Az jó lenne ha lenne egy ilyen kis segítség.Nagyban megkönnyítené az olyan lámák életét mint én vagyok
Más:Cseréltem a tapit,mert nem érzékelt megfelelően.A gondom az vele,hogy miután összeraktam a kamera és a vissza gomb nem akar működni,pedig többször is szétszedtem és a helyén van minden.Ha működik is akkor is csak random módon,elindítja a kamerát,de se fényképezni,sem pedig videót felvenni nem tudok vele.
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm.
A kérdés az, hogy a főpanelt leszedted e (a digitizer cseréhez nem kell teljesen leszedni, csak a kijelző szalagkábelét lehúzni róla). Ha igen, akkor az a jobbik eset, mert a kamera és vissza gomb, valamint szemből a 3 gomb egy 'tyúkbélen' fut be a főpanelra alulról, előfordulhat hogy az lazult le.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Register or
Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Register or
LoginEz a jobbik eset, mert akkor csak megmozgatod és kész is, szerintem mindenképp ellenőrizd ezt le ha tudod.
Ha ez nem jött be, akkor elég jó esélyed van rá hogy eltört a kamera gombja felé a szalagkábel, és hol érintkezik hol nem. Ebben az esetben egy ilyet kell beszerezned: You are not allowed to view links.
Register or
Login