Emlékeim szerint nem lett volna szabad mindent megjelölni...valahol régen volt egy lista, hogy mit szabad csak megjelölni..
Nem volt backupod? /spb?/
Vagy hard reset amit nyilván szerettél volna elkerülni.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Köszi a segítséget. Szóval hard reset. Király, jól sejtetted ezt akartam elkerülni, csak használni akarom a telót nem bütykölni, arra ott a kocsim.
Szóval, amióta írtál, olvasgatom a hardresetes dolgot, alapjábanvéve egyszerű, a három közül az egyik verziót elindítom, töröl mindent, majd visszaáll, mint amikor 2 évvel ezelött kivettem a dobozból. Ez oké, de nem igazán értem, hogy mit is töröl a hardreset. Mi marad meg? Mert olvastam, hogy csak a MyStorage-mappában töröl mindent, ez igaz, ergo ha innen mindent átpakolok a storagecard mappába akkor nem veszíthetek semmit, se képet, se zenét, se jegyzetet, se exelt, se wordot, se semmit? Na és mi van a telefonkönyvvel, a simkártyások megmaradnak, ha jól értem, a telón tároltak meg elvesznek? Van valami amire nem gondoltam s elveszhet?
Kérlek segísetek, mert ha nem, akkor megy a kukába a telefon, kicsit kiakdtam most rá.
Köszi!
Methos