Hejhó!
Az alábbi problémám akadt a kis drágámmal. Tegnap napközben kezdte, megmondom hogy estek a dolgok.
Elment a térerő, ennyi, kikapcs, bekapcs, visszajött, jóvan, volt már ilyen máskor is, aztán az asztalnál ülök, mellettem kis eszközöm, ami egyszer csak elkezd világítani, bejövő hívás "Ismeretlen" és nincs hangja. PEdig volt amúgy, nyomkodok bármit, reakció semmi. Ok. Soft reset. Nem egyből siker, mégegy soft reset. Aztán feláll, és működik délutánig. Amikor is, ismét felvillant valamiért, de ekkor csak tippem volt, hogy esetleg lett volna valami. (igen, kerestek délutáni, meg sms-t is próbáltak küldeni, de semmi) Megint pár soft reset, és helyreállt. Általában már csak úgy tettem hogy lebontva hagytam, amíg nem működött, amikor összeraktam, sose állt fel. Aztán éjjel elkezdtem netezni, és közben behomályosult a kép. Még el lehettt olvasni, de homályos lett. Megint pár soft reset de nem akart felállni. Pontosabban,a míg jött a windows négy zöldpiroskéksárgapöttye, addig valami, majd eltűnt és semmi. Nyomkodom nyomkodom, míg egyszer csak a kilépő képernyő jelent meg. TEhát valószínű minden alkalommal be volt kapcsolódva , de nem volt a kijelzőn semmi. Majd gondoltam, haagyom picit, és kap pár perc múlva egy soft resetet, amikor észreveszem, hogy tök forró a kicsike, gyorsan szétkap, akku kiemel. izzik. lehűlt pár perc alatt, összerakom, soft reset. Megy. Azóta kip-kop, megy.
Jól érzem, hogy komolyabb a baj, mint amit egy Rom-frissítés megoldhatna?
Köszi a tippeket, segítséget!