan) küldött leveleket. Például a google groups mindent így küld, így szinte sosem tudom ki küldte az adott levelet a csoportnak.
Szóval, compass.exe nincs, de compasstestmode.exe van. Ez előhoz egy kis test programot, kell egy kis idő, amíg beindul, de utána egész jól forog körbe:)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginParancsikonnak ki lehet tenni. Teljesen meg vagyok vele elégedve processzorilag. Nekem is voltak kétségeim elöször. Hát a coreplayer nem nagyon támogatja még. A tcpmp GF5500 verziót tettem fel, ott a Directdraw beállítással megy szépen. Persze sokat számít az is milyen a divx konvertálása. Ami max felbontást próbáltam, az a 720*432 mp3 hanggal, az 110-120% futott.
De volt olyan film is ac3 hanggal, ami éppen 100% fölött volt, szóval nagyon változó. A beépített lejátszó sokat javult, és szépen játsza a filmeket, még ac3 hanggal is. Ja és ami a legjobb, hogy szinte nem melegszik!
Vélemény, van egy csomó szoftveres probléma, de hát ez még az első romok hibája. Hardverileg elég jó. Én általában naponta szoktam, de szerintem két naponta is elég lenne, elég jól bírja az akksija. Az opera sokat javult a i900 óta, támogatja végre alapból a flasht és a nagyításon is javítottak. Hála a kijelzőnek jól olvasható. Mobil net megy rajta. Néha sajnos elveszti a kapcsolatot, vagy el is megy a hálózat. Itthon jól megy vele a wifi. Szerintem nem gyengébb az i900nál. Gyűjti rendesen. Sajnos még nincs hozzá invisible shield. A hátulja tiszta zsírosnak néz ki. Sajnos az emailes dologra nem tudok válaszólni, mivel profimailt használok. De szerintem ez se lesz sokkal jobb, főleg, hogy a samsung saját üzenet kezelő progiját használja részben.