2024, 11 22, 19:41:56

PFC Downloads!

Szerző Téma: Omnia II általános beszélgetés  (Megtekintve 1241979 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
Re: Omnia II általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2009, 08 10, 15:45:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenkinek! Akinek van kérdése az Omnia IIvel kapcsolatban, bátran kérdezzen. Kb egy hete nyomkodom, úgyhogy már van róla tapasztalatom:)

Üdv! Sok irigyed van... még :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #301 Dátum: 2009, 08 10, 15:49:02 »
Üdv mindenkinek! Akinek van kérdése az Omnia IIvel kapcsolatban, bátran kérdezzen. Kb egy hete nyomkodom, úgyhogy már van róla tapasztalatom:)

Üdv a fórumon!

Emailezésre használod? Ha igen, kipróbálnád, hogy válaszoláskor beteszel két címet másolatnak (pl. saját címeidet), és megnéznéd, hogy elmennek-e a másolatok? Egyáltalán kijelzi a Cc mezőben levő címzetteket?

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #302 Dátum: 2009, 08 10, 16:02:34 »
Üdv itt :) Kellett a pdamániának kommersz bulvárrá válnia... :D
Van a windows mappádban compass.exe?
Hogy szuperál a processzor egy jó kis avi lejátszásánál? Jelenleg a legnagyobb kétségeim a processzora miatt vannak...
Mi a véleményed az új omniáról így jó pár nap nyomkodás után? Mennyire kell töltened? Hogy megy rajta az opera? Mennyire erős a wifi vétele? Mobil netet próbáltad már rajta? Felmutatható piros útlevél helyett, mert annyi ujjlenyomat marad rajta? :)

Nekem is lenne egy kérdésem az e-mailezéshez: Ha exchanget vagy google groups-t használsz akkor jól kiírja a címzettet? Sajnos nekem jelenleg nem írja ki az "on behalf of" (megbízásosan) küldött leveleket. Például a google groups mindent így küld, így szinte sosem tudom ki küldte az adott levelet a csoportnak.

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #303 Dátum: 2009, 08 10, 16:10:20 »

Engem igazából az érdekelne, hogy napfényben mennyire olvasható? Köszönöm előre a választ!

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #304 Dátum: 2009, 08 10, 16:27:43 »
engem az érdekelne, hogy elcseréled e a régi omniámra:):):)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #305 Dátum: 2009, 08 10, 16:29:12 »
Aki irtózik az itthoni vásárlástól az megrendelheti a You are not allowed to view links. Register or Login-n is 400 fontnak megfelelő forintért (125k-130k). Ez a legpozitívabban elismert PDA bolt a neten. Mivel angolok nincs vám és egész olcsó a posta is :)
Nekem az lenne a fontos, hogy 720x400-as filmeknél ne legyen minden akciódúsabb rész diavetítés...

Itt sincs még. Szeptember elejére ígérték. 2 év gari lesz rá, amit állítólag bárhol érvényesthetsz. Ha van valami fejlemény akkor megírom.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC P3700
« Reply #306 Dátum: 2009, 08 10, 16:37:30 »
Azt én nagyon megköszönném.

Rákérdeztem ma a gyorsboltban, de egy mukkot nem tudtak mondani. Se időpont, se ár.
Szóval nem maholnap érkezik.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #307 Dátum: 2009, 08 10, 18:21:33 »
Rákérdeztem ma a gyorsboltban, de egy mukkot nem tudtak mondani. Se időpont, se ár.
Köszi. Kár... Mondhatni ez hiba... 30 napom van valamit venni, mert addig annak a felét a cég fizeti... Ha a zune hd-ban lenne telefon amellett tenném le a voksomat :) Végülis csak zenét akarok hallgatni és netezni egyszerre (de azt 3G-n). Az ASUS P750 pedig nem bírná susszal, ha rajta keresztül adnám wifin a netet.

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
« Reply #308 Dátum: 2009, 08 10, 18:36:18 »
Köszi. Kár... Mondhatni ez hiba... 30 napom van valamit venni, mert addig annak a felét a cég fizeti... Ha a zune hd-ban lenne telefon amellett tenném le a voksomat :) Végülis csak zenét akarok hallgatni és netezni egyszerre (de azt 3G-n). Az ASUS P750 pedig nem bírná susszal, ha rajta keresztül adnám wifin a netet.

