0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Arra én is várnék, de 64 MB rammal az Asus P750 nem más mint kínszenvedés. Ettől függetlenül azonban kattog az agyam a zune hd-n Abban megvan a rendes grafika, csak kicsi a kijelző.
Mivel fogsz telefonálni, ha Zune HD-d lesz?
Telefonáláshoz vesz egy iPhont
Érdekes cikk iphone vs WinMoYou are not allowed to view links. Register or Login javítva TB Érdekes link
Érdekes link
Javítottam
Érdekes cikk iphone vs WinMoYou are not allowed to view links. Register or LoginA cenz ura kiszedett bizonyos szavakat így marad ez a verzió
Telefonáláshoz vesz egy iPhonet
A szomorú hogy ezzel mégjobban lehuzta az iphone-t használók inteligenciáját. Még egy kukac az almában.
Klavis? Olyan nem kell Olyat keress ami legalább olyan szép mint az Omniák, ne legyen szögletes (férfias) és hajlított se Gondolkodóba estem... Eladó az Omnia 2-m!
Ha annyira csajszis kell (már amennyire egy wimo az lehet), akkor szerezz amerikából fehér omnia 2-t
Ugyan már, lefóliáztatja skinzone-nál és mindjárt csajos lesz!
Én nem rondítanám el egy párszáz forintos fóliával a készülékemet
The fourteen countries that will see the launch of the Samsung Omnia II during August are: Philippines, Thailand, Netherlands, Turkey, UAE, Morocco, Saudi Arabia, South Africa, Nigeria, Hong Kong, Taiwan, Chile, Colombia, and Australia!
Én megtaláltam a csajos verzióját az Omnia 2-nek
Na, megjött végre Pati Omnia 2-je?
Hát ez valami iszonyat.
Már egy ilyen rózsaszínnek is örülnék Beszéljünk másról
Ismerős a rózsa?
A Jóisten nem mossa le rólam, hogy ez az én Omnia 2-m Vannak olyan helyzetek amikor türelmes vagyok, de ez nem az a helyzet!