Sziasztok.
Van egy O2-m,de nagyon régen nem foglalkoztam vele (eleve winmo-val kb. 2,5 éve nem), mert androidoztam.
A kérdésem az lenne,hogy hogyan lehetne gatyába rázni az O2-t,hogy használható legyen a mai követelményeknek nagyjából. (tartok tőle,hogy nagyon kevés pénzt adnának érte és inkább gatyába rázom és használnám 2.-ik telefonnak vagy valamelyik családtagomnak oda adnám..nemtom.
Szóval.
Most egy angol nyelvű HTC sense-s Rom van rajta PDA:JE3, Phone:JD1 -es. (Úgy néz ki elég stabil)
Ezt érdemes frissíteni és ha igen melyiket ajánljátok ? (Esetleg :NXXJJ1_Naked_21916 ? nem vagyok sense-s,inkább SPB MS-es).
Progik amiket anno használtam:
- SPB MS 3.5.3,Backup2,Wireless Monitor(adat forg.mérő),Weather,
- Inesoft Dialer 5.7 (néztem a 7-est,de 6,5 rugo egy winmo progiért?),
- GoNewsTouch.v.1.3.(RSS),
- CorePlayer v1.3.6,(videó)
- FingerKeyb-2.1,(klaviatúra)
- EyePhoto.v.1.11 (képnézegető),
- AudioNotesTouch.v.1.03,(hangrögzítő)
- WunderRadio_1.5.1(net rádió),ez elég gyenge sajna..
- youtube 2.09,
- tc2.52magyar,
- RescoExplorer,
- Opera_Mobile_10_(Final)WM,
- nitrogen-1.2 (mp3 lejátszó),
- SkypeMobile3.0,
- SRS WOW HD (hihetetlen jó hangzás zenéknél)
- O2CompassV2.0(iránytű+zseblámpa)..stb
Igazából ezeket azért írtam le,hogy esetleg van e olyan ami nagyon elavult már (bár 2010 elejéig követtem nagyjából ) vagy van sokkal jobb az adott funkcióra?
Ami kellene egy androidos "VIBER" voip alapú hívás (esetleg a skype tudja már?)progi főleg olyan ami létezik androidra is,hogy olyanokkal is lehessen beszélni akinek ilyen telólja van.
Hiányzik még működő chat progi,ami egyszerre több fiókot lát ,skype,gtalk,fb,yahoo,stb (androidos IMO),bár emlékeim szerint volt egy IM+ winmo-ra,de nem volt olyan megbízható..
És jó lenne egy működő FB progi is.
Nincs olyan beállítás vagy progi ami automatikusan tiltaná a roamingkor az adatforgalmat (a NODATA-n kívül)külföldön ?
Tudom van O2 androidos projekt,de sztm az nem stabil ahogy olvasgattam és amúgy is kíváncsi vagyok mit lehet kihozni a 6.5-ösből.
Segítséget előre köszi.