Nem tudom mikortól ketyeg a 30 nap, de szerintem szeptember első hetében már biztosan meg lehet vásárolni. De ha nem akarsz várni van azért választék bőven. Ha féláron vehetnék egy TP2-t vagy Hero-t már masíroznék is :)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #309 Dátum: 2009, 08 10, 18:40:11 »
Nem tudom mikortól ketyeg a 30 nap, de szerintem szeptember első hetében már biztosan meg lehet vásárolni. De ha nem akarsz várni van azért választék bőven. Ha féláron vehetnék egy TP2-t vagy Hero-t már masíroznék is :)
Pont mától :) Amennyire lehet kitartok a wimo mellett, de ragaszkodom a jó multimédiás képességekhet.

Nem elérhető Stefun

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: CM 7.1
« Reply #310 Dátum: 2009, 08 10, 21:41:57 »
Pont mától :) Amennyire lehet kitartok a wimo mellett, de ragaszkodom a jó multimédiás képességekhet.

No meg a HTC és a multimédia, mint Makó és Jeruzsálem...!

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #311 Dátum: 2009, 08 11, 01:03:14 »
Üdv a fórumon!

Emailezésre használod? Ha igen, kipróbálnád, hogy válaszoláskor beteszel két címet másolatnak (pl. saját címeidet), és megnéznéd, hogy elmennek-e a másolatok? Egyáltalán kijelzi a Cc mezőben levő címzetteket?
Hát ez a válasz nem fog tetszeni:) Használom emailezésre, de nem a beépített outlook vagy a email studio klienst, hanem a profimailt. De nézegettem, a beépítettel az a baj, hogy mikor az új email írásra rámész, akkor a samsung saját cuccát hozza fel. Ott csak több címet adhatsz meg, cc vagy bc olyanok nincsenek. Válaszolásnál nem tudom. Viszont a profimail a cc és bcc is remekül kezeli. No de most a kedvedért létrehoztam egy email fiókot. Kicsit még szoftvare hibás a darab. Ha ki van kapcsolva a samsung widget és windowsos nézetben megy az üzenetek, akkor meg se nyitja, viszont, ha be van kapcsolva, akkor se valami használható. Szóval ha valaki a beépített klienst szeretné használni, akkor lebeszélném róla.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #312 Dátum: 2009, 08 11, 01:49:54 »
Üdv itt :) Kellett a pdamániának kommersz bulvárrá válnia... :D
Van a windows mappádban compass.exe?
Hogy szuperál a processzor egy jó kis avi lejátszásánál? Jelenleg a legnagyobb kétségeim a processzora miatt vannak...
Mi a véleményed az új omniáról így jó pár nap nyomkodás után? Mennyire kell töltened? Hogy megy rajta az opera? Mennyire erős a wifi vétele? Mobil netet próbáltad már rajta? Felmutatható piros útlevél helyett, mert annyi ujjlenyomat marad rajta? :)

Nekem is lenne egy kérdésem az e-mailezéshez: Ha exchanget vagy google groups-t használsz akkor jól kiírja a címzettet? Sajnos nekem jelenleg nem írja ki az "on behalf of" (megbízásosan) küldött leveleket. Például a google groups mindent így küld, így szinte sosem tudom ki küldte az adott levelet a csoportnak.
Szóval, compass.exe nincs, de compasstestmode.exe van. Ez előhoz egy kis test programot, kell egy kis idő, amíg beindul, de utána egész jól forog körbe:)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Parancsikonnak ki lehet tenni. Teljesen meg vagyok vele elégedve processzorilag. Nekem is voltak kétségeim elöször. Hát a coreplayer nem nagyon támogatja még. A tcpmp GF5500 verziót tettem fel, ott a Directdraw beállítással megy szépen. Persze sokat számít az is milyen a divx konvertálása. Ami max felbontást próbáltam, az a 720*432 mp3 hanggal, az 110-120%  futott.
De volt olyan film is ac3 hanggal, ami éppen 100% fölött volt, szóval nagyon változó. A beépített lejátszó sokat javult, és szépen játsza a filmeket, még ac3 hanggal is. Ja és ami a legjobb, hogy szinte nem melegszik!
Vélemény, van egy csomó szoftveres probléma, de hát ez még az első romok hibája. Hardverileg elég jó. Én általában naponta szoktam, de szerintem két naponta is elég lenne, elég jól bírja az akksija. Az opera sokat javult a i900 óta, támogatja végre alapból a flasht és a nagyításon is javítottak. Hála a kijelzőnek jól olvasható. Mobil net megy rajta. Néha sajnos elveszti a kapcsolatot, vagy el is megy a hálózat. Itthon jól megy vele a wifi. Szerintem nem gyengébb az i900nál. Gyűjti rendesen. Sajnos még nincs hozzá invisible shield. A hátulja tiszta zsírosnak néz ki. Sajnos az emailes dologra nem tudok válaszólni, mivel profimailt használok. De szerintem ez se lesz sokkal jobb, főleg, hogy a samsung saját üzenet kezelő progiját használja részben.

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #313 Dátum: 2009, 08 11, 01:51:18 »
Engem igazából az érdekelne, hogy napfényben mennyire olvasható? Köszönöm előre a választ!

Hi! Ha ki van kapcsolva a világítás, akkor is jól olvasható árnyékosabb helyen. Ha maxra vagy automatára van állítva, akkor napon is olvasható marad. De majd holnap még azért ránézek, ha süt a nap.

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #314 Dátum: 2009, 08 11, 01:51:55 »
engem az érdekelne, hogy elcseréled e a régi omniámra:):):)

Köszi:) De nekem is megvan még a régi.:)

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #315 Dátum: 2009, 08 11, 01:54:34 »

Mikor bementem a speedshopba, hogy tokot vegyek hozzá, nagyon meg akart győzni az emberke, hogy OmniaHD-m van:) Mondtam neki, hogy itthon még nem kapható, akkor már belenyugodott.

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #316 Dátum: 2009, 08 11, 08:16:42 »
Hi! Ha ki van kapcsolva a világítás, akkor is jól olvasható árnyékosabb helyen. Ha maxra vagy automatára van állítva, akkor napon is olvasható marad. De majd holnap még azért ránézek, ha süt a nap.

Most sajnos esik, de így is bíztató amit írtál, kösz!

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #317 Dátum: 2009, 08 11, 10:57:24 »
Mikor bementem a speedshopba, hogy tokot vegyek hozzá, nagyon meg akart győzni az emberke, hogy OmniaHD-m van:) Mondtam neki, hogy itthon még nem kapható, akkor már belenyugodott.
Tehát nem sikerült egy valamire való bőr tokot szeretni? :)

Nem elérhető franco

• DOUBLE CLUB
« Reply #318 Dátum: 2009, 08 11, 11:03:07 »
Mi a baj azzal a tokkal amit adnak hozzá?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFV4xUPsJNU[/youtube]

Mondjuk ez nem az én pályám, mivel nem használok soha.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #319 Dátum: 2009, 08 11, 11:07:49 »
Mi a baj azzal a tokkal amit adnak hozzá?

Mondjuk ez nem az én pályám, mivel nem használok soha.

Gusztus kérdése. Én se használnék egy 500 Ft-os, műbőr külsőre hajtó, de még azt se közelítő műanyag tokot egy 150e Ft-os készülékhez.

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
« Reply #320 Dátum: 2009, 08 11, 11:34:51 »
Tehát nem sikerült egy valamire való bőr tokot szeretni? :)

Hát ha az eladón múlott volna, biztos nem. Odamértem a htc-hez. Kb akkora tok kell neki, mint a Touch HD-nek. Szóval szép ki brando tokom van hozzá. Annyit a gyári tokról, hogy műanyag vacak az egész, és ember legyen, aki hívás közben pillanatok alatt ki tudja szedni belőle.

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #321 Dátum: 2009, 08 11, 11:58:24 »
Gusztus kérdése. Én se használnék egy 500 Ft-os, műbőr külsőre hajtó, de még azt se közelítő műanyag tokot egy 150e Ft-os készülékhez.
Én pedig csak mágnesesen csattanósat használnék az övemen :)

Hát ha az eladón múlott volna, biztos nem. Odamértem a htc-hez. Kb akkora tok kell neki, mint a Touch HD-nek. Szóval szép ki brando tokom van hozzá. Annyit a gyári tokról, hogy műanyag vacak az egész, és ember legyen, aki hívás közben pillanatok alatt ki tudja szedni belőle.
Kár, hogy egy touch hd-s autós tartó nem jó neki :)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #322 Dátum: 2009, 08 11, 13:06:38 »

Küld el a linket kélrek :) Övre tehető a tok?

Nem elérhető Nezz

• Support-ER
« Reply #323 Dátum: 2009, 08 11, 18:24:07 »
TV kimenetet próbálta már valaki a nokia CA-75U kábelével? Tényleg nem tudja a coreplayer képét kiküldeni?

Nem elérhető Banda

• PDA: Htc HD2
  • PDA ROM: 1.72.206.3
« Reply #324 Dátum: 2009, 08 11, 20:45:45 »
Tényleg, milyen kábelt érdemes szerezni hozzá?